bence konuyu kız kardeşin açsın
mesela şey atıyorum bilgisayar oyunu oynuyorsa aa bilgisayar oyunu oynayan çiftler çok tatlı değil mi sen de sevgilinle oynuyor musun hiç desin
o zaman sevgilim var ya da yok der illaki:)
benim geleneksel taktik dasdasdasd
Onu nereden çıkardın derse de kısmetim var demiştin bi kere sevgilin var anladım der
ne zor çocukmuş yahu:) konuyu değiştirirse başka bir taktik buluruz üzerinde zorlarsa sıkıntı olabilir çünküHahaha süper fikir, bence bunu yapsın mutlaka. Yani sevgilisi yokken de var demez sanırım. Konuyu değiştirirse yine ne yapacak peki? Çocuk işine gelmeyen noktalarda duymazdan falan geliyormuş bu şekilde, konuyu başka yerlere çekiyormuş.
ne zor çocukmuş yahu:) konuyu değiştirirse başka bir taktik buluruz üzerinde zorlarsa sıkıntı olabilir çünkü
ne zor çocukmuş yahu:) konuyu değiştirirse başka bir taktik buluruz üzerinde zorlarsa sıkıntı olabilir çünkü
ilginç çocuk ya:)))Cathy kız kardeşime yazdım senin dediğini. O da meğer o gruplaymış ders çalışıyorlarmış. Senin dediğin şekilde sormuş gruba doğru. Çocuk da "Ha evet eğlenceli oluyor" demiş geçmiş, yine sevgilisinden bahsetmemiş. Bir de telefonunu hiç cebinden çıkarmıyormuş gene doğru dürüst. Hiç sevgilisi var gibi değil abla ya anlamadım ben, sorularıma cevap da vermiyor doğru dürüst diye yazmış. Diğer kızlar hep sevgilileriyle mesajlaşıyorlarmış.
Astoria merhaba sanki bana kardesinden olumsuz bir tepki alacak korkusuyla ya da cesaret edemediginden kardeşçe davranıyor gibi geldi. ..
Kardeşin "Ya arkadas iyi misin? dün seni rüyamda gördüm, sevgilinle kavga etmişsin çok üzgündün, umarım sorun yoktur " dese olur mu? Eger karşılıklı bir durumsa aralarındaki durum ve çocuğun sevgili yoksa kardeşim diye diye cidden kardes olacaklar
Kardesim kelimesi bir ölçüt degil bence benim en yakin arkadasim bana hep oyle derdi meger uc yildir beni seviyormus.Ama son zamanlarda hissetmistim kardesiniz de hisseder bence yani iltifat ediyorsa yalniz kalmaya calisiyorsa sadece ikisinin anlayabilcegi muhabbetler espriler kuruyorsa gibi gibi
Sevgilisi yok gibi sanki. Hangi kız sevgilisini rahat bırakır ki, uzun saatler mesaj yazmadan durabilen bir erkek olduğunu sanmıyorum sevgilisine. Kısmetim var demesi de belki kardeşin için demiştir, olamaz mı ki?Yapma yav. Öyle bir durum varsa kardeşim ben hayatta ilgilenmem daha diyor. Ama çocuk yani hiç telefonuyla falan doğru dürüst ilgilenmiyormuş telefon etme mesajlaşma falan yok. Grupta sevgilisi olan diğerleri hep bahsediyorlarmış sevgililerinden falan, bu çocukta öyle bir şey de yokmuş. Bilmiyorum belki de saklayan tiplerden.
Sevgilisi yok gibi sanki. Hangi kız sevgilisini rahat bırakır ki, uzun saatler mesaj yazmadan durabilen bir erkek olduğunu sanmıyorum sevgilisine. Kısmetim var demesi de belki kardeşin için demiştir, olamaz mı ki?
Bence eder :) direkt açılamıyorsa öyle söyleyebilir :)Bilmem ki akıl eder mi erkekler böyle laf oyunlarını hahahaha
Kız kardeşini üzmek istemem ama illa sevgililer sürekli mesajlasır gibi düşünmesin. En son kardeşimin de böyle bir olayı oldu. Çocuğun sevgilisi varmış ondan büyük ve başka memlekette. Kardeşimin yanında yok gibi davranıyor ama sonradan yakalandı ve itiraf etmek zorunda kaldı. Çok üstünde durmadan arkadaş gibi takılıp öğrensin. Ayrıca genelde erkekler belli eder aslında. Ama kardeşin çok hoşlanıyor ise doğru yorumlayamaz. Bazıları rahat ve herkesle flörtöz.
