- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Geçen gün konu açmıştım 13 yaşındaki görümce bana k.şar demişti ondan sonra yine mesaj atıp duruyor ama ben ters ters yazıyorum ya da cevap vermiyorum..geçen yine aradı annesinden tabi takmış maşa istiyorum hayır diyorum saçların kırılır istiyorum diyor detay vereyim bizim evlilik kredimiz 30 bin tk babası ödüyor eşimde borcunu babası ödüyor diye ailesine yardım ediyor ünideki kardeşine para gönderiyor her ay .babasına geçen yine para verdi yani zorda kaldıklarında ve düzenli olarak Üniversiteli erkej kardeşine para gönderiyor .her neyse bu küçük görümcem benden bunu istedi borcumuzu ödüyorlar diye almak zorundamıyım içimden gelse alıcam ama gelmiyor eşimde seni kullanıyor cok yüz verdin en başta dedi alma maşa falan dedi ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık yapıştı bırakmıyor ben nezaketen cok daha önce burdan bir şey istermisin demiştim oda maşa dedi bir yanım ucuzlardan al gitsin diyor diğer yabım unutma terbiyesizlik yaptı alma diyor bu arada yaşına bakmayın eşim bile onu cocuk olduguna bakma diyor
Son düzenleme: