Korktuğum başıma geldi (esimin eski esi)

Bazı boşanmış çiftlerin cinsel yaşamları devam edebiliyor.
Boşandığı eşiyle birlikte olmaya devam eden kadınlar tanıyorum ve abes olduğunu pek düşünmüyorlar.
Hatta adam evlense de bu durum devam ediyor. Kadın ve adam bunu ahlaksızlık olarak görmüyor çünkü "zaten daha önce de beraber oluyorduk ne var bunda" diyorlar. Bir yabancı imiş gibi gelmiyor.
Acaba eşiniz boşandıktan sonra bu tür ilişkisini sürdürmüş olabilir mi?
Kadının bu cesareti nerden bulduğunu araştırın bence.

4-5 gun cocuk kalacak sonra da o gelecek
Siz 2 senedir evlisiniz

BDV de cok manyak kadin gorduk ama evli bir kadinin evine yerlesmek isteyenini ilk defa goruyorum
Kimbilir daha ne manyaklar okuyacagiz burda.her seferinde yok artik daha da fazla sasirmam diyorum ama yinede sasirtacak bisey cikiyo.pes ya

Oha

Eski eş kişisinin yaptığı şey evli bir adama asılmak, ortak bir çocuklarının olması bu kadına böyle bir hak vermez, hadsizlik ediyor. Hukuken yapılabilecek birşey olup olmadığını araştırın derim, o mesajın ekran görüntüsünü mutlaka saklayın

Hukuken niye birşey yapsın ki eşi haddini bildirseydi bugüne kadar zaten bunlar olmazdı

Benimde aklima gelmedi degil bu varsayim.kadinin bi guvencesi ,cesaret aldigi bisey var ki boyle davranabiliyo.

Hukuken niye birşey yapsın ki eşi haddini bildirseydi bugüne kadar zaten bunlar olmazdı
Bazı insanlar lafla sözle hadlerini bilemiyorlar maalesef, odun kafalı olanlara daha ciddi bir karşılık vermek gerekiyor, eğer hukuken suç oluşturan bir durumsa ben olsam direkt suç duyurusunda bulunurdum

Benimde aklima gelmedi degil bu varsayim.kadinin bi guvencesi ,cesaret aldigi bisey var ki boyle davranabiliyo.
Bence eşine yargıyla asla yaklaşma sakın ha bu onu dahada yanlşa sürükler yalnz görşmelerne asla izin verme bence asla kmseyede söyleme öok bunaldysan veya ikinci bi taciz olrsa bi avulatla görş ince ince mantıklı ilerle ortada bşy yokken durum kötüye gitmesin allah yrdmcn olsn iyilere asla lafm yk köse yanliş anlamasn çok şerefli karakterli boşanmş insan var ama bazıları inanılmaz oynakk çevremdende biliyorm eşlerimize sahp çkmalyız ama çocuk gbi kızaak küserek dgl aklımızla bunu yapmalyız cnm

Burdaki ilginçlik kadının durup durup 2 sene sonra böyle bir mesaj atması.
Hani ilk zamanlar olsa kabullenemedi,inat diye düşündü,sevgisi bitmedi derdik.
Ama neden 2 sene sonra 2 sayfa mesaj?

Konu sahibi ben degilim ama yazdiklarina katiliyorum cnm

Öyle söylüyorm mantklı dşndğm için belki suan başmda olmadğı için bn olsam napardm bilemyorm cnm ama doğru olan sakin kalmak
Simdi anladim canim.ben o yorumumu konu sahibini kiskirtmak amacli yazmadim tabi ki sakin kalsin ama o cesareti nerden aldigini da dusunsun diye diger arkadasa katildim.insallah esi guvenini bosa cikarmaz.

Bak benim bi arkadasimda cocugu olan bi adamla 2.evliligini yapti.ayrildiklarinda hamileymis.cocuk 4 yasindayken arkadasimla evlendi.kac yil gecmis aradan.ama kocasindan yana diger kadina en ufak bisey yok.kadinda bunlar mutlu oldukca kiskancliktan sariyo ama bu tarzda degil.dava aciyo cocugu daha az gostermeye ugrasiyo.ama kesinlikle geri birleselim diye biseye cesaret edemiyo.cunku adamdan yuz bulamiyo.o yuzden konu sahibinin uyanik olmasi lazim.ne olur ne olmaz...

Yarın gidip yüz yüze konuşacak
ayrı sehirlerdeyiz o hanımla eşim 17.00 de isten çıkar 17.10 'da evde olur. Gün icinde ozlesiriz 2 3 defa kamera açarız. Iki hafta da bir kızının yanına beraber gideriz. Mideniz bulanmasın ama banyoda ben wc kullanırim oda diş fırçalar yani başımda. Çoluk çocuk yok sevgili gibi takılıyoruz. Hayır erkeklere güvenilmez belki yapmistir diyebileceğim bir zaman dilimi yok.

Eşiniz siz onun yanındayken eski eşini arasın bir daha bu mesajları atmaması gerektiğini atarsa tacizden savcılığa vereceğini söylesin sesi de hoprlere alsın .sakince konuşsun sert yapmaya gerek yok akillanmazsa savcılığa gidersiniz.

Ah tatlım aynı eski eş kişisinden bende de mevcut. O nedenle gayet iyi anlıyorum seni. Benim evleneli 5yıl oluyor. Eşimden ümidi henüz yeni kesti kendisi. Allah kendisine daha yakışıklı daha zengin daha hayırlı bir eş nasip etsin de bizden uzak Allaha yakın olsun.

Kesinlikle aynı fikirdeyim, bu kadının yaptığı taciz ve savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını duyduğu an sesini kesecektir, uğraşmaya da cesaret edemez bir daha

Cok zor birsey cocuk olunca hep baglantilari olacaktir. Esinizin adimlarini takip edin gerekirse hatta kadini arayin ve bundan sonra eger böyle birsey yaparsa bundan sonra sizinle irtibata gececegini cocuk görüsmesi icin deyin.

4-5 gun cocuk kalacak sonra da o gelecek
Siz 2 senedir evlisiniz

BDV de cok manyak kadin gorduk ama evli bir kadinin evine yerlesmek isteyenini ilk defa goruyorum

niye yahu o benim kocam çocuklarımın babası diyen vardı adam evliydi karısıda hamileydi..
sahi ne oldu o üye..
adamı boşatmak için herşeyi yapmıştı..

Allahım ne kadinlar var eger zaten eşin isteseydi zaten seninle evlenmezdi.Ne kadar meraklilar yuva yikmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…