düşün yani bütün hayatımın içine girmiş durumda sırf komşu yüzünde aldığım kararları bile değiştirmek zorunda kalıyorum
Aslında biraz da senin elinde şekerim hani direk söyleyebilsen problem kalmaz ama söyleyemiyorsun.. Eşim yakın ilişkilerden pek hoşlanmıyorum geçen gün kızdı vb. şeyler söylesen?
BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN BAŞINDA BÖYLE BİR BELA VAR KADIN DA SAFIN,MELEĞİN TEKİ KOV DİYORUM,AÇIK AÇIK SÖYLE DİYORUM YAZIK YA KIRILIRSA DİYOR ARTIK GECELERİ BİR EVE GİDİYOR RESMEN EVİNİ ONLARA TAŞIMIŞ KIZI NİŞANLI aLLAHTAN O ANNESİ GİBİ DEĞİL ARADA AÇMIYOR KAPIYI ANNESİ DE KIZIYOR AÇALIM DİYE BIRAKMIYOR AÇSIN HA YINE DE KURTULAMIYORLAR KAPININ ÖNÜNDE OTURUP BEKLİYORMUŞ ,EVDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM DİYORMUŞ,KAPIYI YUMRUKLUYORMUŞ AÇINN,AÇINNN DİYE NE GÜLDÜM AMA BİYANDAN DA ÜZÜLDÜM aLLAH KİMSEYE VERMESİN BU KADAR ANLAYIŞSIZLARI BELA YAA
yuzune karsı pat dıye nasıl soylesın kı '' bır daha bana gelme rahatsız oluyorum'' dıye .
soyleyemez kısının valla bıraz gaddar olması lazım soyleyebılmesı ıcın .
keske bıraz ben de gaddar olmay becerebılseydım
benım de basıma ne geldı ıse ıyı nıyetımden gelmıstır hep .
aman o kırılmasın aman bu yanlıs anlamasın dıye dıye
uzulen hep ben olmusumdur .
hıc arkadasım olmayan bırı bıle benden yardım talebın de bulunuyor ıse
ben yardımcı olamaya calısıp da sonuc alamıyorsam o ısten
hungur hungur aglar gunlerce kafamı yorarım .
''yardımcı olamadım benden medet ummustu ama yapamadım sımdı kımbılır nasıl uzgundur ''
dıye gunlerce kafama takarım .cok mu duygusalım bılmıyorum
konu sahıbı senın yapman gereken ,sız de o'na sureklı gıdın gelın .zamanlı zamansız cat kapı yapın .
bır sure sonra zaten aranızda bır tartısma olacaktır .
ya sen ya da o bombayı patlatacaksınızdır
eşimden çekiniyor zaten kendisinden küçük olmasına rağmen eşimin görünüşü duruşu itibariyle sert biri sanıyor bende ona öle anlattım asabidir ne yapacağı belli olmaz kimseden de çekinmez dedimeşimin yanında rahat olmasın diye ama dediğim gibi hep onun yokluğunu fırsat bilip gitmesini kolluyor .. doğru söylüyorsun bende yeterince açık sözlü sert ve net davranamıyorum bende de hata var farkındayım.. bunun nedeni de benden yaşça büyük olması ve iyiliklerinide gördüğüm için ama eksi yanları daha fazla
yuzune karsı pat dıye nasıl soylesın kı '' bır daha bana gelme rahatsız oluyorum'' dıye .
soyleyemez kısının valla bıraz gaddar olması lazım soyleyebılmesı ıcın .
keske bıraz ben de gaddar olmay becerebılseydım
benım de basıma ne geldı ıse ıyı nıyetımden gelmıstır hep .
aman o kırılmasın aman bu yanlıs anlamasın dıye dıye
uzulen hep ben olmusumdur .
hıc arkadasım olmayan bırı bıle benden yardım talebın de bulunuyor ıse
ben yardımcı olamaya calısıp da sonuc alamıyorsam o ısten
hungur hungur aglar gunlerce kafamı yorarım .
''yardımcı olamadım benden medet ummustu ama yapamadım sımdı kımbılır nasıl uzgundur ''
dıye gunlerce kafama takarım .cok mu duygusalım bılmıyorum
konu sahıbı senın yapman gereken ,sız de o'na sureklı gıdın gelın .zamanlı zamansız cat kapı yapın .
bır sure sonra zaten aranızda bır tartısma olacaktır .
ya sen ya da o bombayı patlatacaksınızdır
kapıyı açma bence..ne bu böyle ya..insan uyumak ister yalnız kalmak ister temizliği olur bedenine ait özel işleri olur..evi musait olmaz dağınık olur..biz bu ara kaloriferi değil sobayı yakıyoruz..aynı odada yani oturma odasında yatıyoruz bugün akşama kadar uyudum dersem yeridir hamilelikten zil çaldı açmadım ..napım gelen oturma odasına gelecek girme desem olmaz..kızımın yatağı da benim yatağım da ölece duruyordu iyi değildim kaldıramadım yattım..ama gelen öyle demez "ay ne dağınık "demesini bilir içinden..o nedenle açma kapıyı ..bir açmazsın iki açmazsın ..sanırım anlar..sen gitmiyorsan anlaması lazım en azından gelmesini seyrekleştirmesi lazım..sinir olurum böyle insanlara..
evet eşimden çekinmesini özellikle istedim öle tanıttımİyi bari.Eşinden sakınması gerektiğini anlamış.
