- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Güzel arkadaşlar konyalılara bir şey dediğimiz yok aslında diyenler var onlar ayrı her ilin iyisi kötüsü var ama biz hiç konalı tanımadığımzdan ve kız alıp vermediğimizden bilmiyoruz bize söylenen o dedilerki konyada böyle bende fikir olsun diye yazdım lütfen tartışmayalım güzel güzel konuşalım
ben zaten senin konu açmana birşey demiyorum sormak istemişsin var mı yok mu diye soruyorsun ,yapılan saçma sapan yorumlara sinirlendim.Gerçekten başka bir memleket olsa kim olsa aynı tepkiyi verir. Bu tip konularda daha dikkatli konuşmak lazım sen benim memleketime aman laf söyleme ben seninki hakkında atıp tutayım diye birşey olmaz.Senin için yazmadım onu yani.
e baksana hala yok etliekmeği fazla kaçırmışlar yok bilmem ne.
Atışma uzamıyo ki konyalı arkadaşlarım zaten olgunlukla karşılamışlar sadece rahatsızlıklarını dile getirmişler.
Burada aynı konu şimdi atıyorum izmirliler veya kürtler için açılsaydı ne olacaktı tahmin edersiniz.
Kusura bakma ama konunun kapatılmasını isteyeceğim.Zaten böyle bir adet yok dedik,sorularına cevap almışsındır.
Bir daha da böyle bir bölgeyi bir şehri hedef alan konular açmayın lütfen.
yahu sana veya konyalılara laf söyleyen yok kızların sözü bizim görüştüğümüz gelin adayına ne alakası var seninle veya çevrenle zaten herkes diyor konyada yok böle bişi diye neden alınıyorsun anlamadım
e niye alınmayım yani etliekmek yiyenler sağlıklı düşünemiyolar mı yani tövbe tövbeeeeyani gülüyorum artık.
Bu tip konularda dikkatli konuşmak lazım ama herzaman için.
Böyle konuları gördükçe aklıma İlyas Salman ın Şaşkın Ördek filmi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?