ne kadar yuksekmis buyuk sehir zor valla.bizim burda ayni saatle en fazla 6000ankara da yaşıyorum sigorta da yapılıyor mecbur artık bakıcılara ondan yükseldi ucretler
Geçimin bir dengesi vardır,evet ben çok iyi bir aileye gelin oldum,bununla birlikte uyum ve geçim için sadece bu durum yeterli olmuyor.Saygı olsa, sürekli laf sokma huzursuzluk vermeye çalışma olmasa, her hareketin eleştirilip dedikodun yapılıp sürekli kocana kötüleme olmasa Başımızın üstünde yeri vardı. kim olursa olsun evimde huzursuzluk çıkarırsa istemem. Demekki siz iyilere denk gelmişsiniz.
ankara da bızım semt te böyle fiyatlar eve temızlığe kadın günlük 180 200 oldu valla çok pahalı.her işi de yapmazlar.artık 2 ayda bir alıyorum bir senedirne kadar yuksekmis buyuk sehir zor valla.bizim burda ayni saatle en fazla 6000
Az yiyip kendinize bir bakıcı tutarsanız sorununuz çöZülürKızlar merhaba
Hemen konuma gireyim
İki çocuğum var annem ve kv.sıra ile bakıyorlar
annemle aynı ilçedeyiz o yüzden annem akşam evine dönüyo
Kv. 20 dk uzaklıktan geldiği için bizde kalıyo 2 gece 3 gece bazen daha çok
Kv.nin oturduğumuz ilçede iki katlı evi var altta kiracı oturuyor üst kat ise tamamen eşyalı kv.kendi eşyaları sadece tv.eksik
Kv çocuklara bakmaya gelince sürekli eşimle problem yaşıyoruz çünkü ben gelmeme rağmen çocuklara karışıyo onlarla ilgili karar vermek istiyo.
Ben de karıştırmıyorum falan neyse
Ben istiyorum ki artık kv. kendi evinde kalsın
Eşime söyledim bu kötü bişi deği sonuçta kendi evi eşyaları kendinin ve altta kiracısı var dedim
Eşim ben söyleyemem diyor
Kızlar fikir verin bu kötü bişey mi?
Yada ben konuşsam alınacak kızacak bişey var mı
Ki ben torunlarıma baksam düzülü evim olsa evimde bakardım
Teşekkür ederim hepinize
Benimki küsmez
Çünkü arada söyle şimdi ben bakayım ki yaşlanınca da siz bana bakın yüzüm olsun der
böyle olsa ben de kv bizim evde kal derdim. gerçi ben yakınlaştıkça o kaçıyor. kızı var diye beni kızı kadar sevmek istese de sevemezKendi annem farklı şehirde, hiç bakmadı çocuğuma, kayınvalidem bakıyor.
Haftada 3-4gün, o da öğlene kadar.
Ben buna şükrediyorum, 1 saat bile fazladan bırakmam.
Sabahın köründen akşamın 19.30una kadar baksaydı( eve gelene kadar 8 oluyordur saat) ağzıma da etse sesimi çıkarmazdım.
Bu şartlarda bakıcı bulamaz, bulduğu da tüm maaşını ister.
Kayınvalidesi evine gidene kadar saat 9u bulacak, ertesi gün de yine karanlıkta yola çıkacak. Çok ama çok zor.
Çocuğu bırakabilirler mesela, kesin çözüm.
Ama eminim ki çocuğu uykudan kaldırıp götürmek işlerine gelmiyordur
Çalışmam lazım
Bakıcı bulamıyorum
sabah 7:30 akşam 19:30
Bide büyük çocuğum başkasıyla durmaz
Ayrıca mecbur kv ve annem bakıyor yoksa yoruluyorlar
Siz yokken o karisiyosa bence siz varken de karismasi normal. Cocuk da belli bi duzene alisiyor. Boyle karismiyor mu surekli duzeni? Yani gicikligina sormuyrum. Aklima boyle olabilcegi geldi. Hic arastrdinz mi bu konuyu? Hem sizin annenz hem kv hem anne baba. Bian cok karisik geldi. Kv sizden farkli bi kafayla buyutuyosa daha da sikinti.Kızlar merhaba
Hemen konuma gireyim
İki çocuğum var annem ve kv.sıra ile bakıyorlar
annemle aynı ilçedeyiz o yüzden annem akşam evine dönüyo
Kv. 20 dk uzaklıktan geldiği için bizde kalıyo 2 gece 3 gece bazen daha çok
Kv.nin oturduğumuz ilçede iki katlı evi var altta kiracı oturuyor üst kat ise tamamen eşyalı kv.kendi eşyaları sadece tv.eksik
Kv çocuklara bakmaya gelince sürekli eşimle problem yaşıyoruz çünkü ben gelmeme rağmen çocuklara karışıyo onlarla ilgili karar vermek istiyo.
Ben de karıştırmıyorum falan neyse
Ben istiyorum ki artık kv. kendi evinde kalsın
Eşime söyledim bu kötü bişi deği sonuçta kendi evi eşyaları kendinin ve altta kiracısı var dedim
Eşim ben söyleyemem diyor
Kızlar fikir verin bu kötü bişey mi?
Yada ben konuşsam alınacak kızacak bişey var mı
Ki ben torunlarıma baksam düzülü evim olsa evimde bakardım
Teşekkür ederim hepinize
Böyle bir çocuk yetiştirme düzeni zaten baştan sıkıntılı,düşünsenize çocuk dört farklı ebeveyn ve onların farklı bakış açıları,yaklaşımları ile büyüyor.Siz yokken o karisiyosa bence siz varken de karismasi normal. Cocuk da belli bi duzene alisiyor. Boyle karismiyor mu surekli duzeni? Yani gicikligina sormuyrum. Aklima boyle olabilcegi geldi. Hic arastrdinz mi bu konuyu? Hem sizin annenz hem kv hem anne baba. Bian cok karisik geldi. Kv sizden farkli bi kafayla buyutuyosa daha da sikinti.
Söylemesi hoş değil ama bu işler böyledir. O sizin çocuklarınıza bakıyor siz ona bakmazsanız biraz bencillik olmaz mı?Benimki küsmez
Çünkü arada söyle şimdi ben bakayım ki yaşlanınca da siz bana bakın yüzüm olsun der
Yani misafrlge bile gittgmzde hemen degisiyor bazi seyler ki bu sekilde cok zor. Anne baba zitligi bile bazen zorlarken...Böyle bir çocuk yetiştirme düzeni zaten baştan sıkıntılı,düşünsenize çocuk dört farklı ebeveyn ve onların farklı bakış açıları,yaklaşımları ile büyüyor.
Burda tek olumlu durum çocuklar kendi evlerinde bakılıyor.
Çocuğunu üç gün anneanneye,iki gün babaanneye götüren annelere bunu yapmayın diyoruz ama herkes kendine göre doğru bir düzen tutturmuş gidiyor.
Benim gözlemim aileler çocuk için doğru olanı yapmaktan çok maddi kaygılarla hareket ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?