Konu açmayacaktım ama bir soru soracağım sizce almalımıyım maşa?

Ben böyle düşünmüyorum, siz ona ablalık yapın terbiyenizle saygınızla sevginizle yola getirin onu bence, yani çocuk henüz hala hamur gibi şekil alınabilir bir yaş ,ona hediye olarak alın ama karşısına geçip konuşun doğruyu yanlışı kavratın size saygı duyması gerektiğini öğrensin artık
İçimden gelmiyor valla teşekkürler yorumunuz icin

Çok büyük saygısızlık :sinirli: bence ucuz bir maşa alın, saç maşası kullanarak kadın görünümlü çocuklardan olsun sonra aynaya geçip kendine bi baksın kaşar kimmiş. Saç maşası kullanan çocukları kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın, arada özel günlerde tabi ki lüle lüle saçları olsun ister küçük kız çocukları ve kullanabilirler elbette, fakat bu görümce kişisi büyümüş de küçülmüş gibi bir tip sanki, yaşının gereği gibi davranmıyor saygısız.
Hiç davranmıyor hemde eşimin kardeşi olmasa agzına carpardım bir tane

Siz hala o görümceyle konuşuyor musunuz ya :)

Lütfen yapmayın, yaşına falan bakmayın tavır gösterin yaptığı ayıbı anlasın ki birdaha ne size ne başkalarına aynı şeyi yapamasın.

Maşa falan da almayın tabiki eşiniz haklı, fazlaca yüz vermişsiniz.

Önce sizden özür dilesin sonra insanlara nasıl davranılacağını öğrensin. Madem çocuk sıfatında bu kişi, önce terbiye öğrensin. Kişisel gelişim için önemli :)
Özür de istemiyorum yakamdan düşsün yeter :)

Siz hala o görümceyle konuşuyor musunuz ya :)

Lütfen yapmayın, yaşına falan bakmayın tavır gösterin yaptığı ayıbı anlasın ki birdaha ne size ne başkalarına aynı şeyi yapamasın.

Maşa falan da almayın tabiki eşiniz haklı, fazlaca yüz vermişsiniz.

Önce sizden özür dilesin sonra insanlara nasıl davranılacağını öğrensin. Madem çocuk sıfatında bu kişi, önce terbiye öğrensin. Kişisel gelişim için önemli :)
Canım adam cocuk okutmuyır eşim üniversiteli kardesine para gönderiyor diğeride küçük zaten masrafı olmuyor oluncada bizden istiyorlar

Üff

Çok değil mi o borç

Borcunuzu kendiniz ödeyin babası da iki çocuğunu okutsun

İki çocuk okutmak hele de birisi şehirdışında ünide iken zordur

Üstüne de abinin ikibinlik borcu fazla gelir
kp cocuk okutmuyır abileri para gönderiyor zorda kalınca bizden istiyorlar

Yalnız kavgayla kaşar dememiş, sanırım telefonda şakalaşırken 'yengem olmasan kaşar derdim' demiş. Samimiyet ayarını tutturamamışsınız ondan olmuş. Bundan sonra dikkat edersiniz ama hırslanıp kinlenecek birşey yok. Siz daha önceden sormuşsunuz o da istemiş bence alın. Uzaktan geliceksiniz eli boş gitmek olmaz zaten birşeyler götüreceksiniz bari istediği birşey olsun.
2 saarlik mesafe var aramızda sorun hediye değil istediği her şeyi yaptırabileceğini sanması bunu alırsam bu seder başka istekler cogalıcak bitmiyor zaten

Yengesine k.şar diyebiliyorsa çocuklugu aşmıştır o .. esin kardeşine düzenli para gönderiyor ,ailesine yardim ediyor ,görümce zaten kene ..e bu durum sence de zor değil mi ? Kredinizi kendiniz ödeyin , kayınpederin de evine çoluğuna çocuğuna baksın ..kimsenin başı ağrımasın ..
Sadece 1 sene sonra herkes kendi başının çaresine bakacak kp de ödesi bir zahmet kredimi ben onlara bileziklerimi verdim

Bir de siz bu çocuktan çekiniyorsunuz ya ciddi ciddi. Yani hem baya yaşıtı gibi davranıp muhatap almışsınız kızla oturup dedikodu yapmışsıniz, sonra bana kaşar dedi falan. Demek ki hala yüz bulmaya devam ediyor ki maşa falan isteyebilmiş. Yeterince sert ve mesafeli davranmadığınızı düşünüyorum ve ciddi ciddi de çekiniyorsunuz. Kız size baskın gelmiş epey, umarım sizi artık ablası gibi görmeye başlayabilir. İşiniz zor.
Sessiz sakin bşr yapım var ama hayatımda kimse bana böyle yapışmadı cünkü normalde cok yüz vermem eşimin kardeşidir diye ilgilendik mesafeyi ayarlayamadım tepeme cıktı

