- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Oda bir tekme attı zaten eş değil düşman resmenAynısını yaşadım. Babası ölene yetim derler de babası yaşayıpta baba olmayana bir de tekme vururlar. Hayat çok acımasız
Tavsiyem napıp yapıp maddi olarak ayaklarınızın üstünde durmaya bakın. Gönül ister ki eşiniz eşlik görevlerini yapsın ama madem yapmıyor iş başa düşecek mecbur..
Üzgünüm sizin için de üzüldümAynısını yaşadım. Babası ölene yetim derler de babası yaşayıpta baba olmayana bir de tekme vururlar. Hayat çok acımasız
Tavsiyem napıp yapıp maddi olarak ayaklarınızın üstünde durmaya bakın. Gönül ister ki eşiniz eşlik görevlerini yapsın ama madem yapmıyor iş başa düşecek mecbur..
Birçok tanıdığım var babası ölmüş yada terk etmiş ama benden daha mutlular ve insan gibi yaşadılarYaşayan iyi bir baba tabii ki ama 2 yse seçenek Ölmüş iyi bir baba
iyiler ölmese keşke
Çok teşekkür ederim inşallah geçecek, kimseye guvenememek çok zor.Kardeşim, Allah yardımcın olsun. Hiçbirimiz ailemizi seçemiyoruz sen de seçmedin. Bu suçun değil ama maalesef sınavın. Güçlü ol, sen yalnız da başarabilirsin. Yolun açık olsun.
Çok haklısın. Bir büyüğün olarak yazıyorum kendi ayakların üzerinde durana kadar evliliğini bitirme. Geçici bir toparlanma gibi düşün. Maddi birikim yap ve ayrıl. Babanın yanına dönme çocuğunu da istenmeyen evde fazlalık yapan kişi psikolojisine sokmaBirçok tanıdığım var babası ölmüş yada terk etmiş ama benden daha mutlular ve insan gibi yaşadılar
Amin.Aynı konudan ötürü 2 gündür durup durup ağlayan biri olarak sana verebilecegim hiç bir tavsiyem çok üzgünüm.
Tek dileğim iyi babalar ölmesin kötulerde baba olmasın lütfen
Üzülmeyin bana hayatımın iyiliğini yaptı :))Üzgünüm sizin için de üzüldüm
Teşekkür ederim zaten babamdan kaçmak için evlilik yaptım büyük hata, babamın yanında olmak işkence ve kendime hayatımı kurup kendi ayaklarımın üzerinde durunca bosanacagim.Çok haklısın. Bir büyüğün olarak yazıyorum kendi ayakların üzerinde durana kadar evliliğini bitirme. Geçici bir toparlanma gibi düşün. Maddi birikim yap ve ayrıl. Babanın yanına dönme çocuğunu da istenmeyen evde fazlalık yapan kişi psikolojisine sokma
Iyi olurdu. Onlarda yaptiklarindan pişman. Zira evladını şükür sebebi olarak gören babalar zaten böyle davranmıyor.Amin.
Annem gibi kadınlar bu adamlara çocuk yapmasalar ne güzel olurdu.
Ben yapmayacağım.
Ne anlamda iyilik?Üzülmeyin bana hayatımın iyiliğini yaptı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?