Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

Kuaföre güzel olmaya gidiyoruz sözde ama tam tersine stabil durumu da kasaya verilen para ile bırakıp çıkıyoruz anlamadım bu işi.
Bir şey diyeyim mi bu işin kaliteli, pahalı kuaförle de alakası yok. Çoğu zaman denk geldim, mahalle arasındaki kuaförümün 50 liraya yaptığı iş 200 liralık kuaförün işinden iyi olabiliyor. Resmen şans işi, ne ilginç!

Ay canm geçmiş olsn bende senin gbi mağdur oldum bnmde saçımı böyle kısack kesti kuaför ama benm saçlarm hiç kolay uzamayan bi saçti bundan sekz yıl önce kısa kesmiştm beş yıkda uzadı iki yıl önce kestiğimde bi yılda çok çabk uzadı galiba kuaförün eli saçıma geldi yada kullandğm şampuanlar iyi geldi inşallah seninde saçn çok çabk uzar canm

Hangi şampuan ?

Boncuk butceni bilmiyorum ama bana yaraMadi dediğim şampuan saç uzatma sampuani
Biotin collagen herkes çok övüyordu faydasını görmüş bi dene istersen

ayyyy çok güldüm kusura bkma cnm okuduğum en komik yazıydı bu :) bende gülüyorum halime şimdi heyy gidi heyy eski sacıma kavuşmama 2 yıl var desene kızım koşacak benim sacım uzayacak :)

ayy yazik olmus nasil kesmiler oyle bele kadar saci anlamadim, valla baska yere gitmeyin hani duzelttirecem falan diye iyice kisaltirlar, artik makyaja agirlik verirsiniz, uygun sac tarama modelleri falan bulun, saciniz duzse yine bircok alternatif varda ben gibi kivirciksaniz isiniz cok zor. Bende pek gitmem kuafore sene 1-2 kere, azicik ucundan al derim hep islakken bakin sukadarcik aliyorum derler, sac kuruyunca kafa bonus reklamindaki gibi olur artik yap ne yapabilirsen. esinizde iyice abartip moralinizi bozmasin canim, olan olmus artik dedigim gib sac uzayana kadar dikkati makyajla yuze yada iri takilarla kiyafete falan cekebilirsiniz, birsunu numarasi var. Su sacini tamamen kazitan unlulere bakin birde onlar ne yapsin

Hangi şampuan ?
Öncelikle wella nın 250 mllik erkek serisi olan bi şampuanını kullanmıştm sevgilim yurtdışından getirtmişti o bitincede misshanın şampuanına geçiş yaptm yeşil olanını pembesini de anneme aldm o da bnde çok beğendik tavsye ederm

Bu modeli ben de kullandım, tek farkı önler biraz daha hareketliydi. Valla saçımın doğal hali su dalgasıydı ama inatla küt kestirirdim, bu sebeple de sürekli fönlü gezerdim. Kafaya gel

Tamam kuaförler hata yapıyor ama beline kadar olan saçı keserken hiç mi fark etmedin insan hiç mi yere bakmaz ne kadar kesti diye

Bende saçlarımı kestırmeyı planlıyorum ama bır yandanda canım ıstemıyor
Şuan belimin aşağısında eşim sureklı küt yap deyip duruyor. 2 sene öncede kestırmıştım 2 senede uzadı ama hanı şu tam omuzları azcık geçtiği boy varya ayyyy en nefret ettiğim
Bide kapalı olduğum için saçımı toplayabılmem lazım :))

Offff kafam 1 milyon..

organıx deniz mineralli şamp kullanıyorum şuan daha öncesindede baska bi çeşidini kullanmıştım ama bna suan sadece market şamp lazım dönüşümlü kullanmak için elidor dove pantene arasında kaldım hangi çeşidi bana uyar saçlarım kuru ama cildim yağlıdır kepek problemi mevsimsel dökülme arada yaşarım cildim hassas yaşımda 23 bu arada defne sen orta yaş taç modelleri falan demişssin ama ben daha 23 :)

ayyyy çok güldüm kusura bkma cnm okuduğum en komik yazıydı bu :) bende gülüyorum halime şimdi heyy gidi heyy eski sacıma kavuşmama 2 yıl var desene kızım koşacak benim sacım uzayacak :)
Ya saç ne ki saç uzuyor benim Kasımı görsen saçın bi sürü modeli var bak kaslarımin önceki sonraki hali
Ve asla duzelmiyor biri yay gibi biri bildigin parantez var gozumun üstünde yuvarlağın köşesi
Şimdi o da yok
Sevgilim geçenlerde sen kasını niye yuvarlak aliyosun dedi

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-15-12-19-15.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
mahalle arası kuaförlerine mi gidiyorsunuz? gitmeyin,
sonra her suçu kuaföre atıyorsunuz
15 tl'ye saç kesiyorlar sonuç böyle oluyor ^^

Doğumdan önce saçlarımın şeklini düzelttirmeye gittiğim insan görünümlü eşek kuaför de benim saçlarımı rezil etti. İşin kötü tarafı doğum resimlerinde berbat görünüyor. Bir sene geçti ancak eski şekline geldi. O kuaförün hala sülalesine saydırıyorum..

Ya bebek diyince =) buyuge gitti aklım
O zaman arkadaşım şey sorayım roaccutane kullandin mi ergenliginde vs

Missha türkiyede var mı

Rossman yada bazı marketlerde olan restorex sarmaşık şampuan, kesinlikle tavsiye ederim, elidordan falan kat kat iyi, ayrıca gerçekten hızlı uzatıyor saçı.. Marketlerden ulaşabileceğiniz diğer üründe bioblas ın sarmaşık özlü şampuanıdır.. Birde aktarlardaki sarmaşık özlü şampuanlara bakmanızı öneririm, 15-20 Tl arası onlar.. Ama genelde iyi sonuç verir.. Birde şampuanınız bitince başka içerikli şampuana geçin yani hep aynı ürnü kullanmayın.
Çok geçmiş olsun.. Bazen hayal kırıklıkları olur böyle..

Son düzenleme:
Geçen hafta bende gittim kestirmeye.hayaller ve hayatlar sonucu bana da oldu.ilk defa başıma geldi.birde ağda yapıyormuş bekledim 20 dakika,dışarı çıktım ki arabamıda çekmişler sinirimden kendimi parçalayacaktım.

Kaşlarımı çok acil işim yoksa hep kendim alırdım .arkadaş ,komşu ,akrabanınkini de alırdım artık almıyorum.

Kuaför hem canımı yakıyor hem üstüne para veriyorum
Çabuk uzuyor benim ki Allah'tan.
Şampuan ve bakım yerine beslenmenize dikkat edin derim.

Missha türkiyede var mı
Evet ankarada var internetten ben hep sipariş veriyorum zaten kore ürünkerine özelliklede şampuanlarına sonsuz güveniyorum bunun nedeni ise koredeki insanlarn saçlatı çok çabuk döökülyor ve orda en adi şammpıan bile dökülmeye karşı önceliklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…