- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
Kusura bakmayın özür dileyerek soruyorum biraz saflık mı varKızım 4 yaşında arkadaşı 12
Katılıyorum. Ayrıca bu profildeki ablalar/abiler bazen küçük çocukları olmadık işler için kullanabiliyorlar. Çocuk sırf onların sevgisini kaybetmemek için kötü şeyler yapabiliyor. Gördü bu gözler bunları. Bence arkadaşlıklarını sinirlayin.4 yaşında çocuğun 12 yaşında çocukla ne işi olur ki? Çok garip değil mi? Bu arkadaşlik değil bence hadi bir yaş iki yaş anlarım ama.
Cocuğunuz kaç yaşında? Sekiz yaş büyük çocukla oynaması normal değil, bence iyice gözlemleyin. Kız çocuğu diye sonsuz güvenmeyin, bazı ergen kızlar küçük çocukları taciz edebiliyorlar ya da sakıncalı şeyler gösteriyorlar telefondan. Çocuğun durumu yoksa yemek verirdim ama uyanıklık İçin yapıyorsa evine git kızım derdimDünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
acikcasi ben de buna sasirdim bu tam bir ergen cümlesi.Ben şeyi anlamadım 4 yaşındaki çocuk nasıl sen kötü annesin diye bu kavramı biliyor?
Yanındaki çocuklar dolduruyor olabilirler mi?
Ya da yeni nesil bu kadar önden mi gidiyor?
Çok haklısınız gurbette bir şehirdeyiz bu siteyw taşıdığımız ilk gün kızımla tsnıştışar aslında kızıma çok da iyi ablalık yapıyor ama. Darlandım bu kadar müsaade etmemin swbwbide furbettwyiz kimsemiz yok çoçuk sıkılmasın dı ama
E cocugu cocuga emanet ediyormussunuz iste.15 yaşımda yeğenim var onunla yolluyorum bu aralar onun dışında ya baba ya ben asla tek göndermiyoruz yargılamayın heme
Malkeronun Anaokullarında öğretmenlik yaptığını da hesaba katarsak paniğe kapılmalı mıyım hocam?Yine gurbetteyiz lafı
Hanımefendi artık o şehir sizin yuvanız
Sosyalleşmek orayı memleket yapmak sizin elinizde
Hayat akrabalardan ibaret değil
Kızım 4 yaşında arkadaşı 12
Malkeronun Anaokullarında öğretmenlik yaptığını da hesaba katarsak paniğe kapılmalı mıyım hocam?
Yanında siz ya da babası olsa yemeğe arkadaşını getirmiş demezsiniz.Yalnız bıraktığınız belli.Eve başka çocukların girmesinden daha önemli bir konu 4 yaşında çocuğu kendinden büyük bir çocukla yalnız bırakmanız.O çocuk kızınızı taciz bile edebilir farkında mısınız15 yaşımda yeğenim var onunla yolluyorum bu aralar onun dışında ya baba ya ben asla tek göndermiyoruz yargılamayın hemen
Gerçek mi buMalkeronun Anaokullarında öğretmenlik yaptığını da hesaba katarsak paniğe kapılmalı mıyım hocam?
Böyle mi oldu bu devir şaşırarak okudum. Biz mahallede top falan oynardık sürekli arkadaşlarımızın evine giderdik veya onlar bize gelirdi... Çocuk ne anlasın kötü kalplilikten belki evinde yoktur sizde gördüğü bazı şeylerde canı çekiyodur poşette görünce falan. Çocuk ya bunlar hani ne bilsinler kötülüğüDünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
Malkeronun Anaokullarında öğretmenlik yaptığını da hesaba katarsak paniğe kapılmalı mıyım hocam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?