Konu ben değil, kardeşim. :)

Bilemiyorum, belki de. Yardım isteyebilir evet, biraz salağa yat ders çalıştırmasını falan iste dedim ama bakalım çocuk okey diyecek mi?

Kardesim diye hitap etmesin
Hatta hicbir erkege oyle hitap etmesin
Bastan ofsayt

Bence de etmesin de... O öyle ettiği için kendini zorunlu hissediyormuş, öteki türlü yazıyor gibi görünmek istemiyorum diyor.

Yazik etmesin enerjisine umutlarina.kirilinca toplayamiyor insan.
O kardesim demesin normal davransin bir erkek isterse yapar soyler gelir ugrasir. Gitgellere boyle imalara gizeme gerek yok. Tertemiz kalplere yerlesir insallah..

İnşallah, çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.

Onun için uğraşacak ama bizimki de utangaç anacım, biraz yırtık olsaydı. Bana çekmiş. :)

Ben hiç anlamıyorum ki böyle flörtöz işlerden. Yani benim şimdiki sevgilim bana dan diye yazıldı, dan diye öptü, dan diye açıldı. Ne bileyim böyle çetrefilli işlerden anlamıyorum ehehe.

Kardesin ona kardesim.demesin mesela
Ismini soylesin ya da Ahmetcim.desin arada mesela.

Cocugun konusmalari da degisirse ilgisi var demektir
Kisa.zamanda belli eder.cocuk kendini bence
Gozlemlesin

Ama.cocuk hala kardesimli konumaya devam ederse umit yok.benve

Bu çocuk biraz da utangaç ama. Flört adayı varmış zaten diye iyice kendini geri çekebilir de.
Yok zaten flört ediyormuş durumu olmayacak
Cenk diye biri var kızımıza ilgisi var ama kızımız nötr bu algı olacak
Yani cenk kim dediğinde "ya ilkokul arkadaşım tanısan çok seversin çok iyi çocuktur o da bu okulu çok istedi ama olmadı şimdi yeniden hazırlanıyor" gibi gibi ortaya konuşup ilgisini ölçecek. Mesela bana bunu hoşlandığım insan söylese sözcüklerle belli etmesem bile sinir olup bu emojinin baktığı gibi bakarım illa ki 30 saniyeliğine de olsa

Tamam kardeşim hitabını bırakacak zaten. Teşekkür ederiz. :) İnşallah ümit vardır tabi.

Bak bak bakkk güzelmiş bu valla

Onu yapamam belli ederim ben dedi. Bizimki de bir cins yani öyle çetrefilli şeyler yapamaz. :)

Onun için uğraşacak ama bizimki de utangaç anacım, biraz yırtık olsaydı. Bana çekmiş. :)

Utanmasini gerektirecek birsey yok. Romantik gorusme gibi birseyler ayarlamasin zaten normal arkadaslarin yaptigi seyler neden olmasin?

Erkek arkadaslarimla okul disinda da gorusurdum illa arada bisey olmasina gerek yok ki. Kardesin hoslandigi icin ne yapsa duygularinin belli olacagi hissine kapilip cekiniyor bence ama normal arkadaslar da disarda gorusebilir degil mi?

Onu yapamam belli ederim ben dedi. Bizimki de bir cins yani öyle çetrefilli şeyler yapamaz. :)
O zaman yarı yıl tatiline kadar sabretsin
Hala bu durum devam ederse final sınavının bi gün öncesinde herhangi bi defterini istesin eve gelince duygularını yazsın bi sayfasına ve o sayfaya renkli sticker yapıştırıp belli etsin yani çocuk eline alınca sticker sayesinde direkt o sayfayı açmalı, finalin son günü teşekkür edip versin defteri çocuğa ve beklemede kalsın sonucu ne olursa olsun araya zaman girmiş olacak iyi olursa ne ala olumsuz olursa da araya zaman girmiş olacak her türlü toparlar kafasını.
Ünide bi arkadaşa bu yöntemi önermiştim denedi ve sonrasında biraz flörtleşip ııh çocuk hoşlandığım tarzda değilmiş diyip bırakmıştı haspa, o kadar kafa yorup yöntem geliştirmiştim oysa ki

Nedense benim gözümde herkese mavi boncuk dağıtıp, çaktırmadan flört etmeyi seven biri canlandı

Kardeşin ilgisini belli ederse üzülecekmiş gibi geliyor. Malum böyle tipler elde etme egosunu yaşayınca birden ilgi alakayı kesiverir. Ama tanımıyorum tabi yanılıyor da olabilirim.

Ona özel şeylere dikkat çekebilir mesela,grupla beraber olsalar bile diyelim,çayı şekersiz veya kahveyi sütlü seviyorsa arkadaşı,kardeşiniz onun bu durumlarını değerlendirsin.Çay ikramını kardeşiniz yaptığı bir günde onunkini şekersiz getirip,sen böyle seviyorsun değil mi diyerek ikram etsin.İlgisini böyle küçük şeylerle belli edebilir yavaştan.

Tabi ki olabilir ama kardeşim cidden utangaç bir kız, teklif edemez kolay kolay. Ders çalıştırmayı teklif edebilmeyi bile kara kara düşünüyor şu an.

Erkekler begendikleriyle ugrasır.Kızdırır, şakalar yapar, şımarır

Hadi inşallah diyelim. :)

Benim için fazla cesur yöntemler bunları yapamam sanırım, teşekkür ederim dedi. :)

İnşallah öyle değildir, olabilir tabi ki ama. Kardeşim ilk defa birinden bu kadar hoşlanıyor, karşılığını bulmasını çok isterim.

Olabilir, hakkında biraz gözlem yapsın bakalım. Teşekkür ederiz. :)

Çocugun kardeşinize ilgisi var bence. Gelişmeleri haberdar edin bizede:) inşallah güzel şeyler olur

Benim kısmetim var zaten dememiş mi, bu net bir cevap gibi geldi bana.

Evet ama sevgilisi olan insan telefonunu bir eline alır konuşur mesajlaşır gün içinde, çocuk telefonuyla falan pek ilgilenmiyormuş. Tabi ki saklıyor da olabilir, zihin okumak olur net konuşmak. Çocuğun tavırları belirsiz geldi bize o yüzden kararsız kaldık.

ast bacım ne yahu
çocuk bütün kızları potansiyel bana yürür bunlar diye görüp önlem mi alıyor?
kardeşin bacım deme lazım olur desin direk bodozlama girsin diyecemde kardeş kimin kardeşi diye bakınca o ihtimali göremedim:))
yorumlardan kardeşim demeyi bıraksına sonuna kadar katılıyorum.
az böyle takılsın, ismiyle hitap etsin nabız ölçsün.
duruma göre gene konu açın bence.

Hahaha aynen biz iki kardeş bu konularda aynı utangaçlıktayız. Doktor civanım konusunda size az çektirmedim ehehe. Allahtan doktor biraz yırtıktı, bu çocuk öyle değil gibiymiş ama. Kardeşim de benim gibi. Ya ben de çok söyledim kardeşim, brotherım demeyi bırak diye de o bana öyle hitap edince ben sanki yürüyormuşum gibi hissediyorum ya gerçekten kısmetim var demesi doğruysa diyor. Benim gibi işte, çok detaylı düşünüyor.

abla kardeş yorucusunuz:) kendinizi yoruyorsunuz.
peki gruptaki diğer kızlar? yani çocuk bacım diyor da diğer kızlarda çocuğa kardeşim mi diyor?
demiyorsa kardeşin yarası olduğundan mı yürüyor diye düşünür zannediyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…