Kötü bir baba mı yoksa ölmüş iyi bir baba mı?

Ne anlamda iyilik?
Hayatta hiç bir şeyden korkmamayı yılmamayı düşünce dizimdeki kanı gözümdeki yaşı kendi başıma silmeyi kendi cenazemi tek başına kaldırmayı öğretti...

Ben baba şiddeti değil tam bir aile şiddeti yaşadım tabiri caizse. Eğitim hayatımı tırnaklarımı kazıyarak tamamladım. Şimdi herşey çok yolunda. Bana bu kadar mücadeleyi öğrettiği için teşekkür eder durumdayım..

Derler ya öldürmeyen acı güçlendirir aynen o misal

Evet ders alıp devam edeceğim...

Yalniz değilsin canım bu konularda bende babam olmadığı için yanlış bir evlilik yaptım arkamda kimse durmadı okulumu bırakmak zorunda kaldım 16 yaşında evlendirildim eğer yaşıyor olsaydı arkamda babam var derdim eşim olacak insan 9 yıldır evliyim perdeyi bile açmama izin vermiyo kimseyle konuşamıyorum

Liseyi bitirip ise gireceğim sonra biraz Birikim ve tek başıma yeni bir başlangıç pes etmek yok.

Çok üzgünüm hiç birşey yapamıyor musun çalışsan için açılır meslek yok dimi ama adam perdeye laf ederken çalışmaya mi karismayacak çok zor sizin durumda ne diyeceğim bilemedim

dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin.
Ben okumadım sanırım.
Teşekkür ederim.
Zaten buradan başka derdi mi kime açayım. Çok isterdim gözlerim kuruyana kadar esimin omzunda ağlamak.icimden geçen herşeyi ona anlatmak. Ona sığınmak.
Ama ona da guvenmiyorum

Neden perde? Neden konuşturmuyor

Bence baba şiddeti gören biri olarak şanslısın diyebilirim.
Çünkü emin olun nefret ederdiniz babanızdan o şiddeti yaşayınca...

Emin ol ki çok sanslusin. Allah sizi tez vakitte kurtarmus. Bizim daha cok çekilecek cilemiz var

Çok üzgünüm hiç birşey yapamıyor musun çalışsan için açılır meslek yok dimi ama adam perdeye laf ederken çalışmaya mi karismayacak çok zor sizin durumda ne diyeceğim bilemedim☹
Ben gizli gizli liseyi bitirdim açıktan zaten 2. sınıftan ayrılmıştım ama bunu bilmiyo ve çalışacağım desem kıyamet kopar sülalem çok geniş ama hepsi yüz çevirdi evime gelip nasılsın diyen bile yok neyse senin dediki unutup ben acildim inşallah kendin için bir şeyler yapabilirsin dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…