Kimbilir daha ne manyaklar okuyacagiz burda.her seferinde yok artik daha da fazla sasirmam diyorum ama yinede sasirtacak bisey cikiyo.pes ya4-5 gun cocuk kalacak sonra da o gelecek
Siz 2 senedir evlisiniz
BDV de cok manyak kadin gorduk ama evli bir kadinin evine yerlesmek isteyenini ilk defa goruyorum
Bazı boşanmış çiftlerin cinsel yaşamları devam edebiliyor.
Boşandığı eşiyle birlikte olmaya devam eden kadınlar tanıyorum ve abes olduğunu pek düşünmüyorlar.
Hatta adam evlense de bu durum devam ediyor. Kadın ve adam bunu ahlaksızlık olarak görmüyor çünkü "zaten daha önce de beraber oluyorduk ne var bunda" diyorlar. Bir yabancı imiş gibi gelmiyor.
Acaba eşiniz boşandıktan sonra bu tür ilişkisini sürdürmüş olabilir mi?
Kadının bu cesareti nerden bulduğunu araştırın bence.
Eski eş kişisinin yaptığı şey evli bir adama asılmak, ortak bir çocuklarının olması bu kadına böyle bir hak vermez, hadsizlik ediyor. Hukuken yapılabilecek birşey olup olmadığını araştırın derim, o mesajın ekran görüntüsünü mutlaka saklayınMerhaba arkadaşlar. Daha önce bir kaç konu açmıştım..(karma karışık yazabilirim kusura bakmayın kafam kazan.. ) kisaca.. Neredeyse iki senelik evliyim. Benim ilk eşimin 2. Evliliği..
Her neyse bugün eski eş kişisi aradı 4 -5 günlüğüne çocuğu almamizi istedi. Yarın almaya gidecektik ki bir kaç saat sonra eşime 2 sayfalık bir mesaj atmış. Ayrı olmalarının çok saçma olduğunu , kendisinin bir hata yaptığını pişman olduğunu , zaten eşimin beni sevmediğini, esimin ondan başka birisini sevmeyecegini, birbirlerine bir şans vermeleri gerektiğini vs vs yazmış. Kızlarını 4 5 gün bize göndereceğini eğer eşim isterse sonrasında kendisinin geleceğini yazmış... esimin rengi atti saklamaya çalıştı mesajı binbir tehditle aldım teli elinden . Şimdi telefon bende ne yapacağımı düşünüyorum. Kayinvalidelerle paylasmalimiyim. Gorumcem çok anlayışlı akıllı bir kadin en azından onunla mi paylaşmalıyım.
Not.: Eşimle aramız çok iyi şükür ben ellerimle göndersem eşim tekrar aynı hayatı yaşamayı istemez. Ama Arada çocuk var diye ağzını açıp 2 sert kelam edemez o hanıma.
Hukuken niye birşey yapsın ki eşi haddini bildirseydi bugüne kadar zaten bunlar olmazdıEski eş kişisinin yaptığı şey evli bir adama asılmak, ortak bir çocuklarının olması bu kadına böyle bir hak vermez, hadsizlik ediyor. Hukuken yapılabilecek birşey olup olmadığını araştırın derim, o mesajın ekran görüntüsünü mutlaka saklayın
Benimde aklima gelmedi degil bu varsayim.kadinin bi guvencesi ,cesaret aldigi bisey var ki boyle davranabiliyo.Bazı boşanmış çiftlerin cinsel yaşamları devam edebiliyor.
Boşandığı eşiyle birlikte olmaya devam eden kadınlar tanıyorum ve abes olduğunu pek düşünmüyorlar.
Hatta adam evlense de bu durum devam ediyor. Kadın ve adam bunu ahlaksızlık olarak görmüyor çünkü "zaten daha önce de beraber oluyorduk ne var bunda" diyorlar. Bir yabancı imiş gibi gelmiyor.
Bazı insanlar lafla sözle hadlerini bilemiyorlar maalesef, odun kafalı olanlara daha ciddi bir karşılık vermek gerekiyor, eğer hukuken suç oluşturan bir durumsa ben olsam direkt suç duyurusunda bulunurdumHukuken niye birşey yapsın ki eşi haddini bildirseydi bugüne kadar zaten bunlar olmazdı
Bence eşine yargıyla asla yaklaşma sakın ha bu onu dahada yanlşa sürükler yalnz görşmelerne asla izin verme bence asla kmseyede söyleme öok bunaldysan veya ikinci bi taciz olrsa bi avulatla görş ince ince mantıklı ilerle ortada bşy yokken durum kötüye gitmesin allah yrdmcn olsn iyilere asla lafm yk köse yanliş anlamasn çok şerefli karakterli boşanmş insan var ama bazıları inanılmaz oynakk çevremdende biliyorm eşlerimize sahp çkmalyız ama çocuk gbi kızaak küserek dgl aklımızla bunu yapmalyız cnmBenimde aklima gelmedi degil bu varsayim.kadinin bi guvencesi ,cesaret aldigi bisey var ki boyle davranabiliyo.
