Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayyh allahımmm! fena oluyorum

bana çatkapı gelmeyi bırakın 1 yıl 4 aydır evliyim 11 dairelik apartmanda bir allahın kulu kapımı çalmadı hoşgeldin die bile olmadı..tabi bu kadar çat kapı benide bunaltırdı ama bence güzel bir dille söylemeyi deneyin.yani geliyorsun ama bazen müsait olamıyorum söyleyemiyorumda kırılırsın die falan diyebilirsin..keşke benimde bari bir tane komşum olsaydı sıkıldığımda bi kahve içebileceğim..malesef bende bu durumdan muzdaribim..

Okurken bile sinir oldum, ne kadar yüzsüz arsız biri o yaa, Zamanında benimde vardı öyle bir arkadaşım işe girdikten sonra kesildi gelmeleri, şuan nadir görüşüyoruz çokda memnunum hayatımdan. Böylelerine rahatsız olduğunu söylemekde sorun anlıyorum seni. Ama şöyle yapabilirsin sana geldiği anda aa bende tam çıkıyodum , yada misafirlerim yada gelicek, ayy inan sanki benim komşummuş gibi düşündüm bir an sizi. Eğer yapabiliyorsanız işe girin oda olmadı en son çare söyleyin.. ne sinir bir durum yaaa

valla işiniz zorrr :18::26::26:
bence en iyi çare o birşeyler anlatmaya başladığında sizde başlayın
o geldiğinde mutfağa girin gidene kadarda çıkmayın
bide annenizin komşusunu örnek verin 5 dk oturcam der 3 saat çıkmazdı
bide çok konuşurdu iyiki evlendimde kurtuldum hiç hoş değil falan de bakalım tepkisi nolucak
valla sulu şakalardanda yapabilirsiniz korktuğu hayvan neyse onu öğrenin laf arasında
evde beslencek bişeyse ortaya salarsınız
bugün kulaklarını pek çınlatmışsınız birazdan gelmesin sana kulaklarım çınladı
özledin sandım arayı açmayalım diye 5 dk oturur kalkarım dedim dyee
yapar mı yapar

ahh cnm ne çözümler üretmeye çalışıyorum bir bilsen çalışmayı düşünüyorum zaten geçenlerde arkadaşımla konuşurken duydu tlf da yine çalışmaya mı başlayacaksın dedi evet dedim ben güzellik uzmanı estetisyenim tekrar işyeri açmaya niyetim olduğunu biliyor zaten demezmi sen dükkanı aç ben de yardıma geleyim yada benim kızda yazları senin yanına gelsin çalışsın diye nutkum tutuldu resmen ne diyeceğimi bilemedim noldu bişi demedin istemiyormusun bizi dedi bende sertifikası olmadan nasıl çalışcak kızın yaşıda tutmuyor zaten dedim seninde izin belgen olması lazım falan dedim sustu şimdi ara sıra şakayla karışık sertifika alsakmı bizde ne yapsak diyor hiç oralı olmuyorum cvp vermiyorum beni deli ediyor yaa

Konuyu okudum.Sinirim bozuldu.Ne gıcık bir kadınmış yaa

Tekme tokat dalarım harhalde öylesibne

ayyh allahımmm! fena oluyorum
inan bana ben daha fena oluyorum karşımda görünce
komşuluk güzelde sürekli özel hayatının içinde oldumu ,olur olmadık zamanda geldimi ve çok meraklı oldumu gerçekten çok sinir bozucu

misafirim vardı yada gelecekti yada çıkıyorum diyemiyorum çünkü gelip bakıyor kontrol ediyor resmen eşim tek başına arabaya bindiğini görüyor 10 dk geçmeden pat kapıda eşinin gittiğini gördüm diyor ne ara takip ettin gördün diyorum gülüyor pişkince yukarda da yazdığım gibi işe başlayınca da beni rahat bırakmamasından korkuyorum yanıma yardıma gelmeye niyetleniyor aklınca eşime söyledim o bile şaşırdı inanamadı rahatsız mı bu kadın diyor

yaseku, tek ve en iyi çözüm ;

artık evde sigara içmeniğinize onu ikna etmek.

Varsa balkonda içtiğinize, balkon yoksa pencereden kafanızı çıkarıp içtiğinizi söyleyin ona.

Rahat ortam bulamazsa size gelmez.

