gelmesinnn aman diyelim bünyem kaldırmıyor artıkgerçi bugün eşim evde kapıyı çalar ama içeri giremez oğluma tembihledim baban ne zaman gidecek derse gitmeyecek müsait değiliz dersin dedim oğlum bile bıktı yine mi geldin diyor ahhh bide ben desem bu arada hayvan fikri güzel ama ben çok korkarım hayvanlardan ondan önce ben kaçarım evimden
aynen katılıyorum kovardım yanii
BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN BAŞINDA BÖYLE BİR BELA VAR KADIN DA SAFIN,MELEĞİN TEKİ KOV DİYORUM,AÇIK AÇIK SÖYLE DİYORUM YAZIK YA KIRILIRSA DİYOR ARTIK GECELERİ BİR EVE GİDİYOR RESMEN EVİNİ ONLARA TAŞIMIŞ KIZI NİŞANLI aLLAHTAN O ANNESİ GİBİ DEĞİL ARADA AÇMIYOR KAPIYI ANNESİ DE KIZIYOR AÇALIM DİYE BIRAKMIYOR AÇSIN HA YINE DE KURTULAMIYORLAR KAPININ ÖNÜNDE OTURUP BEKLİYORMUŞ ,EVDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM DİYORMUŞ,KAPIYI YUMRUKLUYORMUŞ AÇINN,AÇINNN DİYE NE GÜLDÜM AMA BİYANDAN DA ÜZÜLDÜM aLLAH KİMSEYE VERMESİN BU KADAR ANLAYIŞSIZLARI BELA YAA
BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN BAŞINDA BÖYLE BİR BELA VAR KADIN DA SAFIN,MELEĞİN TEKİ KOV DİYORUM,AÇIK AÇIK SÖYLE DİYORUM YAZIK YA KIRILIRSA DİYOR ARTIK GECELERİ BİR EVE GİDİYOR RESMEN EVİNİ ONLARA TAŞIMIŞ KIZI NİŞANLI aLLAHTAN O ANNESİ GİBİ DEĞİL ARADA AÇMIYOR KAPIYI ANNESİ DE KIZIYOR AÇALIM DİYE BIRAKMIYOR AÇSIN HA YINE DE KURTULAMIYORLAR KAPININ ÖNÜNDE OTURUP BEKLİYORMUŞ ,EVDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM DİYORMUŞ,KAPIYI YUMRUKLUYORMUŞ AÇINN,AÇINNN DİYE NE GÜLDÜM AMA BİYANDAN DA ÜZÜLDÜM aLLAH KİMSEYE VERMESİN BU KADAR ANLAYIŞSIZLARI BELA YAA
valla canım ben soelrım.ıcımde tutmam.dılımdedır ne dusunsem.o yuzden ınsanalr benı ılk seferde ya sever ya sevmez.
bence sende acık sozlu olmalısın rahatsız oldugunu soylemelısın haa amma o ınsanı cok sevıyorsundur ıyılıgını gormussundur kırmak ıstemezsın hakta verırım.ama bu krıterlerın hıc bırını tasımıyorsa dusuk dozdan baslayarak o anlayanna kadar dozu yukselterek sole derım
sen bu kAdının başına bi çuval geçir sık dursunn
konuşursa da ağzına bi bant bak böyle 5 dk değil dilersen 15 dk bizde oturabilirsin şekerim dee
patlayan sigara fikri güzel bide solucanlı kesme şekerler var ben sana ondan yolluyum çayına atar
bide kaşıntı tozu var onuda önerrirmayy allahım deli etti bu kadın beni
valla bence artık sizde açık sözlü olun madem bu kadar konuşkan zaaflarını öğrenin onunda bu hayatta
tahammül edemeyeceği şeyler vardır :26:
benimde hoşlanmadığım bir komşu vardı kadının yanında mal mal oturuyorum doğru düzgün konuşmuyorum giderken yine gel demiyorum kadın ısrarla geliyor geçen gün artık kalktım gittim mutfağa bulaşık yıkamaya yanıma geldi benim sular dondu falan dedi sonra ben gidiyom dedi gitti bende dedim bir daha gelmez hatta anneme anlattım kızdı bana niye öyle yaptın kadına bana yapılsa kapının önünden bile geçmem dedi bende öyle umuyordum ama dün kadın başka komşunun peşine takılmış gelmiş bereket 5 dk oturdu diğer komşu o da gitmek zorunda kaldı
oğluma mı yaptırsam ki ona bişi diyemez nasılsa çocuk işte komşum kusura bakma derimmm
evet evett
çok iyi fikir bütün gün kaşınırrr
5 dk diye geldim 3 dk oturdum komşu kusura bakma
e artık başka zamana dakkaları tamamlarım derrr :18::18:
kaşına kaşına giderrr