Konu sahibi ben degilim ama yazdiklarina katiliyorum cnmBence eşine yargıyla asla yaklaşma sakın ha bu onu dahada yanlşa sürükler yalnz görşmelerne asla izin verme bence asla kmseyede söyleme öok bunaldysan veya ikinci bi taciz olrsa bi avulatla görş ince ince mantıklı ilerle ortada bşy yokken durum kötüye gitmesin allah yrdmcn olsn iyilere asla lafm yk köse yanliş anlamasn çok şerefli karakterli boşanmş insan var ama bazıları inanılmaz oynakk çevremdende biliyorm eşlerimize sahp çkmalyız ama çocuk gbi kızaak küserek dgl aklımızla bunu yapmalyız cnm
Öyle söylüyorm mantklı dşndğm için belki suan başmda olmadğı için bn olsam napardm bilemyorm cnm ama doğru olan sakin kalmakKonu sahibi ben degilim ama yazdiklarina katiliyorum cnm
Simdi anladim canim.ben o yorumumu konu sahibini kiskirtmak amacli yazmadim tabi ki sakin kalsin ama o cesareti nerden aldigini da dusunsun diye diger arkadasa katildim.insallah esi guvenini bosa cikarmaz.Öyle söylüyorm mantklı dşndğm için belki suan başmda olmadğı için bn olsam napardm bilemyorm cnm ama doğru olan sakin kalmak
ayrı sehirlerdeyiz o hanımla eşim 17.00 de isten çıkar 17.10 'da evde olur. Gün icinde ozlesiriz 2 3 defa kamera açarız. Iki hafta da bir kızının yanına beraber gideriz. Mideniz bulanmasın ama banyoda ben wc kullanırim oda diş fırçalar yani başımda. Çoluk çocuk yok sevgili gibi takılıyoruz. Hayır erkeklere güvenilmez belki yapmistir diyebileceğim bir zaman dilimi yok.Bazı boşanmış çiftlerin cinsel yaşamları devam edebiliyor.
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bir kaç konu açmıştım..(karma karışık yazabilirim kusura bakmayın kafam kazan.. ) kisaca.. Neredeyse iki senelik evliyim. Benim ilk eşimin 2. Evliliği..
Her neyse bugün eski eş kişisi aradı 4 -5 günlüğüne çocuğu almamizi istedi. Yarın almaya gidecektik ki bir kaç saat sonra eşime 2 sayfalık bir mesaj atmış. Ayrı olmalarının çok saçma olduğunu , kendisinin bir hata yaptığını pişman olduğunu , zaten eşimin beni sevmediğini, esimin ondan başka birisini sevmeyecegini, birbirlerine bir şans vermeleri gerektiğini vs vs yazmış. Kızlarını 4 5 gün bize göndereceğini eğer eşim isterse sonrasında kendisinin geleceğini yazmış... esimin rengi atti saklamaya çalıştı mesajı binbir tehditle aldım teli elinden . Şimdi telefon bende ne yapacağımı düşünüyorum. Kayinvalidelerle paylasmalimiyim. Gorumcem çok anlayışlı akıllı bir kadin en azından onunla mi paylaşmalıyım.
Not.: Eşimle aramız çok iyi şükür ben ellerimle göndersem eşim tekrar aynı hayatı yaşamayı istemez. Ama Arada çocuk var diye ağzını açıp 2 sert kelam edemez o hanıma.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, bu kadının yaptığı taciz ve savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını duyduğu an sesini kesecektir, uğraşmaya da cesaret edemez bir dahaEşiniz siz onun yanındayken eski eşini arasın bir daha bu mesajları atmaması gerektiğini atarsa tacizden savcılığa vereceğini söylesin sesi de hoprlere alsın .sakince konuşsun sert yapmaya gerek yok akillanmazsa savcılığa gidersiniz.
4-5 gun cocuk kalacak sonra da o gelecek
Siz 2 senedir evlisiniz
BDV de cok manyak kadin gorduk ama evli bir kadinin evine yerlesmek isteyenini ilk defa goruyorum
Allahım ne kadinlar var eger zaten eşin isteseydi zaten seninle evlenmezdi.Ne kadar meraklilar yuva yikmayaMerhaba arkadaşlar. Daha önce bir kaç konu açmıştım..(karma karışık yazabilirim kusura bakmayın kafam kazan.. ) kisaca.. Neredeyse iki senelik evliyim. Benim ilk eşimin 2. Evliliği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?