• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü birimiyim

YellowRabbit

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
188
146
18
40
Bugün annemler uzak yoldan gelecekler. Yoldalar. Varmak üzereler bize. Aramızda 6saatlik mesafe var.
Öğlen görümcem mesaj attı dışarı çıkalım dedi bende annemler bugün yola çıkıyorlar gelecekler evi toparlıyorum ama işimiz erken biterse ve ailemde geç bir saatte yola çıkarsa çıkarız dedim böyle bir durumda haber veririm dedim. (buraya parantez açmak istiyorum görümcem nedense hep böyle şeyleri benim ailem geleceği zaman yapıyor veya geldiği zaman yapıyor. Biz dışarı çıkınca teklif ediyoruz çocuk uyuyor vs. Hep bu şekilde ler)
Bunlar beklememiş dışarı çıkmışlar ama habire bir eşimi arıyorlar bir bana mesaj atıyorlar burası güzel falan diye. Bende 2saat sonra falan dedim ailem şuan yolda çıkmışlar temizliği bitirdim yemek yapıcam gelemicrz gibi görünüyor dedim. Aradan zaman geçti mesaj atmış biz eve geldik çocuk uyudu isterseniz bize gelin. Cevap vermedim
Daha sonra aradan yarım saat kadar geçti bu sefer eşi eşimi aramış çaya grlmiyormusunuz diye eşimde o sıra dışarı alışverişe çıkacaktı.
Neyse alışverişe çıktı bir süre sonra eşim aradı görümcem den bahsediyor arabaları bozulmuş çocuğun her tarafı şişmiş beni aradılar hastaneye götürücem onları dedi.
Annemler her zaman gelen insanlar değiller kırk yılda bir geliyorlar. Alınacak şeyler vardı. Yiyecek hazırlıcaktım hadi ben gidip alırım önemli değil. Evde olan şeylerle de bişeylwr hazırlarım ama küçük bebeğim var durmuyor ağlıyor ve dolayısıyla bu saat oldu hiç bişey hazırlayamadım.
Gezmeye giderken eve dönerken arabaları vardı bu insanların. Ve ayrıca çocuk gık dese ayy bişey oldu modundalar. Biz onlarla haftanın en az iki günü görüşüyoruz ama benim ailem her zaman gelmiyor.
Tamam çocukları ufak üzüldüm bişey olmasın ama bu insanlar hep böyleler. Taksiyle de gidebilirlerdi.
Sonuöta 2saat önce gezmedelerdi.
Yanlışmı düşünüyorum?
Ekleme :daha sonra görümcem eşime mesaj atmış. Bir anda elimiz ayağımız dolandı sen çağırdık. Ama sorun oldu aranızda sanırım bir daha çağırmaya ağız. Zaten yellowrabbit te bana çok geç mesaj attı geçmiş olsun diye ben ordan sorun olduğunu anladım demiş.
Hayır insanlar nasıl bukadar bencil olabiliyor ben şaşırıyorum. Ailem yoldan gelmiş ben hiç bişey hazırlayamamışım ilgilenmem gerek hala geçmiş olsun mesajı derdinde hanfendi.
Yemekti bulaşık tı derken ancak grce 11givi alabildim elime telefonu.
Istiyorki dünya onun etrafında dönsün. Bir tek onun çocuğu var birtek o önemli.

Son düzenleme:
'taki çocuğun heryeri şişmiş yazana kadar size hak vermiştim ama olabilir insanlık hali sizde dışarıdan balık felan söyleyin çorba yapın hiç bisey yoksa şehriye çorbası yapın yanina gönül kırmayın çocuk hastaymış sonuçta.

İnsan sevmediği hoşlanmadığı birini yanında istemez bence görümceniz sizi seviyor dışarda sizinle vakit geçirmekten hoşlanıyor olmalı ya da eşiyle muhabbet kuramayıp yanlarına hep birini arıyorlar.Siz canınızı sıkmayın gelen insanlar aileniz sonuçta yabancı kişiler değil karpuz peynir koysanız yadırgamadan yerler heralde şu virüs zamanı taksiyle gitmwk istememiş olabilirler canınızı bunlara sıkıp ailenizle geçirceğiniz zamanı kötü enerjilerle harcamayın.

