Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sen bu kAdının başına bi çuval geçir sık dursunn
konuşursa da ağzına bi bant bak böyle 5 dk değil dilersen 15 dk bizde oturabilirsin şekerim dee
patlayan sigara fikri güzel bide solucanlı kesme şekerler var ben sana ondan yolluyum çayına atar
bide kaşıntı tozu var onuda önerrirm ayy allahım deli etti bu kadın beni
valla bence artık sizde açık sözlü olun madem bu kadar konuşkan zaaflarını öğrenin onunda bu hayatta
tahammül edemeyeceği şeyler vardır :26:

aynen katılıyorum kovardım yanii

BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN BAŞINDA BÖYLE BİR BELA VAR KADIN DA SAFIN,MELEĞİN TEKİ KOV DİYORUM,AÇIK AÇIK SÖYLE DİYORUM YAZIK YA KIRILIRSA DİYOR ARTIK GECELERİ BİR EVE GİDİYOR RESMEN EVİNİ ONLARA TAŞIMIŞ KIZI NİŞANLI aLLAHTAN O ANNESİ GİBİ DEĞİL ARADA AÇMIYOR KAPIYI ANNESİ DE KIZIYOR AÇALIM DİYE BIRAKMIYOR AÇSIN HA YINE DE KURTULAMIYORLAR KAPININ ÖNÜNDE OTURUP BEKLİYORMUŞ ,EVDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM DİYORMUŞ,KAPIYI YUMRUKLUYORMUŞ AÇINN,AÇINNN DİYE NE GÜLDÜM AMA BİYANDAN DA ÜZÜLDÜM aLLAH KİMSEYE VERMESİN BU KADAR ANLAYIŞSIZLARI BELA YAA

ayy yazık kadının gitcek başka bir yeri yok herhalde kapının önünde ezik gibi beklediğine göre

bence bu kadının tedavıye ıhtıyacı var ben kızının yerınde olsam doverdım valla

çok sevdiğimi söyleyemem ama nefret duygumda yok ama dediğiniz gibi iyiliklerinide gördüm yalan değil inkar edemem nankörlüğü sevmemyani hasta olduğumda gelir ilgilenir oğluma yemek hazılar bişeye ihtiyacın varmı der çorba yapayım yada ilaç istermisin der misafir geldiğinde yardıma ihtiyacın varmı diye sorar ama çok meraklı ve çok konuşuyor ve çok sık geliyor bu yüzden bunaltıyor beni

benimde hoşlanmadığım bir komşu vardı kadının yanında mal mal oturuyorum doğru düzgün konuşmuyorum giderken yine gel demiyorum kadın ısrarla geliyor geçen gün artık kalktım gittim mutfağa bulaşık yıkamaya yanıma geldi benim sular dondu falan dedi sonra ben gidiyom dedi gitti bende dedim bir daha gelmez hatta anneme anlattım kızdı bana niye öyle yaptın kadına bana yapılsa kapının önünden bile geçmem dedi bende öyle umuyordum ama dün kadın başka komşunun peşine takılmış gelmiş bereket 5 dk oturdu diğer komşu o da gitmek zorunda kaldı

Benim iki komşuda o derece değiller senin anlattığın baya akli dengesi yerinde olmayan biri gibi gözüküyor:44:

oğluma mı yaptırsam ki ona bişi diyemez nasılsa çocuk işte komşum kusura bakma derimmm

bende bir kaç kez işim vardı komşum dedim oralı olmadım bende kalkcam hemen zaten dedi bazen 10 dk durdu ertesi gün geldi bazen 3 saat oturdu diyorum ya kadın beni görmedi mi işi rast gitmiyor bana kafayı takmış.. eşim bile diyor seni takıntı haline getirmiş rahatsız sanırım diyor

ay böyle komşudan illallah yani.ne yüzsüzlük böyle.bende de benzer vardı bir tane.hamileydim staja gidiyordum o zaman gelince uyuyacam.eve girdiğimde daha üstümü çıkarmadan kapı çalar ben de daha buyur etmeden eve dalardı.yani beni bir doğru uyutmamıştır.neyse doğum yaptım.her gün bende herşeyi kontrol ediyor neresi toplu neresi dağınık sürekli bir açık arama.tam kızımı uyuturum kapı çalar onunda çocuğu var gelince çırlar hemen tabi benim kız hemen uyanır.kızım da bir doğru uyku uyuyamazdı.misafirim gelir o da gelir.eşimle eşini kıyaslar.kızımla kızını kendisiyle beni.dershaneye başladım bu süreçte kayınvalidemler de bana geldiler ev kalabalık.akşam spora gidecekmiş kızına ben bakacakmışım hayır diyemedim.akşam 6 da dershaneden gel onun kızı gelir çok ta yaramaz sürekli kızımı döver ben çıldırma noktasına geldim bir de spordan gelince bana oturmaya gelir gitmez.neyse ben kızımı kreşe verdim o da verdi kızını kreşe işe başladı rahat ettim biraz.ama sseni çok iyi anlıyorum çok zor Allah yardım etsin.

oğluma mı yaptırsam ki ona bişi diyemez nasılsa çocuk işte komşum kusura bakma derimmm

evet evett
çok iyi fikir bütün gün kaşınırrr
5 dk diye geldim 3 dk oturdum komşu kusura bakma
e artık başka zamana dakkaları tamamlarım derrr :18::18:
kaşına kaşına giderrr

