Süpersin
Şimdi benim saçımın doğal rengi koyu kahve kaşım gözüm siyah olduğu için bi türlü bi renge karar veremiyorum akar, yakışmaz diye. Ten rengimde buğday. Kahve tonları düşünüyorum da çikolata kahve nasıl olur, öyle çokta koyu durmasın ama rengi belli olsun hani şu Pınar Altuğunki gibi. Ne önerirsin ? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım selam,saçlarımı açık kumral tonlarında boyatıyorum ,zaten kendi saçımda kahve tonlarında kuaförüm açık kumralın yanında kum sarısı falan karıştıyordu çok belli olmuyordu bende kızımın ısrarıyla ki -çok pişmanım-oryelle açtırıp kum sarısına boyattım ama hiçç beğenmedim kumral ,renkli gözlü olduğum halde bana hiç gitmedi biraz kullanıp hemen kumral rengime boyattım çok güzel oldu sanki gölge gibi saçımın aralarında ışıltı oldu ama boyalar akmaya başladığında üstler başka uçlar başka renk oldu üstünden 1 seneden fazla geçti ama hala istediğim rengi bulamadım açık kumrala gölge ya da röfle attırmak istiyorum bakalım nasıl olacak??
arkadaşım meraba,benim saç diplerim saçımı yıkadıktan bi saat sonra yağlanmaya başlıyor ama uşlarımda saç diplerimin aksine kupkuru ve o kadar çabuk kısa sürede kırılıoki anlatamam saçımı tararken bile küçük küçük kırılıp omuzlarıma düşüo...napmalıyım,ne kullanmalıyım?
Eki Görüntüle 303205 sevgili seda benim sorunum dip boya yaptırdığım zaman ya kızıllık yada turunculuk oluyor ben ise saç diplerimide saçlarımın uçları gibi sarı yapmak istiyorum sence hangi renk ile uç renklerimi diplerdede yakalarımyada kızıllık ve turunculuk yapmayacak bir renk önerebilirmisin en azından dip boyamı kendim yapıp balyajımı salonda yaptırırm şimdiden teşekküler..
selam arkadaşlar... biliyorum sizinde her bayan gibi elbet saçla ilgili sıkıntılarınız vardır... gerek rengini, gerek modelini yaratabilmek zor oluyor.. teninize uygun saç her zaman idealdir... sorularınız olursa ben burdayım şekerler
merhaba.bende bır soru soracam benım saçlarım cok elektrıklenıyor saclarımı ne yaparsam yapıyım elektrıklı.ama benım vucudumdada var elektırk hanı boyle kapı koluna falan dokununca cızır cızır yaparya o şekilde.acaba vucudumda bulunan elektırktenmı kaynaklanıyor.
bır sorum daha olucak bu sinemaki bakımı hakkında bir düşünceniz varmı.saçlarımızı uzatması ıcın cogu arkadas kullanıyoruz saçlarımızı uzatıyoruz derken daha zararı dokunmasın.
kesinlikle deneyin. uzadıgını 1, 1.5 ay içinde göreceksiniz. hiç bir zararı da yoktur.
sarımsak saça kaşa ii gelior mu acaba? gelmiorsa pis pis kokmayalım.
Merhaba,
Doğal saç rengime dönmek istiyorum. Koyu kumral ancak ne zaman boyatsam bir ay sonra yeşeriyor, boya akıyor dayanamayıp tekrar boyatıyorum ve saçlarım çok azaldı. ne önerirsiniz?
cnm saçlarım siyah akmalar var boyada bikaç ay içerisinde saçlarımıEki Görüntüle 303728
bu renge boyamak istiyorum saçıma hangi işlemleri yapmalıyım
Canım benim saçım koyu kumraldı karamel istedim kuaför oryalle açıp nerdeyse sarı yaptı çok açık oldu ve ben buğday tenliyim nerdeyse esmerim hiç yakışmadı dore kahve gibi bir ton yapmak istiyorum ama beceremiyorum evde boya yapmayı. Ve dore kahve boya satılıyor mu bilmiyorum...
Saçım çok uzun değil omzumda sayılır evde dore kahveye boyasam direk tutar mı, ve nasıl boyamam gerek?
Birde esmerlere yakıştırdığın ne renkler var kızıl bakır tonları hariç?
tenine göre doğru bir seçim cnm. çikolata kahve ana saça vurdugunda çok koyu çıkar bunun için kuaföre gidip açık çikolata kahve istemelisin ki, volumeni saçına göre değiştirsinler.
mrhb...saçlarımn boya her yıkamada akıyor akmamak için yapacagım bişe var mı birde düzleştirince rengi soluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?