- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi Hesappasif
eşin haklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baştan çok şımarttım malesefAglayabilir. Cocuklar zaten birseyi zorla yaptirmak icin ağlarlar. Simartmayin. Aglar aglar susar.
Eşim bekardı ev için yardım ettiğinde. Ve onların ev borcuda hala vardı evlendiğimizde 4 bilezik verdim borcları için çoluk cocuk değül gerçekten eşim bile diyor onun cocuk olduguna bakma diye çok felaket bir şeyAnlamadigim noktalar var. Esiniz babasina ev alarak yardimci olabiliyorsa neden kendi borcunu kendisi odemiyor? Simdi mantiken baktigimizda kpiniz 3bin kusur maasla rahat yasayabilir,cocugunu okutabilir ve cocuklarina ayakkabi alabilir. Ama sizin borcunuzu oduyor. Ne olursa olsun bu onun yasam standardini dusurur. Bence siz cok fazla mudahil olmayin olaya. Kimseye birsey alma zorunlulugunuz yok, size kasar dese de demese de. Ozur dilese de dilemese de fark etmez zaten 13 yasinda. Coluk cocuk.
Hic kaale almak zorunda degilsiniz ki gorumceyi. İsrar kiyamet etsin masa icin nolur,dinlemeyin bile. Hayir almayacagim deyin kapatin mesela konuyu. Sizi rahatsiz ediyorsa ortamdan uzaklasin. Valla bakin o 13 yasinda,benim gorumce 27yasindaydi beni rahatsiz ediyordu, hos gorulemeyecek sekilde. Siz o cocugu cok kolay idare edersiniz isterseniz. Esiniz zaten arkanizdaymis, hic de dert etmeyin.Eşim bekardı ev için yardım ettiğinde. Ve onların ev borcuda hala vardı evlendiğimizde 4 bilezik verdim borcları için çoluk cocuk değül gerçekten eşim bile diyor onun cocuk olduguna bakma diye çok felaket bir şey
Şimdi beni anladınız dimi neden sorduğumu ben nasıl yaklaşacagımı şasırdım yaşım 24 bu kızla baş edemedimAlmiyacaksin bunun gibilerine su istese vermiceksin. Htta onun senden ozurdilemesini bkle. Anca ozur dilerse konus!!! Dilemzse kus kal 13yas buyuk bi yas. Kundaktaki bebek degil
27 yaşındaki bir insan daha zordur eminim sizin işinizde zormuş .haklısınız almak istemiyordum ama içimde rahat değildi sorayım dedim cok sağolun ♡♡Hic kaale almak zorunda degilsiniz ki gorumceyi. İsrar kiyamet etsin masa icin nolur,dinlemeyin bile. Hayir almayacagim deyin kapatin mesela konuyu. Sizi rahatsiz ediyorsa ortamdan uzaklasin. Valla bakin o 13 yasinda,benim gorumce 27yasindaydi beni rahatsiz ediyordu, hos gorulemeyecek sekilde. Siz o cocugu cok kolay idare edersiniz isterseniz. Esiniz zaten arkanizdaymis, hic de dert etmeyin.
27 yaşındaki bir insan daha zordur eminim sizin işinizde zormuş .haklısınız almak istemiyordum ama içimde rahat değildi sorayım dedim cok sağolun ♡♡
Bunu söylediğimde gözümde atacağı tripler ağlamalar aklıma geldi aman Allahım :):) ama dur demek zorundayım Teşekkürler yorumunuz için
Kp 3 bin civarı maaş alıyor evleri kira değil evde 3 kişiler .2 bin bizim içün ödüyor.eşim kardeşine 500 gönderiyor her ay ve babasına arada 500 falan veriyor yani eşüm asla keyfi bir ley almaz zorda kaldıklarında verir para geçen gün gittiğimizde abisini yakaladı hemen ayakkabı falan aldırdı eşim yumusak olsa ikinci üçüncü ayakkabıyıda aldıracaktı
Çok büyük saygısızlıkGeçen gün konu açmıştım 13 yaşındaki görümce bana k.şar demişti ondan sonra yine mesaj atıp duruyor ama ben ters ters yazıyorum ya da cevap vermiyorum..geçen yine aradı annesinden tabi takmış maşa istiyorum hayır diyorum saçların kırılır istiyorum diyor detay vereyim bizim evlilik kredimiz 30 bin tk babası ödüyor eşimde borcunu babası ödüyor diye ailesine yardım ediyor ünideki kardeşine para gönderiyor her ay .babasına geçen yine para verdi yani zorda kaldıklarında ve düzenli olarak Üniversiteli erkej kardeşine para gönderiyor .her neyse bu küçük görümcem benden bunu istedi borcumuzu ödüyorlar diye almak zorundamıyım içimden gelse alıcam ama gelmiyor eşimde seni kullanıyor cok yüz verdin en başta dedi alma maşa falan dedi ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık yapıştı bırakmıyor ben nezaketen cok daha önce burdan bir şey istermisin demiştim oda maşa dedi bir yanım ucuzlardan al gitsin diyor diğer yabım unutma terbiyesizlik yaptı alma diyor bu arada yaşına bakmayın eşim bile onu cocuk olduguna bakma diyor