Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapıyı açmadan uzaktan seslen.hastayım açamıcam kapıyı de..Kalkıp kapıyı açarsan tabiiki fırsatını bulursa girer içeri...15 dak sonra gelirse yine aynı şeyi söyle..Sonra yine aynı şeyi....

Son düzenleyen: Moderatör:

öyleyse iyi yapıyorsun bu ne terbiyesizliktir ya kusur bulamaya çalışıyor bir de..bi kere kapıyı açtı mı bi insan musait misin gelebilir miyim diye sorması gerek..bir de sen Allah bilir yiyecek de hazırlıyorsundur hoşunagidiyordur seni yemeye geliyordur böylesi!!! açık ayıp arayıp bi de sen de akşama kadar oturuyor!!!
sık sık açma hatta kapıyı...

aaaaaa bunu kim söylüyor sana devamlı gelen mi yoksa karşı komşun mu???olmaz ya hala selamlaşıyor musun bir de!!!!!yuhhhhhhhh ya...bu ne iftiradır pisliktir böyle!!!!iyi ya kapıyı açmadı mı böyle düşünenler de var mı!!!!karakter deme karakterin k si yok bu insanda..kimle görmüş bi yatakta afedersin bu tabiri kullanmış....fena halde ağzının payını verseydin keşke...ama aradan zman geçmiştabi artık bişi yapamazsın..

Canım sana geldiğinde içeri almadan müsait değiliiim diye seslensen.
Sonra sorarsa ağda yapıyordum.banyodaydın dersin.
Bunu böyle çoğu gelmesine tekrarlasan.
Anlar mı acep yapışık komşun:44:
Bir de merak ettim.HeR GELMESİNE YEMEK YADA BAŞKA BİŞEY HAZIRLIYO MUSUN?
Hazırlama.:40
Belki de ondan geliyordur
Ay ben ciddi ciddi üzülüyorum sana ya

Bence artık komşunuzla bu konuyu konuşmanın vakti gelmiş geçiyor, çünkü tüm bahaneleri sunmanıza rağmen anlamıyor o zaman açıkça konuşun, kalbini kırmadan anlatın, iyi niyetinden şüphe duymadığınızı ama görüşme durumunu abarttığını, sürekli bir arada olamayacağınızı falan anlatın.

Benim çevremde hiç arkadaşm yok 6 aylık evliyim. Gidip gelen bi komsum yok diye üzülürdüm ama sizin anlattığınız gibi bi komsu olacaksa hiç oması daha iyi

yok hiç bişi hazırlamıyorum

bu sene hiç bir şey hazırlamıyorum önceleri bişiler ikram ediyordum ama artık yapmıyorum belki rağbet etmediğimi gördüğünde canı gelmek istemez diye ama nafile hiç bir şey yiyip içmesede gelmekten vazgeçmiyor şimdilerde bazen keyfim yerindeyse çay yada kahve kola ne içersin diyorum onuda her zaman sormam
belki çok ters bir günüme denk geldiğinde hani gözüm falan dönmüş olur sinirden ancak o zaman söyleyebilirim :26:
Benim çevremde hiç arkadaşm yok 6 aylık evliyim. Gidip gelen bi komsum yok diye üzülürdüm ama sizin anlattığınız gibi bi komsu olacaksa hiç oması daha iyi

sürekli evine habersiz birilerinin gelip durmasıda iyi değil cnm boşver daha yeni evlisin evinin ve evliliğinin tadını çıkar benim evde boş kalmaz misafiri severim ama haberli geldiklerinde memnun olurum hazırlıksız yakalanmaktan hiç hoşlanmıyorum

Son düzenleme:
hani otellerde rahatsiz etmeyin diye kapiya takilan bir isaret varya,sizde oyle bir sey yapim ustune de rahatsiz etme komsu ya da evde yokuz komsu gibi bir not asarsiniz
ise yarar belki..

Karşı komşunun annesi..Yılda 1 ya da 2 görüyorsam selamına soğuk bir ifadeyle karşılık veriyorum..Bana devamlı geldiği falan yoktu..Ben zaten sevmme öyle zırt pırt gelen misafir..Annemler bile olsalar en az 1 hafta önceden haber verirler...Habersiz misafiri sevmem,emrivakiyi hiç sevmem..Bu kadın da bizim kapıyı açık buldu mu daliverirdi içeri..Ben de zili çalsa da kapıyı açmamaya başladım artık..O da anladı çalmıyor zilimi :) Artık ne düşündüğü ile de ilgilenmiyorum zaten..Allaha havale ettim..Zır zır cahil bir kadın...Onunla ağız kavgası yapmaktansa kendime yaklaştırmamayı daha uygun buldum..

bu kadarı artık komşuluk hakkını fazla fazla aşıyor bacım.Allah bile kusuruna bakmaz.bu ne ya??benim içim şişti resmen..bi yerden bi zaman ptlarsın bu gdişle..

bu kadarı artık komşuluk hakkını fazla fazla aşıyor bacım.Allah bile kusuruna bakmaz.bu ne ya??benim içim şişti resmen..bi yerden bi zaman ptlarsın bu gdişle..

