Bana da örf adet kapsamında çektirmediklerini bırakmadılar düğünden önce 1 ay gelip gideceksin düğünden sonra hayırlı olsuna gelenlere geleceksin onu yapacaksın bunu yapacaksın diyeBen hiç aramam nadiren ararım yeni evliyim nişanlıyken birmkere arayıp kızım bir şeye ihtiyacın var mı demedi masılsın diye bile hiç aramadı evlendim bende onu aramıyorum her zaman ne ekerse onu biçer kafasındayım nişanlıyken yapmadıkları örf adetleri cok güzel aleyhime ceviriyorum şu an kafam çok rahat :) sende cok arama mesafe iyidir
Size nişanlıyken her şeyi dört dörtlük yapmış olsalar bile fazla uymayın onlara bence hoşlanmıyorum falan deyin açık açık tepenize cıkmasınlarBana da örf adet kapsamında çektirmediklerini bırakmadılar düğünden önce 1 ay gelip gideceksin düğünden sonra hayırlı olsuna gelenlere geleceksin onu yapacaksın bunu yapacaksın diye
Ya bana örtün örtün diye demediklerini çektirmediklerini bırakmadılar en son bize geldiklerinde örtünmeyeceğim dedim tunik giyerim salaş giyinirim ama o kafamı kapatmayacağım dedimSize nişanlıyken her şeyi dört dörtlük yapmış olsalar bile fazla uymayın onlara bence hoşlanmıyorum falan deyin açık açık tepenize cıkmasınlar
Yaklaşık altı aydır görmedim duymadım sesini aradı birkaç kez açmadım aramayı bıraktı şükür.Kv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
Biz her gün gitmekten haftada 3 e düşürdük önce hiç gelmiyorsunuz dediler bizeHergün araşırız ve bu en fazla 10 dakikamı alıyor haftada 2 kere gideriz bazen 1 ama allah var sorun etmez.
Sizde hergün bi beş dakikacık arayıp halini hatrını sorsanız belki daha iyi olabilir.
Doğulular mıkayinvalidem benim kumam gibi evlendigimizde 7 gunluk gelindim yatagimizda aramiza yatmis 3 yillik evliligimde 3 4 kere kocamla arama yatip ogluna sarilmis bir kv..bunlar yetmez devamli beni kislanip laf sokmalar durmadan kuskanmalar..atiyorum oglu bana yuzuk alir niye bana almadin bundan der..esim memur sehor disindayiz senede 10 gun gideriz her gitmemde bana laflar sokar ortamo gerer ben mutfaga girsem arkamdan gelir kiymadan yemek yapcam benek avcu kadar kiyma verir demlige koydugum caya bakar fazlasini alir..en kötüsü kayinbabamida bana karşı doldurmus ben senede bir ailemin yanina giderken esimle hedef memleketim yazmışım kayinbabam oglumu bozden mi ayircan seni bosanditirim oglumdan ayiririm diyor yani sucum esimin ailemin yanina gitmesi tek onlara gidecek esim..2 eltim daha var kayinlarim kayinbabalarinon evinden cikmaz ben baska sehirliyim ya beni ezmeye calisiyorllar..burda ana problemli kv..daha yaptiklarini anlatsam ağzınız acik kalir...bemim tek sucum saf olup cevap vermemem ve esimin bemi sevmisi onlarin yaninda deger vermesi aşkım demesi
Yok kayserililerDoğulular mı
Eşim haftada 3 gün izinli oluyor biz bile 3 kere gitmiyor bence bulmuş bunuyorlar kusura bakmayında. Hergün de gidilmezki biraz anlayiş gerek. Ben aramadığınızdan yakınıyor diye düşündüm. Allah yardimcinız olsun.Biz her gün gitmekten haftada 3 e düşürdük önce hiç gelmiyorsunuz dediler bize
Giyimime kuşamıma laf ediyorlar sürekli bana öteki muamelesi yapıyorlar Türk’üm diyeTaş atana ekmek atın kazanan siz olursunuz.
Ara sıra arayıp halini hatırını sormaktan zarar gelmez..
Keşke yakınlarda bi kayınvalidem olsaydı da, çocuğu bırakabilseydim gerekli durumlarda
Yokluğu da zor oluyo bazen..
Varsın desin ne olur ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?