Konu ben değil, kardeşim. :)

Onu nereden çıkardın derse de kısmetim var demiştin bi kere sevgilin var anladım der

Hahaha süper fikir, bence bunu yapsın mutlaka. Yani sevgilisi yokken de var demez sanırım. Konuyu değiştirirse yine ne yapacak peki? Çocuk işine gelmeyen noktalarda duymazdan falan geliyormuş bu şekilde, konuyu başka yerlere çekiyormuş.

ne zor çocukmuş yahu:) konuyu değiştirirse başka bir taktik buluruz üzerinde zorlarsa sıkıntı olabilir çünkü

ne zor çocukmuş yahu:) konuyu değiştirirse başka bir taktik buluruz üzerinde zorlarsa sıkıntı olabilir çünkü

Tamam bu dediğin mantıklı, geldiğinde okusun da denesin bunu. Kıskandırma cart curt onlarla olacak iş değil gibi. Sevgilisi olup olmadığını kesin olarak anlamak lazım. Arkadaş çevresine sor demiştim ama erkek grubuyla takılıyormuş, onlara da sorabileceğim kadar samimi değilim gidip çocuğa yetiştirirler benim sorduğumu dedi.

Cathy kız kardeşime yazdım senin dediğini. O da meğer o gruplaymış ders çalışıyorlarmış. Senin dediğin şekilde sormuş gruba doğru. Çocuk da "Ha evet eğlenceli oluyor" demiş geçmiş, yine sevgilisinden bahsetmemiş. Bir de telefonunu hiç cebinden çıkarmıyormuş gene doğru dürüst. Hiç sevgilisi var gibi değil abla ya anlamadım ben, sorularıma cevap da vermiyor doğru dürüst diye yazmış. Diğer kızlar hep sevgilileriyle mesajlaşıyorlarmış.

ilginç çocuk ya:)))

Astoria merhaba sanki bana kardesinden olumsuz bir tepki alacak korkusuyla ya da cesaret edemediginden kardeşçe davranıyor gibi geldi. ..

Kardeşin "Ya arkadas iyi misin? dün seni rüyamda gördüm, sevgilinle kavga etmişsin çok üzgündün, umarım sorun yoktur " dese olur mu? Eger karşılıklı bir durumsa aralarındaki durum ve çocuğun sevgili yoksa kardeşim diye diye cidden kardes olacaklar

Merhaba :) Ya kardeşim bunların hiçbirini yapamaz çok utanır. Yani nasıl desem böyle çetrefilli şeyler gelmiyor elinden. Karşı tarafı adım atması için cesaretlendirebilir ama kendisi adım atamaz. Teşekkür ederiz yine de. :)

Kardesim kelimesi bir ölçüt degil bence benim en yakin arkadasim bana hep oyle derdi meger uc yildir beni seviyormus.Ama son zamanlarda hissetmistim kardesiniz de hisseder bence yani iltifat ediyorsa yalniz kalmaya calisiyorsa sadece ikisinin anlayabilcegi muhabbetler espriler kuruyorsa gibi gibi

Farklı bir ilgisi olduğunu hissediyor gibiymiş ama "Kısmetim var zaten" falan demesi kafasına takılmış.

Sevgilisi yok gibi sanki. Hangi kız sevgilisini rahat bırakır ki, uzun saatler mesaj yazmadan durabilen bir erkek olduğunu sanmıyorum sevgilisine. Kısmetim var demesi de belki kardeşin için demiştir, olamaz mı ki?

Sevgilisi yok gibi sanki. Hangi kız sevgilisini rahat bırakır ki, uzun saatler mesaj yazmadan durabilen bir erkek olduğunu sanmıyorum sevgilisine. Kısmetim var demesi de belki kardeşin için demiştir, olamaz mı ki?

Bilmem ki akıl eder mi erkekler böyle laf oyunlarını hahahaha

Kız kardeşini üzmek istemem ama illa sevgililer sürekli mesajlasır gibi düşünmesin. En son kardeşimin de böyle bir olayı oldu. Çocuğun sevgilisi varmış ondan büyük ve başka memlekette. Kardeşimin yanında yok gibi davranıyor ama sonradan yakalandı ve itiraf etmek zorunda kaldı. Çok üstünde durmadan arkadaş gibi takılıp öğrensin. Ayrıca genelde erkekler belli eder aslında. Ama kardeşin çok hoşlanıyor ise doğru yorumlayamaz. Bazıları rahat ve herkesle flörtöz.