Benimki de bana hoslandigim biri var demisti ben kim kim diye israr edince de sakaya vurmustu sonradan ogrendim nabiz yoklamak icin yapmis hani ne tepki verecek diye belki onun da amaci odur.Farklı bir ilgisi olduğunu hissediyor gibiymiş ama "Kısmetim var zaten" falan demesi kafasına takılmış.
Benimki de bana hoslandigim biri var demisti ben kim kim diye israr edince de sakaya vurmustu sonradan ogrendim nabiz yoklamak icin yapmis hani ne tepki verecek diye belki onun da amaci odur.
CanikoHer dediği çıkan Nostradamus'um senin bu konu hakkında bir kehanetin olur mu? :)darkmore
Caniko
Bence siradan her bolumde bulunan klasik yakisikli ve flortoz erkek modeli. Ama tabiysi de belli olmaz,onca kiz arasindan senin fistiga da takilabilir astocum. Kardescagzina deyiver de fazla umit baglamadan anlik olarak takilsin
Kardeşinin kardeşim demesinden cesaret bulamıyor olabilir.
20 yaş için çok beceriksiz buldum çocuğu.
ben sabırlı birisi değilim, direk sonuca gidip, hey sen ne iş derdim, o da beni flörtöz konularda hödük yapıyor sanırsam
Seviyorsa gidip öpsün bence en garantisi
Seni Cenk diye kaydetsin kafe ortamındayken ya da bu çocuk yanında oturuyorken telefonu masanın ortasına koysun öncesinde haberleşin ve sen o anlarda ara çocuk görsün cenk adını kardeşin alsın telefonu pardon diyip çıksın dışarı sonra girsin içeri ama hiç açıklama yapmasın eğer sorarsa ilkokuldan sınıf arkadaşım görüşelim diyor falan desin bakalım mimikleri tepkileri cevapları nasıl olacak. Yani "eyvah kız elden gidiyeeahh" diyecek mi
Yani sanırım bey oğlumuzun ilgisi yok şu an ama bu ileride de olmayacağı anlamına gelmez
Birbirlerine kardeşim diye hitap edip birbirlerinden çekinen iki taraf bence :) ben sevgilisi olduğunu düşünmüyorum ama belki de kardeşinden çekiniyordur , kaybetmek istemiyordur .. asılan bir tip gibi görünmek istemiyordur :) gençlik heyecanları çok güzel :)
Mesela kardeşiniz bi anda uzaklaşsın çocuktan soğuk davransın yani trip şeklinde değil sanki meşgulmüş gibi yada başka sıkıntıları varmış gibi. Bakalım çocuğun ne kadar umrunda olacak bu durum . Eğer umursar üstüne giderse ne oluyo felan diye anlarsınız olayın kardeşen öte bişe olduğunu :) ama çokta umursamazsa gerçekten sadece sıradan arkadaş gözüyle baktığı kesinleşir
Kanka, bacı, kardeş ayağı g...t ayağı derler
Bu kadar yazıyorum, juniora sevgiler
Bence bu bacı gardaş muhabbetine bir son versinler.
Ben genelde hiç böyle uzatmalara girmeden başlıyorum ilişkilere, o yüzden yardımcı olabilirim sanki :)))
Ben onun yerinde olsam, birlikte yurumemizi-bir yere gitmemizi gerektirecek bir bahane bulurum ve ondan rica ederim. Ne olabilir?
İstanbul'daysaniz akşamları evsizlere çorba dağıtan çok güvenli bir oluşum var, çorbada tuzun olsun diye. Mesela 'ona gitmek istiyorum ama çok çekiniyorum. Tek başıma..ne bileyim,bilmediğim ortam gelsene benle' diyebilir.
Böyle böyle ikili alan yaratırlar . Hem 'geldin-gitgim-surdayim-burdayim' falan, whatsappa geçerler ^^
Başka ne olabilir? Çocuğun arabası varsa ağır bir eşya almasi için yardım isteyebilir,sonrasında da teşekkür olarak bir yemek ismarlar ...
Ornekler cogaltilabilir Yani, yardım istemiş gibi olsun işte^^ zaten cocugun da ilgisi varsa tamam der çabucak.