Aman Allahım benim başımda da var (dı)...Ama ben 4 yılın sonunda hallettim şükür..Buraya gelin geldim ve ilk geldiğim zamandan beri yani 4 yıldır apartmanın giriş katındaki X bana günde hiç abartısız 2-3 kez geliyordu..artık hasta oldum psikolojim bozuldu o derece düşünün..hayatımda baş ağrısı nedir bilmezdim ama sayesinde aldığım ilaçların haddi hesabı yoktu..sinirden başım ağrıyordu dişim ağrıyordu:))) gülüyorum şu an ama sinirden inanın aklıma geldi yaşadıklarım..
onun yüzünden eşimle kavga edip didişmeye başlamıştım adamcağız ne yapsın:)
ben işten geliyorum pat 5 dk da kapıda...
ben duşa giriyorum zil çalar ısrarla..
yemek yapıcam kendimi kaptırmışım ne güzel açmışım tv mi transa geçmişim hooooppp zil çalar..
birde kapıyı açtığım gibi hop içeri giriyor destursuz..
eve geliyor 5-10 dk uğradım diyor(ki ben en üst kattayım o giriş katta)nasıl uğranılıyor şu durumda ben anlamadım benim ona uğramam lazım normalde:))))))
o 5-10 dk oluyor 2 saat bilemedin 3 saat maxsimum...hiç abartmıyorum...evine gelene git diyemiyorsun,surat asamıyorsun..ne bilim ben öyle yetiştim evime dilencide gelse git diyemem diyenlerdendim..taaki bundan 3-4 ay öncesine kadar..
artık kapıya geliyordu içerde tv ve ya pc açıksa mutlaka seste oluyor evde ama ben aslaa kapıyı açmıyordum..terliklerimi ayağımdan çıkartıp sinsice kapının dürbününden bakıyordum ay bide başkası geldiyse ayıp olmasın ona göre kapıyı açayım diye:))düşünün artık düştüğüm durumları..
bakıyorum eğer oysa hiç oralı olmuyordum..içerde sesleri duyuyor benimde evde olduğumu biliyor ve geri gidiyordu..
öyle öyle 2-3 hafta sürdü bu gizli kaçamaklarımız:)))
sonra beni apartmana girerken felan gördü denk geldik bikaç kere..geliyorum kapıyı açmıyorsun demezmi ayy bayılıcam sandım..bide üste çıkıp beni ayıplıcak kadın..
en sonunda eşiminde vermiş olduğu gazla çıkışır gibi konuştum cvp verdim..
dedim benim eşim eve 4-5 gibi geliyor..ee haliyle biz yeni evliyiz sayılır..bunun banyosu var ağdası var..yemek yapıyorum veya eşimle film izliyoruz birlikte zaman geçiriyoruz,bnalkonda kahve içiyoruzdur seslerden duymamışımdır belkide gibi v.s.. v.s.. bir sürü durumlara denk gelmişindir yada uygun değilizdir kapıyı odan açmamışımdır gibisinden konuşunca bir daha kesti gelmeyi..
sadece geçen gün bikaç gün oluyor..posta var size diyip eline almış bi ttnet postasını bana getiriyor..hemen kapıdan aldığım gibi dedim benim acil ocağa bakmam lazım iyi akşamlar diyip kapattım kapıyı..1 dk yüzüne gülsem eminim 2 saat beni dikicekti kapıda.

seninkide ayrı bir cinsmiş keşke benimkide işe falan başlasa

çok güldüm buna yaa

gül tabi canımda anladığım kadarıyla çok iyi niyetlisin
kırmayıda sevmiyosun ama bölesini sökücen kırmak ne kelimee
bizim komşularda hergün bizdeydi kahvaltı yapıyoruz annemle lap damlarlar
siz yiyin rahat edin falan oraya buraya bakarlar
annem sessiz kadındır hürmette hoşgörüde sınır tanımaz
en sonunda eve iki anahtar daha çıkaralım anne dedim
tabi sazanlar hemen atladı hayırdır kız niye diyeee dedim bende eee malum hergün kapıyı çalmak zor olur
bizde müsait olmayız biz kapıyı açmadan normal her zamanki alışkanlığınızla destursuz girer rahat rahat çene çalarsınız dedim
kalktım banyoya giriyorum ben diye odadan çıktım ardımdan çekip gitmişler o gün bugündür merdivende annem kapıyı açınca
çene çalabiliyolarr

Aaaaa delinin zoruna bak be Sende ben açmıycam bir yer iş bulcam başkasının yanında çalışcam de şekerim ya, ayrıca sertifika almak okadar kolay değil hem yanımda deneyimli eleman çalıştırırım bir iş yeri açacak olsam dersin. Birşey dersede "iş başka arkadaşlık başka" dersin canım

ahh cnm keşke senin kadar açık sözlü olabilsem ben hayır demeyi öğrenemeyenlerdenim bunun acısını hep yaşadım

dedim canım her isteyen çalışamaz M.E.B ve Sağlık bakanlığından sertifika alman gerek zaten senin yaşın buna müsait değil komşum dedim kızı var 16 yaşında onu araya sokuyor yok dedim onun yaşıda tutmaz deneyimli sürekli çalışacak biri olması lazım dedim olmadı sana orda çay yaparım getir götür işlerine bakarım evde sıkılıyorum dedi şaka gibi yaa beni kardeşi yada kızı falan sandığını düşünüyorum bazen ben evi satıp taşınmaya kalksam kadın bunalıma girip intihar eder diye düşünüyorum

Anammmm şuna bak Dediğim gibi bir yer açma birisinin yanında çalış sen kafan rahat olur şekerim

Anammmm şuna bak Dediğim gibi bir yer açma birisinin yanında çalış sen kafan rahat olur şekerim

düşün yani bütün hayatımın içine girmiş durumda sırf komşu yüzünde aldığım kararları bile değiştirmek zorunda kalıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…