Doğru söylüyorsunuz zaten kardeşim de o yüzden rahat değil. Yani sevgilisi olmadığından ve ilgisinin net kendisine yönelik olduğundan emin olsa daha rahat olabilirdi ama şu an rahat olmadığını söylüyor. Mesela sevgilisi varsa kahve içmeyi teklif edemem kendimi sarkıntılık ediyormuş gibi hissederim diyor. Çocuk belli etmiyor ama hiçbir yerde sevgilisi olduğuna dair bir emare yok, o söylediği laf dışında. Bir süre gözlemlemesi en mantıklısı, doğru. Teşekkür ederiz. :)

Farklı bir ilgisi olduğunu hissediyor gibiymiş ama "Kısmetim var zaten" falan demesi kafasına takılmış.
Benimki de bana hoslandigim biri var demisti ben kim kim diye israr edince de sakaya vurmustu sonradan ogrendim nabiz yoklamak icin yapmis hani ne tepki verecek diye belki onun da amaci odur.

Benimki de bana hoslandigim biri var demisti ben kim kim diye israr edince de sakaya vurmustu sonradan ogrendim nabiz yoklamak icin yapmis hani ne tepki verecek diye belki onun da amaci odur.

Olabilir. Hoşlandığım biri var dese gene bir derece de "Kısmetim var zaten" demek hayatımda biri var demek bence. Kardeşim de "Abla sen buraya konu açtığından beri bana takılmıyor, okudu mu acaba burayı" diye şaka yapıyor hahsjsjs.

Her dediği çıkan Nostradamus'um senin bu konu hakkında bir kehanetin olur mu? :) darkmore
Caniko

Bence siradan her bolumde bulunan klasik yakisikli ve flortoz erkek modeli. Ama tabiysi de belli olmaz,onca kiz arasindan senin fistiga da takilabilir astocum. Kardescagzina deyiver de fazla umit baglamadan anlik olarak takilsin

Caniko

Bence siradan her bolumde bulunan klasik yakisikli ve flortoz erkek modeli. Ama tabiysi de belli olmaz,onca kiz arasindan senin fistiga da takilabilir astocum. Kardescagzina deyiver de fazla umit baglamadan anlik olarak takilsin

Tamam canımm teşekkür ederiz.

Kardeşim herkesle böyle değil amaaa diye yaz dedi off bu kız zorla güzellik yapma derdinde.

Kardeşinin kardeşim demesinden cesaret bulamıyor olabilir.

20 yaş için çok beceriksiz buldum çocuğu.
ben sabırlı birisi değilim, direk sonuca gidip, hey sen ne iş derdim, o da beni flörtöz konularda hödük yapıyor sanırsam

Seviyorsa gidip öpsün bence en garantisi

Yani sanırım bey oğlumuzun ilgisi yok şu an ama bu ileride de olmayacağı anlamına gelmez

Kanka, bacı, kardeş ayağı g...t ayağı derler
Bu kadar yazıyorum, juniora sevgiler

o zaman kesin oda hoslaniyor yoksa mutlaka aciklardi.bu işlerin kitabini yazabilirim o yuzden ici rahat olsun duygulari karsilikli

Sevgilisi olabilir. Bazen böyle gizleyen tipler de var herkese mavi boncuk dağıtan. Dikkat et aman.

Ayrıca bacım ne ya

Kardeşim,bacım gibi terimler,muhtemel sevgili potansiyeli görülen taraflar arasında kullanılmamalı bence.Kardeşiniz de bıraksın bu hitap şeklini.

Çocuk hoşlandığını gizlemeye çalışıyor gibi geldi bana. Kız kardeşiniz bir arkadaşını devreye sokup öğrenebilir sevgilisi olup olmadığını. Umarım güzel şeyler olur

Kardesim diye hitap etmesin
Hatta hicbir erkege oyle hitap etmesin
Bastan ofsayt

Erkekler begendikleriyle ugrasır.Kızdırır, şakalar yapar, şımarır

Çocugun kardeşinize ilgisi var bence. Gelişmeleri haberdar edin bizede:) inşallah güzel şeyler olur

Benim kısmetim var zaten dememiş mi, bu net bir cevap gibi geldi bana.

Kardeşin hitap etmesin öyle,direk farkedilsin:)
Şişt tatlı kız,çok atılgan olma tamam da biraz kendini belli et canıım

Bana sevgilisi var gibi geldi çocuğun ama kardeşinden de hoşlanıyor gibi doğrusu

Caniko

Kızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.

Bugün sabah çocuk yine buna takılmış, hatta saçlarını okşamış, "Yüzün çok masum" falan demiş gelmiş yanına oturmuş şakalaşmış. Bizim kız mest tabi amaaaa grupla muhabbetlerinde çocuk haftasonu ne yaptın ne ettin derken "X'le buluştum" diye sevgilisinin adını vermesin mi? Kardeşim de kızı uzaktan tanıyor, yani kardeşimin tabiriyle söylüyorum bunu "adı çıkmış tiplerden" dedi. Kardeşimin uğradığı hayal kırıklığını anlatamam. Çocuk derslerde kardeşime hala takılmaya, temas etmeye falan devam ediyormuş; kardeşim de soğuk gülümseyip geçtim artık abla çok üzüldüm sürekli böyle görmeye nasıl dayanacağım falan diye beni aradı şimdi ağlamaklıydı.

Çok üzüldüm kızçeme yahu. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…