Şu kalabalık okul grubundan ayrı olurlarsa herşey çok daha kolay olabilir...
o zaman kesin oda hoslaniyor yoksa mutlaka aciklardi.bu işlerin kitabini yazabilirim o yuzden ici rahat olsun duygulari karsilikli
Sevgilisi olabilir. Bazen böyle gizleyen tipler de var herkese mavi boncuk dağıtan. Dikkat et aman.
Ayrıca bacım ne ya
Telefonda konuşuyorlar mı? Eğer öyleyse bir yem atsın, kusura bakma bi kapatmam gerek x arıyor cevap vermeliyim, sana dönerim hemen, gibi.
Bakalım çocuk bozulacak mı?
Yalnız ben de anlamam ki ters mi teper bu sefer de sevgilisi var galiba deyip hepten uzaklaşır mı bilemedim
Kardeşim,bacım gibi terimler,muhtemel sevgili potansiyeli görülen taraflar arasında kullanılmamalı bence.Kardeşiniz de bıraksın bu hitap şeklini.
Çocuk hoşlandığını gizlemeye çalışıyor gibi geldi bana. Kız kardeşiniz bir arkadaşını devreye sokup öğrenebilir sevgilisi olup olmadığını. Umarım güzel şeyler olur
Kardesim diye hitap etmesin
Hatta hicbir erkege oyle hitap etmesin
Bastan ofsayt
Biraz yorumlara baktim. Başka erkekle kiskandirna, bozma durumlarini hiç karistirmasin bence herkeste tutmaz o. Karsimdakinin baska bir kadinla ilgilendigi hissine kapilirsam ben uzaklaşirim, elden gidiyor diye ustune düşmem mesela...
En iyisi iliskilerini okul disina da tasisinlar. Bir kahve olur, alisveris olur artik ilgilendigi birsey olur. Biraz ikili kalirlarsa birseyler netleşir gibi, yoksa böyle baya uzayacak gibi duruyor.
Kardesin ona kardesim.demesin mesela
Ismini soylesin ya da Ahmetcim.desin arada mesela.
Cocugun konusmalari da degisirse ilgisi var demektir
Kisa.zamanda belli eder.cocuk kendini bence
Gozlemlesin
Ama.cocuk hala kardesimli konumaya devam ederse umit yok.benve
Erkekler begendikleriyle ugrasır.Kızdırır, şakalar yapar, şımarır
Nedense benim gözümde herkese mavi boncuk dağıtıp, çaktırmadan flört etmeyi seven biri canlandı
Kardeşin ilgisini belli ederse üzülecekmiş gibi geliyor. Malum böyle tipler elde etme egosunu yaşayınca birden ilgi alakayı kesiverir. Ama tanımıyorum tabi yanılıyor da olabilirim.
Çocugun kardeşinize ilgisi var bence. Gelişmeleri haberdar edin bizede:) inşallah güzel şeyler olur
Benim kısmetim var zaten dememiş mi, bu net bir cevap gibi geldi bana.
ast bacım ne yahu
çocuk bütün kızları potansiyel bana yürür bunlar diye görüp önlem mi alıyor?
kardeşin bacım deme lazım olur desin direk bodozlama girsin diyecemde kardeş kimin kardeşi diye bakınca o ihtimali göremedim:))
yorumlardan kardeşim demeyi bıraksına sonuna kadar katılıyorum.
az böyle takılsın, ismiyle hitap etsin nabız ölçsün.
duruma göre gene konu açın bence.
Kardeşin hitap etmesin öyle,direk farkedilsin:)
Şişt tatlı kız,çok atılgan olma tamam da biraz kendini belli et canıım
yaaaabenim kafadan
Üni.de bana bu şekilde yaklaşan bi çocuk vardı. İkimiz de aynı şehirde yaşıyorduk, ben ne zaman buraya gelsem o da durmazdı okulda, notları benden alırdı senin gibi not tutan yok derdi falan. Bi işgillenirdim sonra yookkk yaavvv saçmalama kızım derdim. Sinirli olduğu bigün bana da çemkirince ben yanlış anladım galiba dedim ama benim sevgilim vardı o dönem ondan ters yapıyomuş meğerse bana
Velhasılı bu arkadaş sosyal medyadan buldu beni okul bittikten 2 yıl sonra ve ta taammm evlenme teklif etti
O yüzden kardeşin anlam çıkarmakta haklı.
