- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Aferin size bravo biz de güldük dedik ooo kadına bak kaçırmış insanları, gürültüleri yetmemiş bi de kapılarına gitmişler gerçekten çok komikmiş. Sizin gibi çocuktur yapacak diyen insanlar mı müstakilde yasamalı yoksa sessiz sakin yaşayan kimseyi rahatsız etmeyenler mi? Eylemi gerçekleştiren sizsiniz neden efendi gibi yaşayan toplu yaşamın kurallarına uyan insanlar evini taşısın. Çocuğunuza özgürlük istiyorsaniz alın müstakil bi ev istediğiniz gibi gürültü yapın.Haklisiniz bizim evde de oyleydi alt komsumuz ama sonra tasindi . Ya cocuktur evde kosar atlar hoplar ziplar . Oyun oynar kisitlayamaz kimse bunu . Bizim alt kattaki komsu alttan vuruyordu bişeyle. En son annem dayanamdi git kapisina ne derdin var senin cocugu baglayalim mi ? Yaptigin terbiyesizce alttan vurmak nedir? Ayrica cok rahatsiz oluyorsan mustakil eve tasin dediHango cocuk yerinde duruyo acaaabbaaa ? Baya bi tartistilar . Kadin bir kac ay sonda tasindi
Kötü komşu insanı ev sahibi eder diye boşuna dememişlerAferin size bravo biz de güldük dedik ooo kadına bak kaçırmış insanları, gürültüleri yetmemiş bi de kapılarına gitmişler gerçekten çok komikmiş. Sizin gibi çocuktur yapacak diyen insanlar mı müstakilde yasamalı yoksa sessiz sakin yaşayan kimseyi rahatsız etmeyenler mi? Eylemi gerçekleştiren sizsiniz neden efendi gibi yaşayan toplu yaşamın kurallarına uyan insanlar evini taşısın. Çocuğunuza özgürlük istiyorsaniz alın müstakil bi ev istediğiniz gibi gürültü yapın.
Sen haklısın kardeşim , boşver . Eğer ses konusunda hassas ise ona göre ev seçip kiralasın. Sonuçta kiracı olan o ve istediği evi istediği özelliklere göre seçebilir . Vicdanın ve için rahat olsun. Benim de 4 yaşında oğlum var akşam 8 gibi uyur o saatten sonra evden çıt çıkmaz. Ama o saate kadar oyun oynarız kahkahalar atarız hoplarız zıplarız çünkü ben bir anneyim ve dünya benim oğlumun etrafında dönüyor. Zaten gündüz 10 da çıkıyorum oğlumla akşam 5 de geliyorum . 6 ya kadar yemek yeriz biraz otururuz babası gelir 1 -2 saat her türlü oynarız sonrada uyur zaten . Ama o uyuduğu saatlerde dediğim gibi asla çıt çıkmaz evden. Sende sanırım aynı durumdasın. Dediğim gibi yalıtımsızlık senin suçun değil çok hassas ise ona göre ev tutsun. Çocuğun en hassas olduğu dönemlerde seninle oyun oynamaya en ihtiyaç duyduğu dönemlerde yapma sus dur diye bağırmak kaşla gözle tehdit etmek de şiddettir illa el kaldırmaya gerek yok. Bence yatmasına yakın onunla boyama yap , oyun hamuru oyna , kartondan dev garaj yap arabaları park etme oyna ben öyle yapıyorum hem fazla ses çıkmıyor hemde seninle oğlun arasında özel bir bağ kurulmuş oluyor. Tekrar uyarı gelirse yalıtımlı yere taşının de geçherkes cok hakli seyler yazmis.
taşın diyen arkadaşlar ev bizim taşınma ihtimalimiz yok maalesef..
oğlum 10 gibi uyur en geç ekstrem bi durum yoksa.
akşamları zaten hoplayıp zıplamaz ki ama illaki çocuk bu ses oluyor ne kadar yapma desemde. bakın şu an benim yan komsum duş alıyor ve ben bunu salonumdan duyuyorum.
eşim adamla konuşmuş. kiracısı çok hassasmış eski oturduğu evi komple ses yalıtımı yaptırmış. rahatsız oluyormus.
sonuçta bende bu şekilde rahatsızlık vermek istemem ama elimden gelenin fazlasını hep yapıyorum zaten. hatta oğluma o kadar çok yapma etme derimki tüm çevremiz çocuğu çok uyariyosun kendi haline bırak bise yapmıyor der. ama bu lanet evin ne yazık ki her sesi tüm komşulara geçiren yapısı var. mesela üstümdeki adım atarken ben duyuyorum..
oğlum 5 ile 7 arası parkta. enerjisini atsın diye çabalıyoruz. kayinvaliddm aksama kadar sağ olsun sürekli harekete zorlar oğlumu enerjisin harcasın diye. ama o da akşamdan aksama bizi görünce vakit geçirmek istiyor.
çocuklu olmak zormus bugün daha iyi anladım..
