- Konu Sahibi xixtxixr&buse
-
bizim komşu tam bir felaket kötükedihüso
en üst katta oturmamıza rağmen yan komşumuz yetiyor beni çıldırtmaya
yatak odamızın yanı onların oturma odası senağlama
her sabah aynı şeyler
6:30 da kalkarlar bağrış, çağrış, gürültü...
2 çocukları var erkek olan ilkokula gidiyor , bağırmadan konuşmaz nasıl tiz bir sesle bağırıyor anlatamam
2 saat boyunca sürekli ya anne ya da baba diye bağırır ama karşılığında cevap hiç olmaz
sabahın 7 sinde kadın ev süpürür duvarın diplerine tak tak vura vura
çocukların koşması , bağırması ve televizyonun sesini sonuna kadar açmaları yetmiyormuş gibi karı koca kavgalarınıda dinleriz
hasta mı, uykusuz mu, yorgun mu kimseyi takmazlar
insaf yaklava:
9 da anca kesilir sesleri
ve gece saat 1-2 uyumak isteriz yine aynı sesler
karı koca kavgası kadının konuşmasını duymanızı isterdim taramalı tüfek gibi soluk almadan bağıra bağıra kocasıyla kavga eder
ne yapayım ben bu insanları (insan demeye bin şahit ) ya
eşim durdurmasa çok şey yapacağımda eşime dua etsinlerklava: klava:
biz küçükken saat 10 dan önce tv.nin sesini fazla açmazdık, konuşurken bile fısıltıyla konuşurduk
hafta içi bile olsa süpürge 10 dan önce açılmazdı
ama nerdeeee şimdiki insanlarda bu terbiye !!!!
offffffffff!!!!! tam damarıma basıldı :) biz giriş katta oturuyoruz ve komşularımız sağolsunlar hipopotam gibiler. giren, çıkan, apartmanın içinde bağıra çağıra konuşan, otomatiğe 50 defa üstüste basan ne ararsan var. çocukları apartmanın içinde oynayan bile var. üst komşum iki kişi. çocuk yok ama bir yürüyorlar ki evin içinde nereye gittiklerini ne yaptıklarını aynen duyuyoruz. saat 23.00 den sonra o gardrop 500 defa açılıp kapanıyor pat diye. koltuklar çekiliyor. blender çalıştırılıyor. alt katta aprtman görevlisi var onun da 3 yaşında çocuğu var gece 3-4 ayakta çığlılar kapı vurmalar yere pat küt birşeyler atmalar. hangi biriyle başedeceksin. sinirden kafayı yiyiyorum. benim kızım 16 aylık. öyle gürültücü bir çocuk değil ama sese çok duyarlı gece bu seslere sürekli uyanıyor. yukarı çıksan konuşsan bir dert kadıncağız çalışıyor işi gücü oluyordur diyorum. aşağı insen çocuk 3 yaşında laftan sözden anlamaz. ne yapacağımı şaşırdım. kapıya çıkıp avazım çıkana kadar bağırmak istiyorum bazen. ondan sonra çirkef derler hem suçlu hem güçlü. çok saygısız bu insanlar çoookkk.
Arkadasım böyle insanlara biraz kendini göstereceksin . Bende ilk başlarda iyilikle nezaketle söyledim,uyardım ama değişen bir şey olmadı sonradan farketttim ki bu tür insanlar biraz sert çıkmaktan sesini yükseltmenden hoşlanıyor.Diyeceksin tamamen geçtimi malesef hayır ama en azından birazcık düzeldi. Sonuçta bende böyle bir insan değilim ama insanı çıldırtıyorlar ve bazı şeyleri yapmaya mecbur bırakıyorlar.
üst komşumun 2 tane çocugu var biri daha yeni emekliyor ve ne bulursa araba yapıp evin içinde deli gibi fayanslara sürtüyor..bide eline ne geçerse bizim balkona atıyor kaydirigubbakcemile3 kadın güzelce özür diledi bende rahatsız olmadığımızı söledim..oluyoruz aslında.üste çıkıp küstahlık etseydi belki tartışırdık ama tatlı dille söleyince hoş görüyorum sonuçta 2 tane küçük çocuk durdan yapmadan anlamaz :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?