Eşim de aynısını düşünüyor. Ama o yerin parası ev almaya yetmezmiş o yüzden her durumda enişte kredi çekecekmiş. Kredi vermeleri için de evin onun üzerine olması gerekiyormuşArsa satilsin
Esin payini alsin
Kalanini on odeme olarak versinler gerisi icin de eniste yine kredisini ceksin
Buna yanasmiyorlarsa da esiniz desin o zaman evi annemin uzerine yapin ilerde de o evin yarisi benim sayilsin diye
Aile yoksul ama eve 4 maaş giriyor. Ben mal mülk olarak bişeyleri olmadığını belirtmek için söyledim. Kirayı ödeyebiliyorlar. Birden bire bu yer satılma ev alınma mevzusu çıktıBence yanlış düşünüyorsunuz
Aile yoksul. Kirayı da ödeyemezse ne olmasını bekliyorsunuz? Ya 1er ay herkes misafir edecek kaynanayı,ya da mevcut yer satılıp kadına ev alınacak. Başka alternatif ben göremiyorum.
Normal kredi cekemiyor mu?Eşim de aynısını düşünüyor. Ama o yerin parası ev almaya yetmezmiş o yüzden her durumda enişte kredi çekecekmiş. Kredi vermeleri için de evin onun üzerine olması gerekiyormuş
Biz de ev almak istiyoruz kendi imkanlarımızla iyi kötü ev alabiliyoruz ama neden eşimin hakkını görümce ve enişteye bırakalım kiSizin durumunuz kötü değilse, haliniz vaktiniz yerindeyse kv kirada oturmasın zaten yaşlı annesiyle oturuyor kızı da yanında kalıyor onlara bakıyor hem. Ben olsam verirdim kendi payımı satın ev mi alıyorsunuz napıyorsanız yapın derdim açıkcası. Kafam rahat eder mal mülk derdiyle uğraşacağıma ama tabi sizin durumunuz iyiyse geçerli bu dediklerim.
Ama görümceniz kv ve onun annesinin yanında kalıyor değil mi aslında bakıyor sayılırlar o yüzden dedim. hatta sayılmıyor bakıyorlar yani.Biz de ev almak istiyoruz kendi imkanlarımızla iyi kötü ev alabiliyoruz ama neden eşimin hakkını görümce ve enişteye bırakalım ki
Kvnin bakılacak durumu yok ki. Gayet sağlıklı hatta annesine bakıyor. Görümce köyde oturduğu için çocuğunu şehirde okula vermek istedi annesinin yanına geldi. Bakılacak durumda olsa zaten düşünmem. Kv bakacağıma hisseden vazgeçerimAma görümceniz kv ve onun annesinin yanında kalıyor değil mi aslında bakıyor sayılırlar o yüzden dedim.
Eve giren 4 maaşla geçiniyorlardır. Siz hayatınızda maaşla ev alındığını gördünüz mü?Aile yoksul ama eve 4 maaş giriyor. Ben mal mülk olarak bişeyleri olmadığını belirtmek için söyledim. Kirayı ödeyebiliyorlar. Birden bire bu yer satılma ev alınma mevzusu çıktı
Ben ayrıntı bilmediğim ve aynı sizin gibi düşündüğüm için o yorumu yaptım zaten. Dediğiniz gibi kv falan bakmak yerine bu daha mantıklı gelmişti. Ama dediğiniz gibiyse tabi ki haklısınız.Kvnin bakılacak durumu yok ki. Gayet sağlıklı hatta annesine bakıyor. Görümce köyde oturduğu için çocuğunu şehirde okula vermek istedi annesinin yanına geldi. Bakılacak durumda olsa zaten düşünmem. Kv bakacağıma hisseden vazgeçerim
Ahhh keşke öyle olsa. Kv gezmeye bile gitse eşimi arar beni al demek için. Hasta olsa beni arar. Görümce ve eşi çocuklarını şehirde okutmak için geldiler. Sadece mutfak masrafına katkıda bulunuyorlar geri kalan her şeye biz de koşturuyoruzKv kirada. Kuzı ve eniştesi yanında yasıyor. Yaslı teyzeyi de düşünün. Siz ve eşiniz dahil olmadan bakılıyorlar.varsa bir miras ev alınması tabi ki mantıklı. Kirada oturmasın kadın. Payını alsun gerisini bıraksın anneye. Eşiniz neden karsı çıkıyor.
Görümceniz olmasa kv ve annesinin her işi ile siz ve esiniz ilgilenecek. Görümce ne büyük iş yapıylr farkında değilsiniz.
3 mirascı var. Diğer ikisi isyorken eşiniz razı gelmiyor. Sorun cıkaran eşiniz. Arsa satılır. Eşiniz payını alır. Kalan parayı da kim ne yaparsa yapar. Tabi ev alınmıyorsa enişte kredi öekerse ev eniştenin üzerine okur o ayrı.Aile yoksul ama eve 4 maaş giriyor. Ben mal mülk olarak bişeyleri olmadığını belirtmek için söyledim. Kirayı ödeyebiliyorlar. Birden bire bu yer satılma ev alınma mevzusu çıktı
Zaten eşimin hakkı verilse problem yok. Eşimin hakkı verilmeden enişte devreye girip ev almaya çalıştığı için problemEve giren 4 maaşla geçiniyorlardır. Siz hayatınızda maaşla ev alındığını gördünüz mü?
Kv haklı olarak yaşlılığında bir ev sahibi olmak istiyordur. Ben hak verdim şahsen. Hep genç kalmayacak bugünün yarını da var. Onların yerinde olsam eşinizin parasını verir gönderirdim. Zaten kvnizin hak oranı daha fazladır.
Kiracı olmak kolay değil,yaşamayan bilmez. Bugün 4 olan seneye 8. 8 olan seneye 16-20 hatta. Artık maaşla hem kira ödeyeyim hem geçineyim devri bitti.
Konuyu anlamadınız sanırım. Zaten sorun eşimin payının verilmeden plan yapılması. Görümce kendi evi varken çocuğuna bakıtmak için geldiyse maddi yönden destek de olsun bi zahmet onu da ben düşünecek değilim3 mirascı var. Diğer ikisi isyorken eşiniz razı gelmiyor. Sorun cıkaran eşiniz. Arsa satılır. Eşiniz payını alır. Kalan parayı da kim ne yaparsa yapar. Tabi ev alınmıyorsa enişte kredi öekerse ev eniştenin üzerine okur o ayrı.
Bu arada 4 maas dediğiniz Allah bilir kv nin maası 7 8, anneannenin maası 5 falandır. Ev konusunu saymazsak su durumda görümceniz anne ve anneanneye bakıyor.
Enişte aklını kullanıyor. Eşiniz de görümce de anneleriyle ilgili ev meselesinde çekimser durursa böyle elalemin eline kalır eşiniz. Doğru veya yanlış,enişte kendi cebine göre en iyi şekilde davranıyor.Zaten eşimin hakkı verilse problem yok. Eşimin hakkı verilmeden enişte devreye girip ev almaya çalıştığı için problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?