- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy

Kötüler çok yaşıyor sanki yada bana öyle geliyorKeşke zamanında ölseymiş. Bazı insanlar olmasa daha iyi. Annene vuran elleri kırılsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötüler çok yaşıyor sanki yada bana öyle geliyorKeşke zamanında ölseymiş. Bazı insanlar olmasa daha iyi. Annene vuran elleri kırılsın![]()
Istgm yok malesef hiç bir sosyal medya yok burasına da gizli karışım zaten yinede saol aynen benimki de uyuyoÇok sağol. inşallahçok mutlu bir gelecek seni bekliyordur bir şekilde.
Sorun değil dertleşmek amaçlı yazdım zaten ben, kimse yok yanımda eşim uyuyor ben ağlıyorum içim doldu konuşmaya ihtiyacım var isteğini yaz dertleşelim![]()
Yok bende sosyal medya kullanmıyorum.Istgm yok malesef hiç bir sosyal medya yok burasına da gizli karışım zaten yinede saol aynen benimki de uyuyo
Ve yaşasaydı ne kadar daha şiddet görecekti anneniz ve siz.Bugünlerin yarınları da var. Babam ölmeden önceki son gece annemin boynuna bıcak dayamış. Ve yere 1 damla kan damlamış. Abimle ablam bu olayı görmüş hatırlıyolar 1 damla kan gözümüzun önünden gitmedi diye. Neyse o olaydan sonra annem çok ah ediyor derinden yaralanıyor .. ertesi gün kayıkla açılıp yine içerken düşüyor ölüyor denize..
32 yaşında ölmekle ödedi bedelini mesela bizimki. Dur bakalım seninkisi ne zaman ödeyecek ... allahın hesabı elbet görülür. Bu dünyada da öbür dünyada da.
Allah sana çok güzel bir hayat sunsun ki bunları unuttursun inşallah![]()
Mümkün olsa bende isterdimYaşayan iyi bir baba diyorum.
Buradan istedigini yazabilirsin canim.Istgm yok malesef hiç bir sosyal medya yok burasına da gizli karışım zaten yinede saol aynen benimki de uyuyo
Benim babam da örter, yedirir, yeri gelir sırtında taşır beni ama annemi dövmesi ve arada bizi dövmesi de var tâbi.Buradan istedigini yazabilirsin canim.
Hepimiz neler paylastik buralarda.
Ah babalar neden boyle?
Neden bircogu sorunlu anlamiyorum.Benim babam da sagolsun bize guzel seyler de yasatti fakat dili bir durmuyorki birnefes alalim.En aci sozleri soyler,bir koltukta uyuyakalirsin gelir usulca orter.
Vicdan yaparsin bu defa.Halbuki ne aci konus ne de fazla ilgi goster hicbiri lazim degil bana,sadece normallik istiyorum...
Bir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...
aklim erdiginden beri annemi dövdüğüne şahit olduğum.
ondan kaçmak için evlilik yaptığım...
hakaretlerinden biktigim şimdi 33 yaşında bir çocuğum ben onun yüzünden.
yanlış bir evliliğin içinde her gün ağlayan bir kız çocuğuyum, ben hiç büyümedim.
aslında hiç çocuk olamadım
ne zormuş böyle bir babanın kızı olmak.
Babasının sevmediği bir çocuk olmak.
şimdi anneme gidip anne ben geldim artık boşanmak istiyorum demek istiyorum ama o evde babam var, gidemiyorum
o yüzden okumak çalışmak kendi evimi kurmak zorundayım, çok isterdim dağ gibi babam var demek ama ben diyemedim çok zoruma gidiyor çok
ağlıyorum şuan çok yalnız hissediyorum kendimi.
Ölmüş iyi bi baba daha iyi benceBir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...
yanlış bir evliliğin içinde her gün ağlayan bir kız çocuğuyum, ben hiç büyümedim.
şimdi anneme gidip anne ben geldim artık boşanmak istiyorum demek istiyorum ama o evde babam var, gidemiyorum
o yüzden okumak çalışmak kendi evimi kurmak zorundayım, çok isterdim dağ gibi babam var demek ama ben diyemedim çok zoruma gidiyor çok
Annenizle birlik olup kurtulsanız onlardan.Bir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...
Annem ev hanımı ve maddi anlamda geliri yok.An
Annenizle birlik olup kurtulsanız onlardan.
İnşallah çok mutlu olursunuzAnnem ev hanımı ve maddi anlamda geliri yok.
Ben çalışıp annemi alıp ona bakabilirim ama benim okumam lazım bunun için liseyi bitirip sonra iş bulmam lazım.
Zaten Kendi evimi tutunca annem gelir yanıma onu çok seviyorum o benim canım![]()
İnşallah teşekkür ederimİnşallah çok mutlu olursunuz![]()
Siz iyiki erken kurtulmussunuz inanın her gün birşeyler gidiyor insandan böyle insanların yanındaBende kotu bir babanin kiziyim malesef kendisiyle 5 yasima kadar yasadim ama hayatimizda biraktigi izler gecmiyor.Allah ıslah etsin diyorum bende baska da bisey demiycem.
Ruhumuzda biraktigi izler malesef gecmedi.Ve babana dahi guvenememenin verdigi aci daha kotu.Annen tek olsaydida donemezdin.Baban olunca korkuyorlar babasizken daha zor gecerdi daha cok ezilirdin.Siz iyiki erken kurtulmussunuz inanın her gün birşeyler gidiyor insandan böyle insanların yanında![]()
Her halükarda zarar insanlar var işte bizim babalarımız da onlardan biri.Ruhumuzda biraktigi izler malesef gecmedi.Ve babana dahi guvenememenin verdigi aci daha kotu.Annen tek olsaydida donemezdin.Baban olunca korkuyorlar babasizken daha zor gecerdi daha cok ezilirdin.
Annem dayanamadi bizim icin ayrildi ama yillardir aramaz sormaz.Ve ben cocuklarim babasiz buyumesin diye herseyi tolere eden fedakar anneyim ne yazik ki..Nerden baksan eksigiz.
Ruhumuzda biraktigi izler malesef gecmedi.Ve babana dahi guvenememenin verdigi aci daha kotu.Annen tek olsaydida donemezdin.Baban olunca korkuyorlar babasizken daha zor gecerdi daha cok ezilirdin.
Annem dayanamadi bizim icin ayrildi ama yillardir aramaz sormaz.Ve ben cocuklarim babasiz buyumesin diye herseyi tolere eden fedakar anneyim ne yazik ki..Nerden baksan eksigiz.