Büyük ihtimal sigara için geliyordur size.

gelmesinnn aman diyelim bünyem kaldırmıyor artık gerçi bugün eşim evde kapıyı çalar ama içeri giremez oğluma tembihledim baban ne zaman gidecek derse gitmeyecek müsait değiliz dersin dedim oğlum bile bıktı yine mi geldin diyor ahhh bide ben desem bu arada hayvan fikri güzel ama ben çok korkarım hayvanlardan ondan önce ben kaçarım evimden

bir ara bıraktım sigarayı onada söyledim yanımda da sigara içirmiyorum dedim ama yine bana gelmekten vazgeçmedi Birsen

ayy bu düşüncesiz komşular bendede var hemde üstümde camların önünde yemek menüsü herşeyi kafamıza silkeliyor utanmasıda yok geçen bi arkadaşta karşılaştık gelmiş beni öpüyor nasılsın diyor pişkin pişkin

ben acıkcası senın yerınde olsam fıkara sumugu gıbı bı komsum olsa acık acık bellı ederım.geldıgınde konusmam.baska ıslerle ugrasırım.mal gıbı kendı oturur oturur gıder
her defasında yaparım bunu.yada tam o geldıgınde aaa senmıydın hıc sasırmadım gercı ama benım dısarı cıkmam lazım der.sepetlerım.uyuyorum derım.temızlıgım var derım yemek yapıcam derım.ıllakı oturucam dersede sen otur ben gıdıp uyucam yorgunum derım.haa baktım hıc olmuyo delı damarım atmıs acıkcada solerım arkadasım bukadar sık gelme ısım oluyo gucum oluyo esım kızıyo derım.rahatsız oluyorum derım.ben derım acıkcası kırılırsada kırılsın.ben alacama o daralır. dar

açma kapıyı napcan güzelim allah ii insanlarla karşılaştırsın
aminnnnnnnn :26:

benim sorunumda keşke kafamdan birşey silkelemesi olsa ben daha beter durumdayım sürekli evimde ve bu meraklı evimden çıkmayan komşu 2 adet mevcut bende kiracı olsa çıkıp gidicem o derece zor durumdayım bende

Son düzenleme:

yazdığın bir çok bahaneyi söyledim cnm önceki yorumlara yazdım zaten ama daha fazla açık sözlü ve kırıcı olamıyorum benden yaşça büyük keşke senin kadar açık sözlü olabilseydim

benımde yan daıre komsularım ole cok konusuoalrkı.esım ıse falan gıderken kapı delıgınden bakar yakalanmayalım dıye.dısarı cıkıcaksam goz kolacan ederım once
eger bı yakalandıysan amannn allah kuzenının 6 aylık dogan cocuguna kadar anlatır ayak ustu ve bende senın gıbı ezberledım artık.bırde karsıdakını hıc konusturmazlar hep kendıelrı konusur.ben bazen merdıvenlerde denk gelırsek ıyı gunleerrrrrrrrrrrrrrr der aynı hızla kaçarım acelem var dr saatımız geldı cocukalr beklıyo vs vs vs ykalandınmı bıttın

yazdığın bir çok bahaneyi söyledim cnm önceki yorumlara yazdım zaten ama daha fazla açık sözlü ve kırıcı olamıyorum benden yaşça büyük keşke senin kadar açık sözlü olabilseydim

valla canım ben soelrım.ıcımde tutmam.dılımdedır ne dusunsem.o yuzden ınsanalr benı ılk seferde ya sever ya sevmez.
bence sende acık sozlu olmalısın rahatsız oldugunu soylemelısın haa amma o ınsanı cok sevıyorsundur ıyılıgını gormussundur kırmak ıstemezsın hakta verırım.ama bu krıterlerın hıc bırını tasımıyorsa dusuk dozdan baslayarak o anlayanna kadar dozu yukselterek sole derım

canım o artık bardağı taşırmış sen ne yapsan da kul hakkında kalmazsın ki o kul hakkına girmiş artık ben olsam çoktan kovmuştum evden
geldiği zaman kapıyı açınca müsait değilim işim var de ve hemen kapıyı kapat sen nie evinde saklambaç oynuyorsun kii vallaha sende de ne sabır varmış maşallah
geçenlerde de bir komsum beni diğerlerinin yanında bozdu resmen rencide etti sonra birde utanmadan arıyor ne yapıyorsun işim var kapatmama lazım dedim kapattım 2 gün sonra aramış gel oturalım bizim kızın canı sıkılıyor oğlunla oynasınlar dedi ben çocuğu yatıracam uykusu var dedim sonra görüşürüz dedim kapattım
eşim apartman görevlsi sular gitmiş aramış su ne zaman gelecek ne bileyim ben dedim bizim evde de su yok sanki srf kendi suyu yok hayret bişey yaa dedim kapattım
çok şükür bir haftadr sesi yok
ben bana gıcıklık yapana hemen mesafe koyarım baktım anlamıyor hemen terslerim
ne yapalım canım yoksa evimizin yolunu bulamayız
baktın terslemektende anlamıyor o zaman al karşına artık rahatsız oluyorum yeter sıktın artık diyiver canım yada artık eşim rahatsız oluyor sık sık senin gelip gitmenden de
ya da bir sohbet amanında atıyorum annemin bir komsusu varmış zırt bırt eliyormuş yüzsüz kadın ne anlayıssız kadınlar ya falan dersin baktın üstüne alınıyor hiç oralı bile olma kızım sana sölüyorum gelinim sen işit dersin
ya da bir akrabanız yada komsunuz ya sen ne çok geliyorsun kzda özel hayat die bişey bırakmadın falan desin
neyse allah sabırlar ve kolaylıklar versin

aynen katılıyorum kovardım yanii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…