- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Malkeronun Anaokullarında öğretmenlik yaptığını da hesaba katarsak paniğe kapılmalı mıyım hocam?
Böyle mi oldu bu devir şaşırarak okudum. Biz mahallede top falan oynardık sürekli arkadaşlarımızın evine giderdik veya onlar bize gelirdi... Çocuk ne anlasın kötü kalplilikten belki evinde yoktur sizde gördüğü bazı şeylerde canı çekiyodur poşette görünce falan. Çocuk ya bunlar hani ne bilsinler kötülüğü
Yok ciddi değildir, 2020de lise kpssden 60 alıp atanır mıyım diye sormuş. Muhtemelen ablalık falan yapıyordur.Ciddi mi bu? Şaka dimi?
Vallaha anlattığı kadarıyla özel anaokulunda yardımcı öğretmenlikten..öğretmenliğe..yöneticiliğe kadar maşallah herşeyi yaptı.Şu anda da bu konusuna bakılırsa sitenin çocuklarına yemek/abur cubur ikramlarında bulunarak 2 yaşından beri çocuğuna göz kulak olmalarını sağlıyorCiddi mi bu? Şaka dimi?
Çocuklarla alakalı kötü haber hiç duymadım benKötü kalplilik derken bence kendi yaptığını söyledi konu sahibi
Ve evet devir böyle maalesef
Komşusuna su içmeye gidip öldürülen çocuklar var
Çocuklarla alakalı kötü haber hiç duymadım benbitik haldeyiz ya çocuklardan bile şüphe duyucak duruma geldik herkes kendince haklı... Hep bi gardımızı almak zorundayız
hayır haklısınız...kızınızla konuşun arkadaşlarıyla dışarda oynasın ve eve getirmek istiyorsa ilk önce senden musade istesin...ayrıca kızına anlat pynamak çok güzel ama dışarda herzaman evde olmaz gibi artık gereceleriniz neyse onu anlayacağı dilde anlatın....birde kendisinden çok yaşca büyük çocuklarla oynaması konusunda dikkatli olun...8-9 yaş büyük çocuğun ne işi olabilir çocuğunuzla??? neyi paylaşabilirler...bu çocukların anneleri babaları nerde...nasıl düzenli başkalarında yemek yemelerine müsade ediyorlar..öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor!!!Dünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
kızınız böyle yapıyorsa onuda cezalandırın...bu tutumu sürerse dışarda oynatmayın mesela...patron sizdiniz kızınız değil! kötü annemi diyor size...al sana kötü anne diyip sadece bu kelimesi için bile bir hafta dışarı çıkma yasağı verirdim ben olsamKızım bu konuda inat söylüyorum ama hiç takmıyor.. Üstüne birde bana kötü anne diyor 2 senedir hep bu şekildeydi artık yeter dedim
aaaaaaaaa...iki yaşında yeni okuyorum..arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum..bu yaşta çocuk kötü anne gibi kelimeleri nerden biliyormuş bakayım...tamamen siz haksızsınız...ben 9 yaşında çocuğu daha yeni gönderiyorum tek başına dışarıya..oda sadece kapı önüne!!!Oh valla saldım çayıra mevlam kayıra. 12 yaşında çocuk 6.Sınıfa gider o yaşta ergenlik başa vurmuştur konuştukları konular başkadır, kafaları başka çalışır. Sizin kızınızla ne konuşuyorlar? Saf mısınız ben anlamadım. Nasılsa dışarıda oynuyor siz de evde rahatsızınız ohh değil mi başınızdan alan birileri var. Ama sorun eve geldiklerinde başlıyor rahatınızı bozuyorlar. Bence bu konuda en son dert edilecek şey eve gelmeleri. Bakamayacaksanız, başınız götürmüyorsa doğurmayın ya. Her şeyi geçtim 2 yaşında çocuğun aşağıda ne işi var? Sütten kesilir kesilmez salmışsınız resmen inanamıyorum.
çocuklarınızı lütfen başka çocukların merhametine ,vicdanına bırakmayın, oynuyorlarsa yanlarında durun. git oyna gel olayları için dünya çok kirli. bunu söylemek için geldim sadeceDünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?