Kötü bir baba mı yoksa ölmüş iyi bir baba mı?

Ve aleyküm selam
Ne denir ki sözün bittiği yer.

Canım benim erkek arkadaşımın da babasıyla sorunları varmis ve şuan hiç konusmuyolar bana dediki babam keske olseydi de en azından uzulseydim arkasından aglayabilseydim o kadar içim acidi ki elimden bişey de gelmiyo o kadar çaresiz hissettim ki kendimi anlatamam sizin için de üzüldüm ama baba ne olursa olsun babadır illaki içinde size karşı bı sevgi olduğunu düşünüyorum

Yaramız derin yaranız çok derin benim fikrim çoçukları bile kötü baba yada anneli ortamda büyütmemek gerek boşanmak yerine kötü bir babayla büyüyen ilerde yetişkin olan insanların çektiklerini yaralarını iyi bilirim o yaralar çok kanar kapanması çok zordur uzun uğraşlar ruhsal meditasyon lar daha neler neler gerekir....... Benim de bu konuda söyleyecek çok şeyim var fakat konuyu uzatmıycam çalışın çabalayın kendinizi kurtarın ilerde kendiniz için affedebilirmisiniz bilmiyorum.... Ben çok zor affettim...... Şunu iyi bilin çocuk da ana babaya emanettir onunda anne baba üzerinde hakları vardır her doğuran anne olamadığı gibi her doğurtan baba olamaz.... Anne babalar da çocuklarına davranışlarında kul hakkına girebilir..... Bu nedenle bu dünyaya isteyerek gelmediniz onlar yetişkin onların önce bunu bilmesi gerek...... Bilmiyorlar vicdan azabı çekecek Bi durumunuz yok.... Kurtarın kendinizi

Sevgi varsa da biz gormedikten sonra çokta anlamı yok ama

Damdan düşeni damdan düşen anlar der Annem birimizi anlıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…