Konu açmayacaktım ama bir soru soracağım sizce almalımıyım maşa?

Kesinlikle alma, 13 yaşında bir çocuğun saçlarına maşa yapması bence saç sağlığı açısından iyi değil...

Birde yüz vermiş olacaksın, ben ona ne dersem diyim o benim dediklerimi yapıyor moduna girecek ailesine aldıramadığı herşeyi senden isteyecek durum eşinin dediği gibi seni kullanmaya kadar gidecek...

Bana dediğin Kaşar sözünü unutmadım, seni affedene kadar sana hiç bir şey yok kusura bakma alamam de yüz verme...

Hiç davranmıyor hemde eşimin kardeşi olmasa agzına carpardım bir tane
13 yaşındaki bir ergene bu kadar kin neden?
Size kalar demesi bir hata evet ama daha 13 yaşında. Uyarınızı yapar araya mesafe koyarsınız olur biter. O yaşlarda sanki bizler çok mu olgunduk. Hiç mi hata yapmadık.
Nedir bu ağızda buruna çakma hevesi anlamadım.
Hala bir çocuğa şiddetten bahsediyorsunuz. Bu yaşta şiddeti normal görmek (mecazi bile olsa) bile hata. Demek ki her yaşta hata yapabiliyor insan. Sizi en iyisi bu çocukla ilişkinizi kesin bu hem sizin için hem de çocuk için en hayırlısıdır.

2 saarlik mesafe var aramızda sorun hediye değil istediği her şeyi yaptırabileceğini sanması bunu alırsam bu seder başka istekler cogalıcak bitmiyor zaten

Aa ben yurtdışından memlekete döneceksiniz gibi algılamışım ne alakaysa, ondan diyordum mutlaka birşeyler götüreceksiniz zaten diye. O zaman boşverin almayın.

Canım adam cocuk okutmuyır eşim üniversiteli kardesine para gönderiyor diğeride küçük zaten masrafı olmuyor oluncada bizden istiyorlar
Kayınpederiniz sizin borcunuzu ödüyormuş ama adam istesede okutamaz çocuk 3 bin küsür maaşın 2000 bini borca gidiyormuş geriye 1200 civarı kalsa bu para fatura,yakıt,gıda,hastane vs anca yetiyordur,eğer eşinin kazancı iyi ise borcu eşin üstlensin kayınpederinde o zaman okul okuyan çocuğuna gönderir para.

Saç maşasına gelince almayın derim bence daha erken hem saçları yıpranır tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler siz ona bir abla gibi tatlı tatlı konuşun ikna olur saç maşası yerine daha eğiti şeyler alın kitap-yapboz gibi hatta yapbozu birlikte beraber yapın ara sıra beraber kısır partisi,mısır sinema yapın emin olun değişecektir.

Tabiki de alma içinden gelmiyorsa. Eşin de söylemiş işte çok yüz verdin diye. Tavrını koy, istemediğin bir şeyi yapma.:işsiz:

Ben sizin yerinizde olsam ilişkiyi bitirmez ama düzeyli bir yerlere çekmeye çalışırdım. Karşınızdaki biraz şımartılmış da olsa en nihayetinde çocuk. Maşa almayın giderken, maşa yerine mesela kol saati alın. Yine maddi değer olarak birbirine çok uzak olmayan hediyeler bunlar, kimse size ''benden bir maşayı sakındın.'' diyemez bu durumda ama maşa almanın saçlarını yıpratacağını düşünüyorsunuz ve patron sizsiniz. Güzelce verin hediyenizi, samimi ama ciddi bir şekilde sana ve yaşına yakışacağını düşündüm deyin verin hediyenizi. Bakalım ne olacak.

Yok yani ben dusunuyorum da 13 yasindayken deli.dolu ergen tripli hirsli.bisey olsam da kimseye kalkp kasar da demediiim oyle kotu de olmadim. Zorun annemle babamaydi. Ikisinin canina okuyormusum o zamanlar. Hatta daha cok da annemin :/ ergenlik iste..,bence insan.kendini bilmeli yasi kucuk de olsa. Bundan 5sene sonra birden.buyumuycek ki kisiligi terbiyesi gene ayni kalicak..,bence masa almaaaa.. seninle küsüm,kirginim,bir daha birsey isteme benden vs gibi mesafe koymadiysan da... evet saclarin.kirilir de,abinden iste de ben anlamam de .. alma ipe.un ser..Biraz anlasin hatasini..

13 yas yuva kurmak, evlenmek, anne olmak icin kucuk bir yas. Ama bir insana kasar diyecek kadar kucuk "asla" degil.

Bende asi oldum o donemlerde, bas kaldirdim hep insanlara. Ama birak yengeyi, arkadaslarima bile o kelimeyi etmedim.

Siz hala sac kirilmasi diyorsunuz. Acmayin telefonu yahu, ne munasebet. Amma yuz vermissiniz. Cekin resti gitsin.

Back
X