Bugün annemler uzak yoldan gelecekler. Yoldalar. Varmak üzereler bize. Aramızda 6saatlik mesafe var.
Öğlen görümcem mesaj attı dışarı çıkalım dedi bende annemler bugün yola çıkıyorlar gelecekler evi toparlıyorum ama işimiz erken biterse ve ailemde geç bir saatte yola çıkarsa çıkarız dedim böyle bir durumda haber veririm dedim. (buraya parantez açmak istiyorum görümcem nedense hep böyle şeyleri benim ailem geleceği zaman yapıyor veya geldiği zaman yapıyor. Biz dışarı çıkınca teklif ediyoruz çocuk uyuyor vs. Hep bu şekilde ler)
Bunlar beklememiş dışarı çıkmışlar ama habire bir eşimi arıyorlar bir bana mesaj atıyorlar burası güzel falan diye. Bende 2saat sonra falan dedim ailem şuan yolda çıkmışlar temizliği bitirdim yemek yapıcam gelemicrz gibi görünüyor dedim. Aradan zaman geçti mesaj atmış biz eve geldik çocuk uyudu isterseniz bize gelin. Cevap vermedim
Daha sonra aradan yarım saat kadar geçti bu sefer eşi eşimi aramış çaya grlmiyormusunuz diye eşimde o sıra dışarı alışverişe çıkacaktı.
Neyse alışverişe çıktı bir süre sonra eşim aradı görümcem den bahsediyor arabaları bozulmuş çocuğun her tarafı şişmiş beni aradılar hastaneye götürücem onları dedi.
Annemler her zaman gelen insanlar değiller kırk yılda bir geliyorlar. Alınacak şeyler vardı. Yiyecek hazırlıcaktım hadi ben gidip alırım önemli değil. Evde olan şeylerle de bişeylwr hazırlarım ama küçük bebeğim var durmuyor ağlıyor ve dolayısıyla bu saat oldu hiç bişey hazırlayamadım.
Gezmeye giderken eve dönerken arabaları vardı bu insanların. Ve ayrıca çocuk gık dese ayy bişey oldu modundalar. Biz onlarla haftanın en az iki günü görüşüyoruz ama benim ailem her zaman gelmiyor.
Tamam çocukları ufak üzüldüm bişey olmasın ama bu insanlar hep böyleler. Taksiyle de gidebilirlerdi.
Sonuöta 2saat önce gezmedelerdi.
Yanlışmı düşünüyorum?
Ekleme :daha sonra görümcem eşime mesaj atmış. Bir anda elimiz ayağımız dolandı sen çağırdık. Ama sorun oldu aranızda sanırım bir daha çağırmaya ağız. Zaten yellowrabbit te bana çok geç mesaj attı geçmiş olsun diye ben ordan sorun olduğunu anladım demiş.
Hayır insanlar nasıl bukadar bencil olabiliyor ben şaşırıyorum. Ailem yoldan gelmiş ben hiç bişey hazırlayamamışım ilgilenmem gerek hala geçmiş olsun mesajı derdinde hanfendi.
Yemekti bulaşık tı derken ancak grce 11givi alabildim elime telefonu.
Istiyorki dünya onun etrafında dönsün. Bir tek onun çocuğu var birtek o önemli.