Oha demek istiyorum bunaAy bibi çocuk sesi ne ki annemin üskat komşusunun kızı var 20 küsür yaşında kıza çeyiz hazırlıyor ailesi ve kızın istediği olmadığında kız böğürerek tepiniyor tepemizde annem sabırla kızın gelin olmasını bekliyor çünkü çok çirkefler annem bulaşmayım diyor evin borcu var o yüzden
Benim oglum 3 yasinda ve alt kattaki rahatsiz olur dedigimde hemen ses yapmayi kesiyor. Gerci oyle ses yapan yaramazlik yapan bir cocuk degil cok sukur.4 yaşındaki çocuk laftan anlamalı diyenlerin çocuğu yok eminim.
Üst kat komşumun çocukları koltuğa çıkıp her atladığında ses evime doluyor. Bir kere bile rahatsızım demedim, ben de sürekli ders çalışıyorum. İnsanları anlamakta güçlük çekiyorum, ömürleri boyunca fanusta mı yaşadılar acaba?Kızlar selam,
az önce eve çıkarken alt komşumuzun ev sahibinin oğlunu gördüm. beni eve kaynım bıraktı. eşim sanıp arkasından seslendi. bende 'eşim değil o abi kaynım ' dedim. 'bende bişey söyleyecektim ' deyince 'noldu' diye sordum. 'alt kata yeni bir kiracı geldi, öğretmen ders çalışıyor sizden çok gürültü gidiyormuş biraz sessiz olmanızı istiyor' dedi. bende " bizim evler eski, yalıtımsız. bi önceki kiracinizda geceleri 4 e kadar kavga gürültü yaptılar, evde kirılmadık kapı bırakmadılar defalarca polis geldi kapılarına ama biz sizi bi kere bunun için rahatsız etmedik. benim oğlum 4 yaşında dur diyorum ama ne kadar duracak cocuk işte ama tabiki dikkat ederiz" dedim. 'cocuk iste olmaz duracak' diyor. bende 'asıl çocuk olduğu için durmaz ' dedim. neyse dikkat ederiz dedim çıktım. eşimi aradım çok sinirlendi. adamı arayacaktı şu an konusuyolardir sanırım. ay çok gerildim kızlar 40 yıllık bina. konustugunun sesi gidiyor ben nasıl sabredeyimm oğlumu? zaten akşamdan aksama evdeyiz. ondada sürekli dur yapma kımıldama mi diyeceğim? illaki ses oluyor. çok canım sıkıldı.. haksız mıyım bilmıyorum .
Sizde çok yanlışınız kusura bakma dur demesini bilmeli çocuğa çocuk diye herşeye göz yummayin alttakide insan haklı olarak tepki veriyoHaklisiniz bizim evde de oyleydi alt komsumuz ama sonra tasindi . Ya cocuktur evde kosar atlar hoplar ziplar . Oyun oynar kisitlayamaz kimse bunu . Bizim alt kattaki komsu alttan vuruyordu bişeyle. En son annem dayanamdi git kapisina ne derdin var senin cocugu baglayalim mi ? Yaptigin terbiyesizce alttan vurmak nedir? Ayrica cok rahatsiz oluyorsan mustakil eve tasin dediHango cocuk yerinde duruyo acaaabbaaa ? Baya bi tartistilar . Kadin bir kac ay sonda tasindi
Biraz haksızsınız dört yaşında çocuk çok küçük degil maalesef benimde biri 3 diğeri 5 insanlar rahatsız olur diye çok dikkat ediyorum hatta her akşam parka götürüyorum gelince banyo sonra direk uykuya geçiş tabi siz bunu yapın demiyorum ama çocuk diye başkalarını rahatsız etmemeliyiz illaki belki bizimde sesimiz gidiyordur bilemicem ama minumum duzeye indirmeye calisiyorumKızlar selam,
az önce eve çıkarken alt komşumuzun ev sahibinin oğlunu gördüm. beni eve kaynım bıraktı. eşim sanıp arkasından seslendi. bende 'eşim değil o abi kaynım ' dedim. 'bende bişey söyleyecektim ' deyince 'noldu' diye sordum. 'alt kata yeni bir kiracı geldi, öğretmen ders çalışıyor sizden çok gürültü gidiyormuş biraz sessiz olmanızı istiyor' dedi. bende " bizim evler eski, yalıtımsız. bi önceki kiracinizda geceleri 4 e kadar kavga gürültü yaptılar, evde kirılmadık kapı bırakmadılar defalarca polis geldi kapılarına ama biz sizi bi kere bunun için rahatsız etmedik. benim oğlum 4 yaşında dur diyorum ama ne kadar duracak cocuk işte ama tabiki dikkat ederiz" dedim. 'cocuk iste olmaz duracak' diyor. bende 'asıl çocuk olduğu için durmaz ' dedim. neyse dikkat ederiz dedim çıktım. eşimi aradım çok sinirlendi. adamı arayacaktı şu an konusuyolardir sanırım. ay çok gerildim kızlar 40 yıllık bina. konustugunun sesi gidiyor ben nasıl sabredeyimm oğlumu? zaten akşamdan aksama evdeyiz. ondada sürekli dur yapma kımıldama mi diyeceğim? illaki ses oluyor. çok canım sıkıldı.. haksız mıyım bilmıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?