Kv görümce kurnazlığı mı ?

Çok şükür sorun çözüldü. Eşim satılmasını istemiyor. Aynı düzende devam edecekler hayatlarına

Peki iki sene bekledi diyelim kadın, siz de kredi çektiniz. O krediyi hem KV ödeyecek, hem görümce onlarda yaşayacak, hem toruna bakacak hem kendi annesine bakacak... KV maaşı krediye yatıracak ev masrafını kim karşılayacak bu durumda. Eniştegil onlarda kaldığı için enişte mi? Yoksa siz mi?

Sorun çözüldü eşim yer satılmasına izin vermiyor nasıl düzen kurdularsa öyle devam ettirecekler mutlu mesut

Ayy bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok teşekkür ederim bilgi için
Öyle olmadı,bizim de çok hisseli bir yerimiz satıldı,öyle zannediyordum,alan kişi belli kişilerin ibanina yatırdı,bizimki de imza attı.Paramizi alana kadar gobegimiz çatladı, bölük pörçük ve eksik aldık.Tabi bizimki ibanina para yatana güvendi vericek diye.O da vermedi.

Yav varya o zaman sız bakın sız kaçırın hem ıstıyorsunuz ben bakmayayım görümce baksın mal paylaşımında görümce almasın ben alayım

Kv ile ev alip esinin ustune yapmak istiyorsun , peki kv bundan haberi var mi ? Bu isi yapinca kv ile oturacak misin ?
En onemlisi kv bunu istiyor mu ?
Sizde az kurnaz degilsiniz . Kv belki gelinle oturmak yerine kendi kiziyla oturmak istiyor ,onlari kendine daha yakin goruyor .

Birlikte yaşadığınız için diyemediniz mi?
Bilemiyorum evi alınca annenin hep orada kalacağından eminsem asla bana gelip kalmayacaksa ne haliniz varsa görün diyebilirdim ama iki tarafın ısrarı da sevimsiz zira sizde eniştede anneye ev alalım demiyorsunuz iki tarafta tapuyu üzerine almaya çalışiyor.( ev almak zorunda da değilsiniz bu arada ,arsa satılıp herkes kendi payına düşeni alabilir buna da engel eşiniz)Birbirinizden pek farkınız yok bu noktada.

Ben kazanırken hiç katkımın olmadığı bir mal için böyle yana yakıla çözüm aramam.
Ayrıca insan kendi annesi için düşünmeyeceği şeyleri eşinin annesi için de düşünmemeli.
Yaşlı kadın kirada, evlatları mal derdinde.
Sadece evlatlar olsa yine iyi, damat ve gelin de işin içinde.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kalmış altı üstü bir arsa bunun derdi ne size ne enisteye düşer. Eşiniz annesi ve kız kardeşi karar verir. Sizi ilgilendiren bir durum yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…