Saç Kesim Şekilleri Kuaförüm. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
merhaba ben saçıma 4 veya 5 ayda platin röfle attırıyorum vve kendim çok açık küllü sarıyla dip yapıyorum . Fakat bazısı küllü olduğundan yeşil olur diyor ama bana hiç öyle gelmiyor normal sarıları kullandığımdada saçım turuncu oluyor ben memnunum ama bir profosynelden de yardım almak istiyorum çünkü bazı kuaförler sorunca hemen gel boyaylım diyor ama yardım edeni anlatanı akıl vereni yok sizi bulduğum ne kadariyi oldu:))

Merhaba,
Doğal saç rengime dönmek istiyorum. Koyu kumral ancak ne zaman boyatsam bir ay sonra yeşeriyor, boya akıyor dayanamayıp tekrar boyatıyorum ve saçlarım çok azaldı. ne önerirsiniz?

Canım benim saçım koyu kumraldı karamel istedim kuaför oryalle açıp nerdeyse sarı yaptı çok açık oldu ve ben buğday tenliyim nerdeyse esmerim hiç yakışmadı dore kahve gibi bir ton yapmak istiyorum ama beceremiyorum evde boya yapmayı. Ve dore kahve boya satılıyor mu bilmiyorum...
Saçım çok uzun değil omzumda sayılır evde dore kahveye boyasam direk tutar mı, ve nasıl boyamam gerek?
Birde esmerlere yakıştırdığın ne renkler var kızıl bakır tonları hariç?

tenine göre doğru bir seçim cnm. çikolata kahve ana saça vurdugunda çok koyu çıkar bunun için kuaföre gidip açık çikolata kahve istemelisin ki, volumeni saçına göre değiştirsinler.

uçlarda hala orealın etkisi oldugu için her boyanda dipler ana saça farklı, uçlar ise orealle açılmış saçına farklı tutar. iki renk dip uç farklı uygulamalr gerekir. yada, röfle düşünüyorsan dipleri açık doğal bir kumral,gölge düşünüyorsan kesnlkle koyu kumral öneririm.

loreal matrıx son seri serumunu satın alıp sadece saçlarının uçlarına uygulaman gerekiyor cnm. nemli ve temiz saça uygundur

sana lorealın açık sarı (extra açıcı) öneriyorum bunu dibine uygula balyaja da gerek kalmıyacak cnm. iyi aksamlar.

merhaba:) saçlarım dalgalıydı bir zamanlar ancak şimdi püsküle dönüştü bu dalgalar. şu an göğüs hizamda önlerde azcık kat var ve açık kullanamıyorum çok şekilsiz, kestirmek de istmeiyorum. ne yapmalıyım, nasıl bir model yapmalıyım?

kesinlikle deneyin. uzadıgını 1, 1.5 ay içinde göreceksiniz. hiç bir zararı da yoktur.

mrhb...saçlarımn boya her yıkamada akıyor akmamak için yapacagım bişe var mı birde düzleştirince rengi soluyor

Son düzenleme:
Merhaba,
Doğal saç rengime dönmek istiyorum. Koyu kumral ancak ne zaman boyatsam bir ay sonra yeşeriyor, boya akıyor dayanamayıp tekrar boyatıyorum ve saçlarım çok azaldı. ne önerirsiniz?

kumral tek başına üst üste vuruldugu zaman yeşertir küllü bir renk oldugu için. biraz tonlar karıştırarak (bakır,kahve vs) kullanmalısın. veya kuaförün ellerine bırakmalısın saçlarını.

cnm saçlarım siyah akmalar var boyada bikaç ay içerisinde saçlarımıEki Görüntüle 303728
bu renge boyamak istiyorum saçıma hangi işlemleri yapmalıyım

bu renk siyahtan kendi başına dönebileceğin bir renk değil. zamanlamasını ton ayarlamasını vs tutturman için bu işi çok iyi bilmen lazım cnm . malesef bunu kuaförüne danışmalısın. bizim bu sene çok kullandığımız bir renk bu. zewkin için tebrik ederim.

kuaför olarak değişik bir cvp olucak ama esmer dediğinin saçı siyah olur:) (bence) tabi degişiklik istiyorsunuz sizide anlıyorum. madem kuaförün sarı yaptı her renk tutar cnm. esmerlere karamel de yakıştırıyorum. tam olarak ne renk istediğini biliyorsan bnde sana yardımcı olacagım.

tenine göre doğru bir seçim cnm. çikolata kahve ana saça vurdugunda çok koyu çıkar bunun için kuaföre gidip açık çikolata kahve istemelisin ki, volumeni saçına göre değiştirsinler.

Teşekkürler

mrhb...saçlarımn boya her yıkamada akıyor akmamak için yapacagım bişe var mı birde düzleştirince rengi soluyor

boyanın markası ne cnm ? loreal(matrx) kullan iki yıkamadan sonra asla akmaz. güzel bir boya kullansaydın ayrıca saçn düzleşince daha parlak olurdu. sana verdiğim marka parlak ve mükemmel bir boya markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…