- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Şanslısınız zekanızı kullanıp çok ders cikarmissiniz yaşadıklarınizdan ve iyi şeyleri hak etmişsiniz tebrik ederim.Hayatta hiç bir şeyden korkmamayı yılmamayı düşünce dizimdeki kanı gözümdeki yaşı kendi başıma silmeyi kendi cenazemi tek başına kaldırmayı öğretti...
Ben baba şiddeti değil tam bir aile şiddeti yaşadım tabiri caizse. Eğitim hayatımı tırnaklarımı kazıyarak tamamladım. Şimdi herşey çok yolunda. Bana bu kadar mücadeleyi öğrettiği için teşekkür eder durumdayım..
Derler ya öldürmeyen acı güçlendirir aynen o misal
O yle bir fırsatım olsaydı 1dk düşünmezdimİşini eline alınca boşanmak gibi bir niyetin var mı peki?
Üzülme bunu hata olarak görme. Ben kadere çok inanırım. Çekilecek çile varsa doğacak çocuk varsa o illa olur. Benim kaderim böyleymiş..Şanslısınız zekanızı kullanıp çok ders cikarmissiniz yaşadıklarınizdan ve iyi şeyleri hak etmişsiniz tebrik ederim.
Benim yolum yanlıştı kaçmayı seçtim kolaya kaçtım güya ama hayatımı maf edecek kararlar aldım.
Herşey gönlünce olsun inşallah
O yle bir fırsatım olsaydı 1dk düşünmezdim
Tabiki de hayir.Üzüldüm.. eşin? O dolduruyor mu yerini?
Bende yalnızım çalışmadığım için evdeyim hep liseyi dirasardan okuyorum bitince ise gireceğim.Yalniz değilsin canım bu konularda bende babam olmadığı için yanlış bir evlilik yaptım arkamda kimse durmadı okulumu bırakmak zorunda kaldım 16 yaşında evlendirildim eğer yaşıyor olsaydı arkamda babam var derdimeşim olacak insan 9 yıldır evliyim perdeyi bile açmama izin vermiyo kimseyle konuşamıyorum
Amin sizinle konuşunca içim boşaldı ben bi ağlama seansı yapayımİnşallah olur arkadaşım.
Bir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...
aklim erdiginden beri annemi dövdüğüne şahit olduğum.
ondan kaçmak için evlilik yaptığım...
hakaretlerinden biktigim şimdi 33 yaşında bir çocuğum ben onun yüzünden.
yanlış bir evliliğin içinde her gün ağlayan bir kız çocuğuyum, ben hiç büyümedim.
aslında hiç çocuk olamadım
ne zormuş böyle bir babanın kızı olmak.
Babasının sevmediği bir çocuk olmak.
şimdi anneme gidip anne ben geldim artık boşanmak istiyorum demek istiyorum ama o evde babam var, gidemiyorum
o yüzden okumak çalışmak kendi evimi kurmak zorundayım, çok isterdim dağ gibi babam var demek ama ben diyemedim çok zoruma gidiyor çok
ağlıyorum şuan çok yalnız hissediyorum kendimi.
Teşekkür ediyorum canım sende yazabilirsin istediğin zamanBende yalnızım çalışmadığım için evdeyim hep liseyi dirasardan okuyorum bitince ise gireceğim.
Ne zaman isterseniz masaj atabilirsiniz dertleşmek istersen
Bende ağlıyorum şuan icim dolmuşAmin sizinle konuşunca içim boşaldı ben bi ağlama seansı yapayım
Amin sizinle konuşunca içim boşaldı ben bi ağlama seansı yapayım
KatılıyorumÖlmüş iyi hatırlanan iyi bir baba.. benim için şimdi ölüden farkı olmayan bir baba var zaten..
Allah yolunu açık etsin.Seni anlıyorum. Benim babamda da sıkıntı var. 1 tane bile anımız yok.
Güzel söz hatırlanmışlık bir doğum günü veya hal hatır sormak yok geçmiş paramparça evli değilim hep diş sıktım Aşlahım sana sığınıyprum dedim.
Ama şuan ayaklarımın üstünde durup ipleri elime almam gerektiği vakit sorumluluklarımı alarak bazı şeyler yapıcam. Evlilik değil tabi.. sevmedem evlenemem.
Senin işe girip çalışman ve kendine hayat kurman gerek
Zorlanmadan olmaz erkek veya kadın farketmez önce kendine güvenmelisin.
Evet doğduğun aile çok önemli bu hayattaKötü, anneme zulüm eden bi babam olmasındansa olmasın daha iyi varlığı zarar.. sadece adı baba sadece adı koca olan hiç bir erkek adam değildir ..
Ama doğduğun ev kaderindir..
Öyle evet babamın bana içki şişesi firlattigini hiç unutmamGercekten böyle mi ya.
Öyle evet babamın bana içki şişesi firlattigini hiç unutmam
Çok sağol. inşallahçok mutlu bir gelecek seni bekliyordur bir şekilde.Ben gizli gizli liseyi bitirdim açıktan zaten 2. sınıftan ayrılmıştım ama bunu bilmiyo ve çalışacağım desem kıyamet kopar sülalem çok geniş ama hepsi yüz çevirdi evime gelip nasılsın diyen bile yok neyse senin dediki unutup ben acildim inşallah kendin için bir şeyler yapabilirsin dualarım seninle
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinBugünlerin yarınları da var. Babam ölmeden önceki son gece annemin boynuna bıcak dayamış. Ve yere 1 damla kan damlamış. Abimle ablam bu olayı görmüş hatırlıyolar 1 damla kan gözümüzun önünden gitmedi diye. Neyse o olaydan sonra annem çok ah ediyor derinden yaralanıyor .. ertesi gün kayıkla açılıp yine içerken düşüyor ölüyor denize..
32 yaşında ölmekle ödedi bedelini mesela bizimki. Dur bakalım seninkisi ne zaman ödeyecek ... allahın hesabı elbet görülür. Bu dünyada da öbür dünyada da.
Allah sana çok güzel bir hayat sunsun ki bunları unuttursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?