- Konu Sahibi Miray12_34
Kızlar konuyu bir arkadaşım adına açıyorum, fikirlerinize ihtiyacı var.
Arkadaşım 1 yıldır evli ve şuanda 5 aylık hamile
2.5 ay kadar sonra doğum iznine ayrılacak ama bir sorunu var ve çözemiyor maalesef. Arkadaşım evlendiği zaman 20.000 TL. kadar bir borcu varmış babasına ev almaları için vermiş ve kredi taksitleri henüz bitmemiş şuan yaklaşık 14.000 kadar Bi borcu var bir de üstüne düğün giderleri eklenince haliyle zor tabi 1 yıldır ödüyor tabi ama şuan toplamda 17.000 TL. Kadar Bi borcu var ailesinin de durumu iyi olmadığı için yardım edemiyorlar 2.5 ay sonra doğum iznine ayrılacak doğum izni bittikten sonra da 1 yıllık ücretsiz izin alacak eşi ben sadece düğün için harcadığın borçları öderim babana aldığın evin kredisini ödemem babana söylersin o öder ben karışmam demiş arkadaşım durumları yok biliyorsun dediğinde evi satsın ödesin banane kv_kp evlendiğimizde bize ne yaptı ki şimdi ben onların evleri için çekilen krediyi ödeyeyim gerekirse satsın evini ödesin kredi borcunu demiş, yalnız babasının durumu kötü yani babasının da krediyi ödeme imkanı yok, eee arkadaşım babasına evi sat benim kredi borcumu öde de diyemez. Şimdi durumu hiç babama açmadan beklesem mi eşim bebek olunca yumuşar öder mi yoksa babama konuyu açıp onlardan yardım mı istesem veya bir diğer seçenek düğünde takılan bileziklerle mi ödesem diye soruyor cevaplarınızı bekliyoruz hepinize teşekkür ederiz ..
Arkadaşım 1 yıldır evli ve şuanda 5 aylık hamile