evet aynen öle cnm inan bana haftaiçi gündüzleri evde kafamı dinlemek istiyorsam tv müzik falan açmıyorum sessizlik olsun gelmesin diye ayakkabılarımı botlarımı içeri alıyorum beni evde yok zannetsin diye oğlum okulda oluyor 3-4 kez zil basıyor bide ısrarlı zil çalması yokmu hasta oluyorum.. kulaklığı takıyorum leptop alıyorum kucağıma sesimi çıkarmadan oturuyorum düşün yani evimde saklanır oldumcidden sinir bozucu geçenlerde evde temizlik yapıyoruz yardımcı bir bayan geliyor bana ev darmadağın bunalmışım zaten bende bir yandan çamaşırları katlıyorum çıktı geldi üstelik temizlik yapılacağınıda biliyor kahve içmeye geldim 5 dk dedi hiç cvp vermedim girdi içeri oturdu suratımı astım temizlik yapan bayana diyor ki işiniz ne zaman bitecek komşumun bana pasta sözü vardı onu yapalım bende dedim kusura bakma bugün mümkün değil yapamam akşam yemeği yapacak zamanım bile yok çok işimiz var yardıma gelen bayanda bana uzun yıllardır geldiği için benide komşularımıda iyi bilir tanıyor yani o da dediki işimizin olduğunu biliyorsun kahveye geleceğine siz bir pasta yapsaydınızda çayla beraber yeseydik yorgunluğumuz giderdi
Aslında çalışma olayı mantıklı eve de ekonomik olarak gelir sağlarsın canım
Onun dışında bir arkadaş o gelmesin sen ona git demiş bencede çözüm olabilir her gün git devamlı git baktın yüzü düşmeye başlıyor gitmemeye başla sende belki anlar
Kapının önünde arabayı göremeyince geliyor demişsin ya, yine açma kapıyı kocamla dışarı çıktık dersin bir bahane olabilir belki.
Ayrıca ikram da bulunmama da çözüm yolu olabilir. Yemeğe geldiyse o tarz şeyler söylemeye başlarsa "ev de oğluma yetecek kadar yemek var bende diyetteyim şekerim akşama da eşime birşeyler hazırlarım artık atıştırır" de. En azından yemek yemeye gelmez
Ve size yardımcı olmaya gelen hanıma söyletme fikri bana da çok cazip geldi, söylesin patavatsızlık yapsın bakalım ne dicek
inan bana ben daha fena oluyorum karşımda görünceayyh allahımmm! fena oluyorum
komşuluk güzelde sürekli özel hayatının içinde oldumu ,olur olmadık zamanda geldimi ve çok meraklı oldumu gerçekten çok sinir bozucubana çatkapı gelmeyi bırakın 1 yıl 4 aydır evliyim 11 dairelik apartmanda bir allahın kulu kapımı çalmadı hoşgeldin die bile olmadı..tabi bu kadar çat kapı benide bunaltırdı ama bence güzel bir dille söylemeyi deneyin.yani geliyorsun ama bazen müsait olamıyorum söyleyemiyorumda kırılırsın die falan diyebilirsin..keşke benimde bari bir tane komşum olsaydı sıkıldığımda bi kahve içebileceğim..malesef bende bu durumdan muzdaribim..
Okurken bile sinir oldum, ne kadar yüzsüz arsız biri o yaa, Zamanında benimde vardı öyle bir arkadaşım işe girdikten sonra kesildi gelmeleri, şuan nadir görüşüyoruz çokda memnunum hayatımdan. Böylelerine rahatsız olduğunu söylemekde sorun anlıyorum seni. Ama şöyle yapabilirsin sana geldiği anda aa bende tam çıkıyodum , yada misafirlerim yada gelicek, ayy inan sanki benim komşummuş gibi düşündüm bir an sizi. Eğer yapabiliyorsanız işe girin oda olmadı en son çare söyleyin.. ne sinir bir durum yaaa
Konuyu okudum.Sinirim bozuldu.Ne gıcık bir kadınmış yaa
Tekme tokat dalarım harhalde öylesibne
valla işiniz zorrr :18::26::26:
bence en iyi çare o birşeyler anlatmaya başladığında sizde başlayın
o geldiğinde mutfağa girin gidene kadarda çıkmayın
bide annenizin komşusunu örnek verin 5 dk oturcam der 3 saat çıkmazdı
bide çok konuşurdu iyiki evlendimde kurtuldum hiç hoş değil falan de bakalım tepkisi nolucak
valla sulu şakalardanda yapabilirsiniz korktuğu hayvan neyse onu öğrenin laf arasında
evde beslencek bişeyse ortaya salarsınız
bugün kulaklarını pek çınlatmışsınız birazdan gelmesin sana kulaklarım çınladı
özledin sandım arayı açmayalım diye 5 dk oturur kalkarım dedim dyee
yapar mı yapar
yaseku, tek ve en iyi çözüm ;
artık evde sigara içmeniğinize onu ikna etmek.
