- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Hayatta hiç bir şeyden korkmamayı yılmamayı düşünce dizimdeki kanı gözümdeki yaşı kendi başıma silmeyi kendi cenazemi tek başına kaldırmayı öğretti...Ne anlamda iyilik?
Evet ders alıp devam edeceğim...Hayatta dik durmak zorundayız durumunuzu bilmiyorum ama zaten boşanıp aile evine dönmektense kendinize güzel bir yaşam kursanız daha mutlu olursunuz. Anneniz o hayatı kabullenmiş yapacak birşey yok. Geçmişi geçmişte bırakmazsanız mutlu olamazsınız. Değişmeyen şeyler var hayatta maalesef
Yalniz değilsin canım bu konularda bende babam olmadığı için yanlış bir evlilik yaptım arkamda kimse durmadı okulumu bırakmak zorunda kaldım 16 yaşında evlendirildim eğer yaşıyor olsaydı arkamda babam var derdimBir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...
aklim erdiginden beri annemi dövdüğüne şahit olduğum.
ondan kaçmak için evlilik yaptığım...
hakaretlerinden biktigim şimdi 33 yaşında bir çocuğum ben onun yüzünden.
yanlış bir evliliğin içinde her gün ağlayan bir kız çocuğuyum, ben hiç büyümedim.
aslında hiç çocuk olamadım
ne zormuş böyle bir babanın kızı olmak.
Babasının sevmediği bir çocuk olmak.
şimdi anneme gidip anne ben geldim artık boşanmak istiyorum demek istiyorum ama o evde babam var, gidemiyorum
o yüzden okumak çalışmak kendi evimi kurmak zorundayım, çok isterdim dağ gibi babam var demek ama ben diyemedim çok zoruma gidiyor çok
ağlıyorum şuan çok yalnız hissediyorum kendimi.
Liseyi bitirip ise gireceğim sonra biraz Birikim ve tek başıma yeni bir başlangıç pes etmek yok.Malesef insan ailesini seçemiyor ve işin kötüsü baban gibi biriyle evliysen daha bi zor ki eşinide istemiyorsun. Toplum baskısıydı şuydu buydu derken hayatımız zorlaşıyor ama artık kendimizi düşünmek zorundayız güçlü ol ve kimseye muhtaç olmadan yaşamaya çalış şu saatten sonra kötüyü düşünüp mutsuz etme kendini hayatını şekillendir. Aileni sen seçmedin ama şekil vermek senin elinde.
dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin.Daha bunun icin 2 gun once konu açtım. Içim paramparça. Aklıma geldikçe durup durup ağlıyorum. Ben sadece evime döneceğim günü bekliyorum.
Çok üzgünüm hiç birşey yapamıyor musun çalışsan için açılır meslek yok dimi ama adam perdeye laf ederken çalışmaya mi karismayacak çok zor sizin durumda ne diyeceğim bilemedimYalniz değilsin canım bu konularda bende babam olmadığı için yanlış bir evlilik yaptım arkamda kimse durmadı okulumu bırakmak zorunda kaldım 16 yaşında evlendirildim eğer yaşıyor olsaydı arkamda babam var derdimeşim olacak insan 9 yıldır evliyim perdeyi bile açmama izin vermiyo kimseyle konuşamıyorum
Teşekkür ederim.dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin.
Ben okumadım sanırım.
Yalniz değilsin canım bu konularda bende babam olmadığı için yanlış bir evlilik yaptım arkamda kimse durmadı okulumu bırakmak zorunda kaldım 16 yaşında evlendirildim eğer yaşıyor olsaydı arkamda babam var derdimeşim olacak insan 9 yıldır evliyim perdeyi bile açmama izin vermiyo kimseyle konuşamıyorum
Bence baba şiddeti gören biri olarak şanslısın diyebilirim.Babamı hiç tanımadım. Ben 2 yaşındayken ölmüş... yüzünü 1 kerecik görmek için neler vermezdim. Ama benim babam da gece 4te içmeden gelen eve gelince de kıran döken bir adammış. Olsamıydı böyle mi daha iyi bilemiyorum.
Emin ol ki çok sanslusin. Allah sizi tez vakitte kurtarmus. Bizim daha cok çekilecek cilemiz varBabamı hiç tanımadım. Ben 2 yaşındayken ölmüş... yüzünü 1 kerecik görmek için neler vermezdim. Ama benim babam da gece 4te içmeden gelen eve gelince de kıran döken bir adammış. Olsamıydı böyle mi daha iyi bilemiyorum.
Bence baba şiddeti gören biri olarak şanslısın diyebilirim.
Çünkü emin olun nefret ederdiniz babanızdan o şiddeti yaşayınca...
Emin ol ki çok sanslusin. Allah sizi tez vakitte kurtarmus. Bizim daha cok çekilecek cilemiz var
Oyle tabi. Ama yasasa sanki sevecekmiydi. Şimdi sadece sevilmemenin verdiği üzüntü var o zaman bin türlü daha sıkıntın olacaktı.Belki de öyledir. Ama hiç sevilmemişlik hep bir boşluk..
Ben gizli gizli liseyi bitirdim açıktan zaten 2. sınıftan ayrılmıştım ama bunu bilmiyo ve çalışacağım desem kıyamet kopar sülalem çok geniş ama hepsi yüz çevirdi evime gelip nasılsın diyen bile yok neyse senin dediki unutup ben acildim inşallah kendin için bir şeyler yapabilirsin dualarım seninleÇok üzgünüm hiç birşey yapamıyor musun çalışsan için açılır meslek yok dimi ama adam perdeye laf ederken çalışmaya mi karismayacak çok zor sizin durumda ne diyeceğim bilemedim☹
Gerçekten böyle. Ben yasadiklarimin milyonda birini anlatsam babanın mezarinin yanına bir mezar daha kazardin hem de tırnaklarınla.Gercekten böyle mi ya.
Adam piskopap aşırı kıskançNeden perde? Neden konuşturmuyor
Gerçekten böyle. Ben yasadiklarimin milyonda birini anlatsam babanın mezarinin yanına bir mezar daha kazardin hem de tırnaklarınla.
Adam piskopap aşırı kıskanç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?