Biliyorum eski konunu. Eşin oyle dedikten sonra ve icinden gelmiyorsa niye kendini zorlayasin ki. Bence de yuz verme. Burda maksat cepten para cikip cikmamasi degil, o kiza eski davranislarini tekrar etmesinde cesaret vermis olursun. Ben olsam almazdim. Suan alamam durumum yok de gitsin. Ya bi de cok takiyorsun sen bu kizi. 13 yasinda bi kiz nihayetinde.

Rica ederim dert etmeyin, sevginizle edebinizle eğitin ,yani konuşma yüz verme desem nereye kadar böyle devam edecek aile içi huzursuzluk kötü olur
Konusurum ama yüz vermicem yüz verirsem daha fazla sinir sistemim çökecek burda maşa yok diyorum gel burdan alırız diyor ufacık cocuk beni yönetiyor resmen

Biliyorum eski konunu. Eşin oyle dedikten sonra ve icinden gelmiyorsa niye kendini zorlayasin ki. Bence de yuz verme. Burda maksat cepten para cikip cikmamasi degil, o kiza eski davranislarini tekrar etmesinde cesaret vermis olursun. Ben olsam almazdim. Suan alamam durumum yok de gitsin. Ya bi de cok takiyorsun sen bu kizi. 13 yasinda bi kiz nihayetinde.
Şımartılmıs dediği olmayınca kapı carpıyo trip atıyor aglıyor eşimin kardeşi olmasa yüzüne bile bakmam cocuk değil cünlü o aklına gelen fikirleri size sözylesem siz bile sasarsınız

Şımartılmıs dediği olmayınca kapı carpıyo trip atıyor aglıyor eşimin kardeşi olmasa yüzüne bile bakmam cocuk değil cünlü o aklına gelen fikirleri size sözylesem siz bile sasarsınız
Almayin siz. Ergen beyinli çarpsin istedigi kadar kapilari. Yuz vermeyin istedikce ister. Aklima burhan altintop un bi sözü geldi :D "bi köylüye bi de çocuga yuz vermeyeceksin" derdi :D

Geçen gün konu açmıştım 13 yaşındaki görümce bana k.şar demişti ondan sonra yine mesaj atıp duruyor ama ben ters ters yazıyorum ya da cevap vermiyorum..geçen yine aradı annesinden tabi takmış maşa istiyorum hayır diyorum saçların kırılır istiyorum diyor detay vereyim bizim evlilik kredimiz 30 bin tk babası ödüyor eşimde borcunu babası ödüyor diye ailesine yardım ediyor ünideki kardeşine para gönderiyor her ay .babasına geçen yine para verdi yani zorda kaldıklarında ve düzenli olarak Üniversiteli erkej kardeşine para gönderiyor .her neyse bu küçük görümcem benden bunu istedi borcumuzu ödüyorlar diye almak zorundamıyım içimden gelse alıcam ama gelmiyor eşimde seni kullanıyor cok yüz verdin en başta dedi alma maşa falan dedi ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık yapıştı bırakmıyor ben nezaketen cok daha önce burdan bir şey istermisin demiştim oda maşa dedi bir yanım ucuzlardan al gitsin diyor diğer yabım unutma terbiyesizlik yaptı alma diyor bu arada yaşına bakmayın eşim bile onu cocuk olduguna bakma diyor
Bence yaşı çok küçük hata yapabilir önemli olan bundan sonra sana karşı saygılı olup olmaması bence bir şans verebilirsin maşa da ucuz bir tane alabilirsin bakarsın terbiyesizliğe devam ediyor o zaman bir daha da asla bişey almazsın

Bence yaşı çok küçük hata yapabilir önemli olan bundan sonra sana karşı saygılı olup olmaması bence bir şans verebilirsin maşa da ucuz bir tane alabilirsin bakarsın terbiyesizliğe devam ediyor o zaman bir daha da asla bişey almazsın
Sorun şu aslında hayırdan anlamamsı şımarması ve ben şimdi maşa alsam isteklerinin devam etmesi her dediğigimi yapıyor diye düşünmesin istiyorum

Back
X