ay böyle komşudan illallah yani.ne yüzsüzlük böyle.bende de benzer vardı bir tane.hamileydim staja gidiyordum o zaman gelince uyuyacam.eve girdiğimde daha üstümü çıkarmadan kapı çalar ben de daha buyur etmeden eve dalardı.yani beni bir doğru uyutmamıştır.neyse doğum yaptım.her gün bende herşeyi kontrol ediyor neresi toplu neresi dağınık sürekli bir açık arama.tam kızımı uyuturum kapı çalar onunda çocuğu var gelince çırlar hemen tabi benim kız hemen uyanır.kızım da bir doğru uyku uyuyamazdı.misafirim gelir o da gelir.eşimle eşini kıyaslar.kızımla kızını kendisiyle beni.dershaneye başladım bu süreçte kayınvalidemler de bana geldiler ev kalabalık.akşam spora gidecekmiş kızına ben bakacakmışım hayır diyemedim.akşam 6 da dershaneden gel onun kızı gelir çok ta yaramaz sürekli kızımı döver ben çıldırma noktasına geldim bir de spordan gelince bana oturmaya gelir gitmez.neyse ben kızımı kreşe verdim o da verdi kızını kreşe işe başladı rahat ettim biraz.ama sseni çok iyi anlıyorum çok zor Allah yardım etsin.
çok güldüm buna yaa
ahh cnm ne çözümler üretmeye çalışıyorum bir bilsençalışmayı düşünüyorum zaten geçenlerde arkadaşımla konuşurken duydu tlf da yine çalışmaya mı başlayacaksın dedi evet dedim ben güzellik uzmanı estetisyenim tekrar işyeri açmaya niyetim olduğunu biliyor zaten demezmi sen dükkanı aç ben de yardıma geleyim yada benim kızda yazları senin yanına gelsin çalışsın diye nutkum tutuldu resmen ne diyeceğimi bilemedim noldu bişi demedin istemiyormusun bizi dedi bende sertifikası olmadan nasıl çalışcak kızın yaşıda tutmuyor zaten dedim seninde izin belgen olması lazım falan dedim sustu şimdi ara sıra şakayla karışık sertifika alsakmı bizde ne yapsak diyor hiç oralı olmuyorum cvp vermiyorum beni deli ediyor yaa
gül tabi canımda anladığım kadarıyla çok iyi niyetlisin
kırmayıda sevmiyosun ama bölesini sökücen kırmak ne kelimee
bizim komşularda hergün bizdeydi kahvaltı yapıyoruz annemle lap damlarlar
siz yiyin rahat edin falan oraya buraya bakarlar
annem sessiz kadındır hürmette hoşgörüde sınır tanımaz
en sonunda eve iki anahtar daha çıkaralım anne dedim
tabi sazanlar hemen atladı hayırdır kız niye diyeee dedim bende eee malum hergün kapıyı çalmak zor olur
bizde müsait olmayız biz kapıyı açmadan normal her zamanki alışkanlığınızla destursuz girer rahat rahat çene çalarsınızdedim
kalktım banyoya giriyorum ben diye odadan çıktım ardımdan çekip gitmişler o gün bugündür merdivende annem kapıyı açınca
çene çalabiliyolarr
Aaaaa delinin zoruna bak beSende ben açmıycam bir yer iş bulcam başkasının yanında çalışcam de şekerim ya, ayrıca sertifika almak okadar kolay değil hem yanımda deneyimli eleman çalıştırırım bir iş yeri açacak olsam dersin. Birşey dersede "iş başka arkadaşlık başka" dersin canım
dedim canım her isteyen çalışamaz M.E.B ve Sağlık bakanlığından sertifika alman gerek zaten senin yaşın buna müsait değil komşum dedim kızı var 16 yaşında onu araya sokuyor yok dedim onun yaşıda tutmaz deneyimli sürekli çalışacak biri olması lazım dedim olmadı sana orda çay yaparım getir götür işlerine bakarım evde sıkılıyorum dedişaka gibi yaa beni kardeşi yada kızı falan sandığını düşünüyorum bazen ben evi satıp taşınmaya kalksam kadın bunalıma girip intihar eder diye düşünüyorum
Anammmm şuna bakDediğim gibi bir yer açma birisinin yanında çalış sen kafan rahat olur şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?