• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü birimiyim

Korona döneminde taksiye binmeyi göze alamayan dışarı gezmeye de çıkmaz. Görümce düşüncesiz biri, öncesinde de resmen taciz etmişler gelin gelin diye.
Ben kim gelirse gelsin hazırlığımı önceden bitirmek gelen misafirle de oturmak isterim. Yol yorgunu insanları bir de mutfağa sokamam.
Açık havada gezmekle taksiye binmek aynı risk değil. Öyleyse açık kapı bırakmamak gerek geç gelecek olursalar haber veririm diye. Anne yabancı değil, evde yemek yoksa peynir zeytin çıkarılır, muhabbetle çayla içilir. Neyse bu benim fikrim, o da sizin. Saygı duyarım.

Disari cikalim dediklerinde annemgil gelecek gelemem deyip kapatsaydin konuyu niye aciklama yaptin. En basta hayir diyecektin. Yumusak yuzlu birine benziyorsun daha cok trip yersin elin kizindan.
Once sen, cocugun, ailen sonra elalem

Disari cikalim dediklerinde annemgil gelecek gelemem deyip kapatsaydin konuyu niye aciklama yaptin. En basta hayir diyecektin. Yumusak yuzlu birine benziyorsun daha cok trip yersin elin kizindan.
Once sen, cocugun, ailen sonra elalem
Evet haklıymış gibi tripler bir havalar. Bir de üste çıkmaya çalışıyor.
Bilmiyorum bana ters geliyor her şeye abiyi kardeşi çağırmak her hastaneye gidişte falan. Koca var başında.
Tk olsa yalnız olsa tamam dersin. Sonuçta bizimde bebeğimiz var ve biz bişey olduğunda onları çağırıyoruz.
Birde tek onun bebeği varmış gibi öne çıkmaya çalışıyor

Çocuk hasta olur arar, düşer arar, evde tek başına duramıyor çocukla aslında tek te değil kocası hep yanında evde çalışıyor. Kısacası abisinin evi ailesi çoluğu çocuğu yok gibi sürekli mesaj arama. Yoksa zaten bir iki sefer olsa ailem bile gelmiş olsa bişy demez sinirlenmezdim
E buna esi bir sey demiyor mu ben burdayim abini ne yapacaksin gibi?

Sizin hataniz isim biterse ailem gec cikarsa falan diye acik kapi birakmaniz zaten hep gorusuyorsunuz aileniz gelicek isim var bugun gelemiycez de gec evinle ilgilen hazirlik yap ailen herzaman gelmiyor sonucta. Cagirdilarmi gelemem diyemezsin zaten ama senin hakkinda rahatsiz oldu falan diye konusmus ben olsam arar isim gucum misafirim var firsat bulamadim dunya senin etrafinda donmuyor esimi fitneleme derdim

Misafirim gelecek diyorsun buna rağmen beşyüz kere arıyorlar. E sonunda hastalık bile olsa insanın tahammül sınırını baştan aştıkları için hastaneye eşinizin götürmesine anlayış göstermiyorsunuz. Çok haklısınız.
Kene misiniz mübarek, laftan anlamıyor musunuz.
Kötü olan görümceniz.

Açık havada gezmekle taksiye binmek aynı risk değil. Öyleyse açık kapı bırakmamak gerek geç gelecek olursalar haber veririm diye. Anne yabancı değil, evde yemek yoksa peynir zeytin çıkarılır, muhabbetle çayla içilir. Neyse bu benim fikrim, o da sizin. Saygı duyarım.
ayda yılda bir geliyorlar diyor konu sahibi. bırakın da anasını babasını da peynir zeytinle ağırlamasın düşüncesiz görümcesinin keyfine.

keşke bu kadar samimi olmasaydın.. başka arkadaşın yok mu eşinle aile olarrak görüşebileceğiniz?
evet senin eşinin kardeşi ama, keşke sen biraz uzak tutsaydın ilişkini, çünkü bi süre sonra suyu çıkıyo böyle durumlarda, ki sizinki de çıkmış bariz, fazla muhabbet tez ayrılık demişler

Bugün annemler uzak yoldan gelecekler. Yoldalar. Varmak üzereler bize. Aramızda 6saatlik mesafe var.
Öğlen görümcem mesaj attı dışarı çıkalım dedi bende annemler bugün yola çıkıyorlar gelecekler evi toparlıyorum ama işimiz erken biterse ve ailemde geç bir saatte yola çıkarsa çıkarız dedim böyle bir durumda haber veririm dedim. (buraya parantez açmak istiyorum görümcem nedense hep böyle şeyleri benim ailem geleceği zaman yapıyor veya geldiği zaman yapıyor. Biz dışarı çıkınca teklif ediyoruz çocuk uyuyor vs. Hep bu şekilde ler)
Bunlar beklememiş dışarı çıkmışlar ama habire bir eşimi arıyorlar bir bana mesaj atıyorlar burası güzel falan diye. Bende 2saat sonra falan dedim ailem şuan yolda çıkmışlar temizliği bitirdim yemek yapıcam gelemicrz gibi görünüyor dedim. Aradan zaman geçti mesaj atmış biz eve geldik çocuk uyudu isterseniz bize gelin. Cevap vermedim
Daha sonra aradan yarım saat kadar geçti bu sefer eşi eşimi aramış çaya grlmiyormusunuz diye eşimde o sıra dışarı alışverişe çıkacaktı.
Neyse alışverişe çıktı bir süre sonra eşim aradı görümcem den bahsediyor arabaları bozulmuş çocuğun her tarafı şişmiş beni aradılar hastaneye götürücem onları dedi.
Annemler her zaman gelen insanlar değiller kırk yılda bir geliyorlar. Alınacak şeyler vardı. Yiyecek hazırlıcaktım hadi ben gidip alırım önemli değil. Evde olan şeylerle de bişeylwr hazırlarım ama küçük bebeğim var durmuyor ağlıyor ve dolayısıyla bu saat oldu hiç bişey hazırlayamadım.
Gezmeye giderken eve dönerken arabaları vardı bu insanların. Ve ayrıca çocuk gık dese ayy bişey oldu modundalar. Biz onlarla haftanın en az iki günü görüşüyoruz ama benim ailem her zaman gelmiyor.
Tamam çocukları ufak üzüldüm bişey olmasın ama bu insanlar hep böyleler. Taksiyle de gidebilirlerdi.
Sonuöta 2saat önce gezmedelerdi.
Yanlışmı düşünüyorum?
Ekleme :daha sonra görümcem eşime mesaj atmış. Bir anda elimiz ayağımız dolandı sen çağırdık. Ama sorun oldu aranızda sanırım bir daha çağırmaya ağız. Zaten yellowrabbit te bana çok geç mesaj attı geçmiş olsun diye ben ordan sorun olduğunu anladım demiş.
Hayır insanlar nasıl bukadar bencil olabiliyor ben şaşırıyorum. Ailem yoldan gelmiş ben hiç bişey hazırlayamamışım ilgilenmem gerek hala geçmiş olsun mesajı derdinde hanfendi.
Yemekti bulaşık tı derken ancak grce 11givi alabildim elime telefonu.
Istiyorki dünya onun etrafında dönsün. Bir tek onun çocuğu var birtek o önemli.
Görümceniz tam yılan. Hele o attığı mesajdan sonra ben olsam artık hiç görüşmezdim

Back
X