Bugün annemler uzak yoldan gelecekler. Yoldalar. Varmak üzereler bize. Aramızda 6saatlik mesafe var.
Öğlen görümcem mesaj attı dışarı çıkalım dedi bende annemler bugün yola çıkıyorlar gelecekler evi toparlıyorum ama işimiz erken biterse ve ailemde geç bir saatte yola çıkarsa çıkarız dedim böyle bir durumda haber veririm dedim. (buraya parantez açmak istiyorum görümcem nedense hep böyle şeyleri benim ailem geleceği zaman yapıyor veya geldiği zaman yapıyor. Biz dışarı çıkınca teklif ediyoruz çocuk uyuyor vs. Hep bu şekilde ler)
Bunlar beklememiş dışarı çıkmışlar ama habire bir eşimi arıyorlar bir bana mesaj atıyorlar burası güzel falan diye. Bende 2saat sonra falan dedim ailem şuan yolda çıkmışlar temizliği bitirdim yemek yapıcam gelemicrz gibi görünüyor dedim. Aradan zaman geçti mesaj atmış biz eve geldik çocuk uyudu isterseniz bize gelin. Cevap vermedim
Daha sonra aradan yarım saat kadar geçti bu sefer eşi eşimi aramış çaya grlmiyormusunuz diye eşimde o sıra dışarı alışverişe çıkacaktı.
Neyse alışverişe çıktı bir süre sonra eşim aradı görümcem den bahsediyor arabaları bozulmuş çocuğun her tarafı şişmiş beni aradılar hastaneye götürücem onları dedi.
Annemler her zaman gelen insanlar değiller kırk yılda bir geliyorlar. Alınacak şeyler vardı. Yiyecek hazırlıcaktım hadi ben gidip alırım önemli değil. Evde olan şeylerle de bişeylwr hazırlarım ama küçük bebeğim var durmuyor ağlıyor ve dolayısıyla bu saat oldu hiç bişey hazırlayamadım.
Gezmeye giderken eve dönerken arabaları vardı bu insanların. Ve ayrıca çocuk gık dese ayy bişey oldu modundalar. Biz onlarla haftanın en az iki günü görüşüyoruz ama benim ailem her zaman gelmiyor.
Tamam çocukları ufak üzüldüm bişey olmasın ama bu insanlar hep böyleler. Taksiyle de gidebilirlerdi.
Yanlışmı düşünüyorum?
Çok haklısın...ablaminda gorumcesi abiii benim kız hasta .abii hastaneye gidecem . Abiii okulda veli toplantısına gidecem.bu modda sürekli . Ve kapılarının önünde kendi arabaları var...o yoksa taksi var. O yoksa da dolmuş durağının dibinde oturuyorlar ve yaşadıkları şehir minicik bı sehir

Sen mi kötü niyetlisin ablam mi kötü niyetli. Gorumceler mi asalak yoksa.... Tabiki sizin bı kusurunuzu goremedim

Fazla bile dayanmissiniz

Yanlışmı düşünüyorum?
Ailen geliyor sen daha bakarız haberim ederim diyorsun böyle iyi niyetli olma. 10dklık mesafede olan misafirin gelse bile hayır misafirim geliyor işlerim var demen lağzım bu gelenlerde ailen Yani sonrasında eve geldik gelin dediğinde annemler komşuya emanet edim tamam gelirim de bu ne saçmalık terbiyesizlik seni bilerek çileden çıkarmaya çalişyor belli ki vallah ben görümceme açık açık diyorum bana uymayan şeyleri hani ağır konuşma ama böyle güzel dille de söyle o bi zaman sonra bırakır susar. Abine yapdığı da ayrı terblysizlik

