• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü birimiyim

arabalarının bozulduğuna inanmadım demiş konu sahibi. ayrıca yazdığı gibi gezerken korona yokta taksiye binince mi var?
Ki zaten bozulmamış buda ortaya çıktı arabalarını bizim de bir evin önüne bırakıp eşimle gitmişler. Elleri ayakları dolandığı için kendileri gitmek istememiş

keşke bu kadar samimi olmasaydın.. başka arkadaşın yok mu eşinle aile olarrak görüşebileceğiniz?
evet senin eşinin kardeşi ama, keşke sen biraz uzak tutsaydın ilişkini, çünkü bi süre sonra suyu çıkıyo böyle durumlarda, ki sizinki de çıkmış bariz, fazla muhabbet tez ayrılık demişler
Burda hiç kimsem yok maalesef :( ailemde arkadaşlarımda başka yerde ben buraya yeni geldim

Görümce değil bildiğin görümcek bu. Kızmakta sonuna kadar haklısın. Ama olan olmuş ailenle iyi vakit geçir eşinle aranı bozma ki ekmeğine yağ sürme o cadının. Eşinin kardeşi elbette mecbur görüşeceksiniz ama senin yerinde olsan mesafe koyardım, fazla samimi olmazdım.

Misafiriniz varken (misafir dediğiniz öz aileniz ama misafir diyorsanız öyledir Mesela ben yemek falan hiç uğraşmıyorum annem gelecekse O yorgunsa dinlenirken hazırlıyorum değilse birlikte yapıyoruz) böyle yapmaları hoş olmamış ama bunu başınıza açan da sizsiniz. Hem misafirim var ben ve abin bugün hiçbir yere çıkamayız, yazmamış aksine olabilir haber veririm minvalinde konusmussunuz hem de sizi sesliyorlar diye kızıyorsunuz Onlar çok düşüncesiz ama siz de iletişim kuramıyorsunuz. Onun dışında taksici kaç tane kişiyle temas ediyor, tabii ki abisini arayacak arabaları bozulduysa. Tatsız bir durum olmuş ama benim de aklıma ilk annem babam ya da kardesim gelirdi sanırım Eğer bozulmamışsa ya da cidden yardıma ihtiyaçları yoksa gerçekten patavatsızlar ama yapacak bir şey yok Eşiniz gitmese bu sefer buna laf ederlerdi Rahatsız olduğunuzu anlamıslar zaten Bırakın size küssünler özür beklesinler, bu sayede size de bulaşamazlar Hatalı taraf bendim dese affetseniz yine size yapışacak, affetmeseniz dır dır laf edecek Kendilerini haklı bulmaları daha iyi.

Sonuç olarak kötü birisi değilsiniz. Onlar çok düşüncesiz sizin de iletişim sorunlarınız var.
Birde burada sizi eleştiren bazı insanları tersler gibi konuşmuşsunuz, cevabını duyunca kızacağınız sorular sormayın çünkü istemediğiniz cevabı veren de çıkabilir.

Son düzenleme:
Bence görümceniz sizi ve eşinizi ailenizden kıskanıyor. Birine misafir gelecekse ve hele ki ailesiyse zırt birt aranmaz. Hadi kadını aradın diyelim eşini arayıp emrivaki yaptırılmaz. Arka arkaya olduğunda da çocuğun durumu inandırıcı gelmiyor pek. Hiç hoş değil yaptıkları.

öncelikle bence kötü biri değilsiniz,görümceniz sadece telaşın ortasında sizi pek raht bırakmamış o da ince düşünemeyen biri anlaşılan. bir daha ki sefere baştan işimiz erken bşiterse geliriz diye asla açık kapı bıRakmayın yetli bence.bugün misafirim var,işim çok uygun başka zamanda deyip kapıyı kapalı tutun ki sizi sürekli hadi hadi tacizinde bırakmasın.çocuklarına üzüldüm geçmiş olsun.ama biri yazmış doğru gezerken virüs yok taksi çağırıp gitmek gerektiğindemi virüs var eşinizi tam ihtiyaç anında sürüklüyorlar.çok zor durumdadır yanında eşi yoktur parası yoktur bişeydir o zaman ayrı...

Back
X