Kuaföre güzel olmaya gidiyoruz sözde ama tam tersine stabil durumu da kasaya verilen para ile bırakıp çıkıyoruz anlamadım bu işi.Dedim ki kuafore bak benim saçlarım ince telli böyle yapissin istemiyorum kabarık dursun. akşam sözüm kesilecek ama ortam çok ağır olacak çok sade bi şey olsun yalan söyledim yani söz filan yok ama ciddiye alsın kalfalara vermesin diye .
Ne yaptı biliyor musunuz tost modeli vardı hatırlar misiniz ?
Tüm saçım tost oldu
90 lar disko kızı gibi
Bi de merak etme böyle durmayacak ben saç Kabarsin diye öyle yaptım toplayinca üst kısmını duzlestiricem dedi
Ay saçın altı tost kabarık
Üstler suayip gibi düz kafama yapismis
Insanin ne kadar basireti baglaniyor salak gibi para ödeyip çıktım .
Kaş konusuna gelince şu an beni görseniz aglarsiniz sana noldu diyealnimla gözüm arasında bi kaç tel tüy var sadece onlara Kaş demeye utanıyorum
Ay canm geçmiş olsn bende senin gbi mağdur oldum bnmde saçımı böyle kısack kesti kuaför ama benm saçlarm hiç kolay uzamayan bi saçti bundan sekz yıl önce kısa kesmiştm beş yıkda uzadı iki yıl önce kestiğimde bi yılda çok çabk uzadı galiba kuaförün eli saçıma geldi yada kullandğm şampuanlar iyi geldi inşallah seninde saçn çok çabk uzar canmsaçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
Hangi şampuan ?Ay canm geçmiş olsn bende senin gbi mağdur oldum bnmde saçımı böyle kısack kesti kuaför ama benm saçlarm hiç kolay uzamayan bi saçti bundan sekz yıl önce kısa kesmiştm beş yıkda uzadı iki yıl önce kestiğimde bi yılda çok çabk uzadı galiba kuaförün eli saçıma geldi yada kullandğm şampuanlar iyi geldi inşallah seninde saçn çok çabk uzar canm
ayyyy çok güldüm kusura bkma cnm okuduğum en komik yazıydı bu :) bende gülüyorum halime şimdi heyy gidi heyy eski sacıma kavuşmama 2 yıl var desene kızım koşacak benim sacım uzayacak :)Dedim ki kuafore bak benim saçlarım ince telli böyle yapissin istemiyorum kabarık dursun. akşam sözüm kesilecek ama ortam çok ağır olacak çok sade bi şey olsun yalan söyledim yani söz filan yok ama ciddiye alsın kalfalara vermesin diye .
Ne yaptı biliyor musunuz tost modeli vardı hatırlar misiniz ?
Tüm saçım tost oldu
90 lar disko kızı gibi
Bi de merak etme böyle durmayacak ben saç Kabarsin diye öyle yaptım toplayinca üst kısmını duzlestiricem dedi
Ay saçın altı tost kabarık
Üstler suayip gibi düz kafama yapismis
Insanin ne kadar basireti baglaniyor salak gibi para ödeyip çıktım .
Kaş konusuna gelince şu an beni görseniz aglarsiniz sana noldu diyealnimla gözüm arasında bi kaç tel tüy var sadece onlara Kaş demeye utanıyorum
saçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
Öncelikle wella nın 250 mllik erkek serisi olan bi şampuanını kullanmıştm sevgilim yurtdışından getirtmişti o bitincede misshanın şampuanına geçiş yaptm yeşil olanını pembesini de anneme aldm o da bnde çok beğendik tavsye edermHangi şampuan ?
Bu modeli ben de kullandım, tek farkı önler biraz daha hareketliydi. Valla saçımın doğal hali su dalgasıydı ama inatla küt kestirirdim, bu sebeple de sürekli fönlü gezerdim. Kafaya gelbenim de saçımı aynısından yapmışlardı allahım aynı besleme gibi duruyor bu saç şekli kimseye yakışmaz eve geldim bi baktım dedm bu ne a... k sonra tekrar gittim ve saçımı şey kestirdim küt çok çok güzel oldu ve çok modern dur foto nası koyuluyo bi bakıyım
koydum bu işte böyle kestir
Ya saç ne ki saç uzuyor benim Kasımı görsen saçın bi sürü modeli var bak kaslarımin önceki sonraki haliayyyy çok güldüm kusura bkma cnm okuduğum en komik yazıydı bu :) bende gülüyorum halime şimdi heyy gidi heyy eski sacıma kavuşmama 2 yıl var desene kızım koşacak benim sacım uzayacak :)
Ya bebek diyince =) buyuge gitti aklımorganıx deniz mineralli şamp kullanıyorum şuan daha öncesindede baska bi çeşidini kullanmıştım ama bna suan sadece market şamp lazım dönüşümlü kullanmak için elidor dove pantene arasında kaldım hangi çeşidi bana uyar saçlarım kuru ama cildim yağlıdır kepek problemi mevsimsel dökülme arada yaşarım cildim hassas yaşımda 23 bu arada defne sen orta yaş taç modelleri falan demişssin ama ben daha 23 :)
Missha türkiyede var mıÖncelikle wella nın 250 mllik erkek serisi olan bi şampuanını kullanmıştm sevgilim yurtdışından getirtmişti o bitincede misshanın şampuanına geçiş yaptm yeşil olanını pembesini de anneme aldm o da bnde çok beğendik tavsye ederm
Rossman yada bazı marketlerde olan restorex sarmaşık şampuan, kesinlikle tavsiye ederim, elidordan falan kat kat iyi, ayrıca gerçekten hızlı uzatıyor saçı.. Marketlerden ulaşabileceğiniz diğer üründe bioblas ın sarmaşık özlü şampuanıdır.. Birde aktarlardaki sarmaşık özlü şampuanlara bakmanızı öneririm, 15-20 Tl arası onlar.. Ama genelde iyi sonuç verir.. Birde şampuanınız bitince başka içerikli şampuana geçin yani hep aynı ürnü kullanmayın.organıx deniz mineralli şamp kullanıyorum şuan daha öncesindede baska bi çeşidini kullanmıştım ama bna suan sadece market şamp lazım dönüşümlü kullanmak için elidor dove pantene arasında kaldım hangi çeşidi bana uyar saçlarım kuru ama cildim yağlıdır kepek problemi mevsimsel dökülme arada yaşarım cildim hassas yaşımda 23 bu arada defne sen orta yaş taç modelleri falan demişssin ama ben daha 23 :)
Evet ankarada var internetten ben hep sipariş veriyorum zaten kore ürünkerine özelliklede şampuanlarına sonsuz güveniyorum bunun nedeni ise koredeki insanlarn saçlatı çok çabuk döökülyor ve orda en adi şammpıan bile dökülmeye karşı önceliklidirMissha türkiyede var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?