Arabaları bozulmuş ve şu korona dönemi herkesin bindiği taksiyle gitmektense abisini arayıp yardım istemesi gayet normal. Anneniz yabancı değil, misafir değil. Gerekirse durumu anlatır annenizle birlikte yemek hazırlarsınız.
Peki ozaman dışarı çıktıklarında korona yokmu taksidemi var sadece

'taki çocuğun heryeri şişmiş yazana kadar size hak vermiştim ama olabilir insanlık hali sizde dışarıdan balık felan söyleyin çorba yapın hiç bisey yoksa şehriye çorbası yapın yanina gönül kırmayın çocuk hastaymış sonuçta.
Virüs ülkemize geldi geleli biz bebeğin aşıları dışında bahçeye bile inmedik. Hala evde oturuyoruz ben böyle zamanda dışardan söylemek istemiyorum yemeği. Başında kocası var arabalarıda bence bozuk değil

Virüs ülkemize geldi geleli biz bebeğin aşıları dışında bahçeye bile inmedik. Hala evde oturuyoruz ben böyle zamanda dışardan söylemek istemiyorum yemeği. Başında kocası var arabalarıda bence bozuk değil
Ozaman ailenizden de gelir eşiniz ise gidiyor galiba. Ondanda gelir. Olabilir bugünlük herşey olmuş olabilir yada olmamış olabilir bebek hatrına gönderebilirsiniz. Neyse size ne yazarsam yazayım bence basliktaki mi fazla. Iyi aksamlar

Peki ozaman dışarı çıktıklarında korona yokmu taksidemi var sadece
Abisini arayıp yardım istemesinin gayet normal olduğunu görmezden gelip yazımın sadece o kısmına mı takıldınız? Evet korona dönemi önlem almadan dışarı çıkmak doğru bir şey değil ama önlem almadan diyorum bakın. İnsanlar korona dönemi taksiye binmese de hava almak için dışarı çıkar bunlar ayrı konular. Ayrıca çağırdıklarında gitmek istemiyorsanız neden ailem gelecek bugün çıkamam demek yerine işimiz erken biterse ve ailemde geç bir saatte yola çıkarsa çıkarız gibi bir açık kapı bırakıyorsunuz? Şahsen ben haz etmediğim kişilere açık kapı bırakmazdım.

Yanlışmı düşünüyorum?
Tek tavsiyem hiç kimseye kendini kullandırtma herkesin zamanında ağzının payını ver kim olursa bu görümce veya farklı biri açıkca söyleyeceksin ki bir daha cesareti olmasın

Abisini arayıp yardım istemesinin gayet normal olduğunu görmezden gelip yazımın sadece o kısmına mı takıldınız? Evet korona dönemi önlem almadan dışarı çıkmak doğru bir şey değil ama önlem almadan diyorum bakın. İnsanlar korona dönemi taksiye binmese de hava almak için dışarı çıkar bunlar ayrı konular. Ayrıca çağırdıklarında gitmek istemiyorsanız neden ailem gelecek bugün çıkamam demek yerine işimiz erken biterse ve ailemde geç bir saatte yola çıkarsa çıkarız gibi bir açık kapı bırakıyorsunuz? Şahsen ben haz etmediğim kişilere açık kapı bırakmazdım.
Ben onlardan haz etmiyorum demedimki öğlen belli değildi gelecekleri haber vericez demişlerdi

Ben onlardan haz etmiyorum demedimki öğlen belli değildi gelecekleri haber vericez demişlerdi
Arabalarının bozuk olduğuna inanmıyorsunuz yani yalan söylediğini düşünüyorsunuz.
Her ailenizin geleceği sırada bu tür davranışlar sergilediğini bir nevi kasıtlı hareket ettiğini düşünüyorsunuz. Yani pek bir iyi niyet aramıyorsunuz bu insanların davranışlarında.
Sizce böyle düşünen bir insan bu insanlardan haz ediyor mudur?
Neyse buradan öyle görünüyor yazdıklarınızdan. Ama yerinizde olsam bunlara kafayı takıp huzurumu bozmak yerine ailemle güzel vakit geçirirdim.

Back
X