Hayır ama annemler eşimle iş gereği sürekli olmasalarda irtibat halindeler eşime malını satacak yer buluyolar
Ben de yapı gereği böyleyim aileme karşı da böyleyim ama annemle her gün whatsapptan napiyonuz diye mesaj atarım o da çalışıyoruz der bu kadar kesin konuşuruzBen sadece bayramda gordum. telefon ıse 2 ayda bır felan konusuruz o esımle beraberken konusması denk gelırse bazen benı ıster, ben hıc aramam bır de gecen gun sadece mesaj yazdım o kadar. Yanı bılemıyorum bastan boyle alıstık ben daha fazla samımı olmak da ıstemıyorum zaten.
Zaten öyle bi de kültürlerimiz dünyaya bakış açılarımız farklı dünyaya o kadar ataerkil sistemden bakıyorlar ki kocalarımız olmadan ölürüz gözüyle hiç anlaşamıyorum zaten babamgile geldiklerinde eşime diyormuş gibi ona dedim ben silik bi kadın olamam benim hırslarım eğitimim var tek vasfı evde yemek yapıp kocam bana zaten bakmak zorunda diye kocasının eline bakan biri olamam dedim bozuldu böyle dediğime evde de olsa üretken kadın seviyorum ben dedim suratı düştüo iş o ayrı. siz her gün arayıp ne konuşacaksınız ki? haftada bi arayın madem.
Hayır aramıyor beni aramayanı ben ne arıcam
Yani o da beni arayıp mesaj atmaz ki sürekli toplu attığı dini videoları atar dururE sen aramıyorsan o arayıp bir hal hatır sorsun.Hemen şikayet mi etmek lazımmış.
Demişler zaten benim babam çok sert çıktı bu sefer aile içine karışıp durmayın istedikleri zaman gelsinler gitsinler diyeO zaman annen de desin ki niye siz arıyor musunuz ki ? Ben o aramazsa arıyorum ne var bunda meşguldür desin.
senede maksimim ıkı kere gorurum kendısınıKv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
Kendisi kızıyla telefonu açıp en az 2 saat konuştuğu için benimle de öyle olmak istiyor evde de olsam benim ona ayıracağım 2 saatim yok ders çalışırım kendime faydam olur daha iyiHaftada bir gün telefonla
senede 1 defa 15 günlüğüne evine gidiyoruz uzak olduğu için.
Haftada iki gün gidiyor olsam hiç telefon etme ihtiyacı hissetmem herhalde.
Her gün ne konu bulup konuşacaksınız ki
Tamam o zaman ... umarım eşinizde anlar artıkDemişler zaten benim babam çok sert çıktı bu sefer aile içine karışıp durmayın istedikleri zaman gelsinler gitsinler diye
iyide baban dememis mi kızım seni aramak zorundamı senin oglun beni kac kare arıyo diye ne sacma seyler zaten yag bal olsan konusrsun belli sorun var ne diye dersin kızın beni aramıyoKv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?