Varsa balkonda içtiğinize, balkon yoksa pencereden kafanızı çıkarıp içtiğinizi söyleyin ona.
Rahat ortam bulamazsa size gelmez.
Büyük ihtimal sigara için geliyordur size.
aminnnnnnnn :26:açma kapıyı napcan güzelim allah ii insanlarla karşılaştırsın
ayy bu düşüncesiz komşular bendede var hemde üstümde camların önünde yemek menüsü herşeyi kafamıza silkeliyor utanmasıda yok geçen bi arkadaşta karşılaştık gelmiş beni öpüyor nasılsın diyor pişkin pişkin
ben acıkcası senın yerınde olsam fıkara sumugu gıbı bı komsum olsa acık acık bellı ederım.geldıgınde konusmam.baska ıslerle ugrasırım.mal gıbı kendı oturur oturur gıder
her defasında yaparım bunu.yada tam o geldıgınde aaa senmıydın hıc sasırmadım gercı ama benım dısarı cıkmam lazım der.sepetlerım.uyuyorum derım.temızlıgım var derım yemek yapıcam derım.ıllakı oturucam dersede sen otur ben gıdıp uyucam yorgunum derım.haa baktım hıc olmuyo delı damarım atmıs acıkcada solerım arkadasım bukadar sık gelme ısım oluyo gucum oluyo esım kızıyo derım.rahatsız oluyorum derım.ben derım acıkcası kırılırsada kırılsın.ben alacama o daralır.dar
yazdığın bir çok bahaneyi söyledim cnm önceki yorumlara yazdım zaten ama daha fazla açık sözlü ve kırıcı olamıyorum benden yaşça büyük keşke senin kadar açık sözlü olabilseydim
canım o artık bardağı taşırmış sen ne yapsan da kul hakkında kalmazsın ki o kul hakkına girmiş artık ben olsam çoktan kovmuştum evden
geldiği zaman kapıyı açınca müsait değilim işim var de ve hemen kapıyı kapat sen nie evinde saklambaç oynuyorsun kii vallaha sende de ne sabır varmış maşallah
geçenlerde de bir komsum beni diğerlerinin yanında bozdu resmen rencide etti sonra birde utanmadan arıyor ne yapıyorsun işim var kapatmama lazım dedim kapattım 2 gün sonra aramış gel oturalım bizim kızın canı sıkılıyor oğlunla oynasınlar dedi ben çocuğu yatıracam uykusu var dedim sonra görüşürüz dedim kapattım
eşim apartman görevlsi sular gitmiş aramış su ne zaman gelecek ne bileyim ben dedim bizim evde de su yok sanki srf kendi suyu yok hayret bişey yaa dedim kapattım
çok şükür bir haftadr sesi yok
ben bana gıcıklık yapana hemen mesafe koyarım baktım anlamıyor hemen terslerim
ne yapalım canım yoksa evimizin yolunu bulamayız
baktın terslemektende anlamıyor o zaman al karşına artık rahatsız oluyorum yeter sıktın artık diyiver canım yada artık eşim rahatsız oluyor sık sık senin gelip gitmenden de
ya da bir sohbet amanında atıyorum annemin bir komsusu varmış zırt bırt eliyormuş yüzsüz kadın ne anlayıssız kadınlar ya falan dersin baktın üstüne alınıyor hiç oralı bile olma kızım sana sölüyorum gelinim sen işit dersin
ya da bir akrabanız yada komsunuz ya sen ne çok geliyorsun kzda özel hayat die bişey bırakmadın falan desin
neyse allah sabırlar ve kolaylıklar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?