öle valla Allahım mecbur ediyor beni yalan söylemeye affet diyorum :26:
Soğuk davranın, kapıyı açmamaya devam edin belki pes eder...

soğuk davranınca ne düşünüyor biliyormusunuz moralin mi bozuk eşinlemi tartıştın canın sıkkın gibi diyor yani anlayacağın hiç üstüne alınmıyor

Son düzenleme:
bence ne yap biliyormusun o gelmeden sen git ona hahaha en azından hizmet etmek zorunda kalmazsın bir iki bakalım kendi seni bu kadar taşyabilirmi:))))))))))))) her dakka her sanıye gitt

O zaman Allah yardımcınız olsun...Eski oturduğum binada karşı komşum aslında sürekli bana gelmek istiyordu ama ben hiç yüz vermiyordum kendisi sürekli evine davet ediyordu her seferinde bahane buluyordum 5 yıl boyunca kimsenin evine ne gittim nede kimse bana geldi:)) burda da aynı kimseye gitmiyorum. Merhaba merhaba o kadar:)

amin canım Allah bana daha çok sabır versin bir zaman bütün komşularımla resmi oldum her çağırdıklarında yada toplandıklarında gitmedim ve benim ailevi sorunlarım olduğunu düşündüler bide böyle bir enteresan durum ortaya çıkıyor insanlardan uzak durup resmi oldun mu suratsız oldun mu yazık sorunları var heralde mutsuz kimseyle oturup kalkmak istemiyor deniliyor.. geçen yıl bizim siteye birileri taşındı karı koca öğretmenler başka bir şehirden gelmişler kadında adamda kimseyle konuşmadığı gibi selamlaşmak bile istemiyorlardı bütün site o karı kocanın sorunlu olduğuna kanaat getirdi yahu belki konuşmak istememelerinin başka bir sebebi vardır desemde komşulara yok canım insan hiç mi slm vermez yüzü gülmez var bunlarda bir enteresanlık dediler 1 ay önce taşındılar bizim sitenin dilinden kurtuldular

Yaseku canım çok önemli mi milletin ne düşündüğü ? Ağzı olan konuşur zaten.. Hep etrafımıza göre yaşayamayız ki...İnsanlar sınırlarını bilmeliler..Bilmeyenlere de tavır almamız kadar doğalı yoktur..

Narmikcim doğrusun çokta önemli değil tabi ne düşündükleri her yerde böyledir nasıl davranırsan davran eleştiri yapacak illa ki bişey bulunur eksik açık aramak istedikten sonra.. ama işte ben yapı olarak hassas biriyim katı olamıyorum rest çekemiyorum bide hep yüzyüze bakacağım insanlarla kötü olamıyorum bu komşumla tamamen kötü olursam başka sorunlarda çıkabilir.. benim alt katımda oturuyor onun çocukları küçük değil benim oğlum 9 yaşında ve çok hareketli bebekliğinden beri öle sürekli atlıyor zıplıyor top oynuyor müzik sesini açıyor dans ediyor tabi bunları gece 11'den sonra yapmaz yani anlıycan gün içinde komşuma rahatsızlık verdiğimiz gürültümüz illa ki oluyor ve ben onunla kavga falan edersem her defasında şikayet edecek çünkü başkası olsa şimdiye çoktan laf etmişti huyunu biliyorum ama komşum daha bugüne kadar bana tek bişi demedi ben bazen özür diliyorum oğluma yapmamasını söylüyorum ama dinletemiyorum kusura bakma lütfen diyorum çocuk bu tabi yapacak diyor seviyorum ben onu kızmıyorum diyor.. ne demek istediğimi anlatabildim umarım

Son düzenleme:

Ters düş demiyorum zaten canım..Ama madem rahatsız oluyorsun araya mesafe koyman en iyisi..Yani en azından her canı istediğinde zırt pırt senin evine gelip saatlerce kalmasını engelleyebilirsin belki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…