Bu arada ablası afetse, kardeşi de afet-i devran olcak tabi ki :))
Kardeşiniz utangaç, delikanlı bacım modunda, ilgisi varsa bile kaplumbağa hızında ilerleyecekler gibi görünüyor, direkt açılamaz diyorsunuz ki aslında yapması gereken yekten sormak, eh o zaman kardeşinizin en iyi yaptığı şey kalıyor geriye, hazır çocukta okumaya kıyamıyorken :)) notlarla anlaşsın bence, ilgisi varsa notlara kayıtsız kalmayacaktır.
Canim :) kesin o da senin gibi sirin seker biseydir. :)
Simdi bu cocuk herkese bacim,kardesim diyorsa ki bence de itici :) kardesine ismiyle seslense etrafca anlasilir diye geri adim atamiyordur.
Kardesin de "kardesim"diyebiliyorsa hoslandigi halde pekala onunda bu sebepten diyebilme olabilitesi var :)
Bence o da bal gibi hoslaniyor hem güzeller güzelinden güzelini mi bulacakmis? :)
Bence baska bir siniftan bir cocugun girsin koluna hoslandigi cocugun onunden şöööyle bir geçsin salina salina :)
Hoslandigi çocugun o anki ve sonraki tepkilerine dikkat etsin.
Cocugun duygularindan emin olduktan sonra koluna girdigi kisi icin "arkadasimdi" diyebilir :)
Ya ne tatlı heyecan
Kuzum nelerden neler çıkarmaya çalışıyor :)
Çocukda hoşlanıyor bence
Başta bacım diye atlamış sonra bi pişman olmuş ama kardeşin aman ürkütmeyim derken çocuğun cesaretini baltalamış
Aman senden akıl almasın seni flörte ikna edene kadar neler çektik :))
Bence ikili bir şekilde bi yere gitsinler
Kardeşin çekinmesin davet etsin
Ne biliyim konser vs olmadı bi kahve içmeye davet etsin
Baksın yanlızken çocukdaki değişikliklere ondan sonrasına ona göre taktik verilir
Bana kalsa dan dan söylesin ama sanırım çekingen biraz
Ben söylemiştim bi zararını görmedim
Güncel hali bal oğlumuzun dahil olduğu 5 yıllık bir evlilik :)
Kardeşini benim yerime sev böyle saçını başını dağıtarak hırpalayarak :))
Bana sevgilisi var gibi geldi çocuğunama kardeşinden de hoşlanıyor gibi doğrusu
Astoria merhaba sanki bana kardesinden olumsuz bir tepki alacak korkusuyla ya da cesaret edemediginden kardeşçe davranıyor gibi geldi. ..
Kardeşin "Ya arkadas iyi misin? dün seni rüyamda gördüm, sevgilinle kavga etmişsin çok üzgündün, umarım sorun yoktur " dese olur mu? Eger karşılıklı bir durumsa aralarındaki durum ve çocuğun sevgili yoksa kardeşim diye diye cidden kardes olacaklar
Kardesim kelimesi bir ölçüt degil bence benim en yakin arkadasim bana hep oyle derdi meger uc yildir beni seviyormus.Ama son zamanlarda hissetmistim kardesiniz de hisseder bence yani iltifat ediyorsa yalniz kalmaya calisiyorsa sadece ikisinin anlayabilcegi muhabbetler espriler kuruyorsa gibi gibi
Sevgilisi yok gibi sanki. Hangi kız sevgilisini rahat bırakır ki, uzun saatler mesaj yazmadan durabilen bir erkek olduğunu sanmıyorum sevgilisine. Kısmetim var demesi de belki kardeşin için demiştir, olamaz mı ki?
Kız kardeşini üzmek istemem ama illa sevgililer sürekli mesajlasır gibi düşünmesin. En son kardeşimin de böyle bir olayı oldu. Çocuğun sevgilisi varmış ondan büyük ve başka memlekette. Kardeşimin yanında yok gibi davranıyor ama sonradan yakalandı ve itiraf etmek zorunda kaldı. Çok üstünde durmadan arkadaş gibi takılıp öğrensin. Ayrıca genelde erkekler belli eder aslında. Ama kardeşin çok hoşlanıyor ise doğru yorumlayamaz. Bazıları rahat ve herkesle flörtöz.
Caniko
Bence siradan her bolumde bulunan klasik yakisikli ve flortoz erkek modeli. Ama tabiysi de belli olmaz,onca kiz arasindan senin fistiga da takilabilir astocum. Kardescagzina deyiver de fazla umit baglamadan anlik olarak takilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?