Şekerim bence senin rahatsız olduğunun farkındadır.Senin ne kadar kıvrandığını görüyordur.
valla bir çözüm gelmiyor aklıma:44::44:
aNLAMAYAN İNSANA ANLATMAK ZOR VALLA.
bENİM DE bir tane arkadaşım 2 gün üstüste geldi evime.Bir tane de çocuğu var.Büyüğü okula bırakıyor 12.30 da.Akşam 5 buçuğa kadar.Okulda bana yakın..Çocuğu alıyor evine gidiyor.
Ben de 8 aylık hamileyim.Dİğer kızımda 1,5 yaşında.Gündüz uyutucam uyumuyor oğlunun sesinden.Kızım ağlayıp duruyor uyuyamadığından.Sıkıntımı belli etmek için yatıyorum yoruldum uyuyamıyor sesten diyorum.Anlamıyor.O da oğluyla yatıyor.1 saat felan geçti böyle.Ama canım burnumda.:2::2:
Sonunda sessizce kalktı.Üstünü giyindi.Ben gidiyorum.Sen hiç kalkma dedi gitti.
Bir dahha da gelmedi.Geçen bir gün geldi.
Niye hiç gelmiyorsun dedim.Ne yani hergün geleyim mi dedi.
Ben de "HERGÜN DEĞİL DE HAFTA DA BİR GÜN GEL DEDİM"
nE YAPAYIM AÇIKÇA SÖYLEMEK LAZIMMIŞ DEMEK Kİ..
canım bende buraya bi konu açtım "arkadaşım ama artık dayanamıyorum" diye.. bi oku..
aynen senin durumuna benzer bir durum...
ama ben artık yüz vermeyerek uzak durarark kendimi geri çekerek uzaklaşmayı becerdim biraz olsun...
bence sen kapıyı açma..sorarsa her zaman müsait olmuyorum de..
sürekli bahaneler sırala.. zamanla alışır istenmediğini anlar..
ayni dert bendede var bacim bide benim komsum portekiz kadin yasli üst katta kaliyor kocasiylan nezaman firsat bulsa bana damliyor anam allah bir cene vermis masallah senin dedigin gibi kadinin hayat hikayesini biliyorum hadi anlatiyo bana bari bide almancasi olsa elle ayakla anlatiyo ve ben bu izdirabi 5 yildir cekiyorum care bulamadim tek yapabildigim onun evine hic gitmiyorum ama genede geliyo sadece dinlemekle yetiniyorum cocuklarda bunaliyo kadin sesli konusuyo cok allah sanada banada yardim etsin insallah( caresini bulursan banada özelden yaz bizahmet
Kapıyı açma..İlişkini kes..Kırılırsa kırılsın....Başka türlü anlamaz çünkü....
Narmik kapıyı açmıyorum çoğu zaman zaten evinede gitmiyorum ama her zaman olmuyor işte daha önceki yorumlarda da bahsettim ikimizde ev sahibiyiz ve alt katımda oturduğu için sürekli yüzyüze bakıyoruz 10 yıldır komşuyuz iyiliklerinide gördüm kırıcı konuşamıyorum ama bu kadar sık gelmesinden başımı ağrıtmasında da rahatsızım
yaseku ilk evlendiğim zamanlarda banyodaydım kapı çalmış duymamışım..Karşı komşu çalmış kapımı..Bir gün bana dedi ki..Acaba ben başka bir erkekle birlekteymişim de utancımdan kapıyı açamıyormuşum..Fesatlığa terbiyesizliğe bak...Biz ev sahibiyiz o da ev sahibi..Ben böyle biriyle neden komşuluk edeyim değil mi..Şimdi kapıyı çalsa da açmıyorum..Anladı yani..Şİmdi çekiniyor benden..Arada denk gelirsek selamlaşıyoruz..Tabi soğuk bir ifadeyle selamlaşıyorum...Bu arada ben de 39 yaşındayım..Karşı komşunun durumunun yaşı ile hiç alakası yok..Tamamen karakteri ile alakalı..Demek ki sınırlarını ,haddini bilmiyor..Öylesi olmayıversin hayatında boşver...
canım çok haklısın.. senin komşu baya ileriye gitmiş tabiki öle bir laf eden biriyle bende asla muhattap olmam ama benim komşu biraz garip hem iyi hemde çok densiz.. yani nası desem beni hep başkalarına iyi şekilde anlatır kulağıma geliyor bazen diyorlar ki komşun seni çok seviyor dilinden düşürmüyor .. ve ben hasta olsam ilgilenir oğlumla çok ilgilidir bazen ona sevdiği şeyleri yapar getirir ama bazende düşüncesiz halleri beni deli ediyor evime çat kapı gelmesi evim temiz mi diye kontrol eder gibi etrafa dikkatli bakması mutfağıma girmesi sürekli soru sorup aynı şeyleri anlatması beni hasta ediyor diyorum komşum sen bunu daha önce anlatmıştın ama yok vazgeçmiyor 3-5 gün sonra yine aynı şeyi anlatır
O zaman yine kapyı çaldığı bir gün çok hastayım kapıyı açamayacağım kusura bakma desen...Böyle böyle anlar belki......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?