Kv ile ne sıklıkla konuşuyorsunuz

Bana da örf adet kapsamında çektirmediklerini bırakmadılar düğünden önce 1 ay gelip gideceksin düğünden sonra hayırlı olsuna gelenlere geleceksin onu yapacaksın bunu yapacaksın diye

Bana da örf adet kapsamında çektirmediklerini bırakmadılar düğünden önce 1 ay gelip gideceksin düğünden sonra hayırlı olsuna gelenlere geleceksin onu yapacaksın bunu yapacaksın diye
Size nişanlıyken her şeyi dört dörtlük yapmış olsalar bile fazla uymayın onlara bence hoşlanmıyorum falan deyin açık açık tepenize cıkmasınlar

Canimm ben basta haftada bi arardim sonra baktim bu yine esime diyor gelin aramiyor bu sefer mesafe koydum bi sey olmadigi zaman aramam artik

Size nişanlıyken her şeyi dört dörtlük yapmış olsalar bile fazla uymayın onlara bence hoşlanmıyorum falan deyin açık açık tepenize cıkmasınlar
Ya bana örtün örtün diye demediklerini çektirmediklerini bırakmadılar en son bize geldiklerinde örtünmeyeceğim dedim tunik giyerim salaş giyinirim ama o kafamı kapatmayacağım dedim

Bastan hergun arardim kadin yalniz ogluda aramiyo uzulmesin dedim ama hata ettim.
Annemi 5kere ararim sen anneni kackere ariyosun beni kac kere dedi? Bende kestim aramayi busefer o basladi aramaya ama illa aksam 10-11 oglu evdeyken sonra onuda kesti esimi doldurup gelmiyo arasin aramiyoda diye aglanmis . Annen beni niye aramiyo dedim gene aramadim.

Kisacasi aramiyorum o da isi duserse ariyo acmiyorum sonra canim istediginde geri donuyorum buda yilda 2jez falan oluyo

Hergün araşırız ve bu en fazla 10 dakikamı alıyor haftada 2 kere gideriz bazen 1 ama allah var sorun etmez.

Sizde hergün bi beş dakikacık arayıp halini hatrını sorsanız belki daha iyi olabilir.

Yaklaşık altı aydır görmedim duymadım sesini aradı birkaç kez açmadım aramayı bıraktı şükür.

Aramıyorum genelde. Eşim akşam görüntülü arıyor bazen o ara konuşuyorum. Ama benimki tamamen telefonla konuşmayı sevmemekten. Yoksa severim kayınvalidemi.

Hergün kim önce uyanırsa o arar.Tanıdığım günden Bu yana emeği çoktur ilişkimiz iyidir oyüzden.evlermizde yakın ama ben pek gezmeyi çıkmayı seven biri olmadığım için ben çok gitmem,ama onlar ne zaman kafasına eserse gelebilirler.

kayinvalidem benim kumam gibi evlendigimizde 7 gunluk gelindim yatagimizda aramiza yatmis 3 yillik evliligimde 3 4 kere kocamla arama yatip ogluna sarilmis bir kv..bunlar yetmez devamli beni kislanip laf sokmalar durmadan kuskanmalar..atiyorum oglu bana yuzuk alir niye bana almadin bundan der..esim memur sehor disindayiz senede 10 gun gideriz her gitmemde bana laflar sokar ortamo gerer ben mutfaga girsem arkamdan gelir kiymadan yemek yapcam benek avcu kadar kiyma verir demlige koydugum caya bakar fazlasini alir..en kötüsü kayinbabamida bana karşı doldurmus ben senede bir ailemin yanina giderken esimle hedef memleketim yazmışım kayinbabam oglumu bozden mi ayircan seni bosanditirim oglumdan ayiririm diyor yani sucum esimin ailemin yanina gitmesi tek onlara gidecek esim..2 eltim daha var kayinlarim kayinbabalarinon evinden cikmaz ben baska sehirliyim ya beni ezmeye calisiyorllar..burda ana problemli kv..daha yaptiklarini anlatsam ağzınız acik kalir...bemim tek sucum saf olup cevap vermemem ve esimin bemi sevmisi onlarin yaninda deger vermesi aşkım demesi

Hergün araşırız ve bu en fazla 10 dakikamı alıyor haftada 2 kere gideriz bazen 1 ama allah var sorun etmez.

Sizde hergün bi beş dakikacık arayıp halini hatrını sorsanız belki daha iyi olabilir.
Biz her gün gitmekten haftada 3 e düşürdük önce hiç gelmiyorsunuz dediler bize

Doğulular mı

Ben lohisayken 1 hafta evime geldi ramazandi uyudu uydu..iftar vakti esim disaridan yemek soyledi ya da komssular getirdi maksat etrafa ben gittim gelinin yanina demek sezeryan halimle hic yatmadim her yerim sisti yataktan tek basima kalktim oglumu emzirmek icin insan yardim eder...babam hasta oldugundan annem fizik tedaviye gittiginden gelemedi onu başa kalkar sanki kendi geldi bir sey yapti resmen diyo tatile geldim...dedim esime cikar annene ayakkabi al birlikte gittiler alisverise..demiyorki ben sana dogum yaptim bir yazma corap bile getirmedim bem de dayanamadim iste

Biz her gün gitmekten haftada 3 e düşürdük önce hiç gelmiyorsunuz dediler bize
Eşim haftada 3 gün izinli oluyor biz bile 3 kere gitmiyor bence bulmuş bunuyorlar kusura bakmayında. Hergün de gidilmezki biraz anlayiş gerek. Ben aramadığınızdan yakınıyor diye düşündüm. Allah yardimcinız olsun.
Sık sık gitmeyin siz eğer sıklastırırsanız şimdi tepenize çıkabilirler.

Taş atana ekmek atın kazanan siz olursunuz.
Ara sıra arayıp halini hatırını sormaktan zarar gelmez..
Keşke yakınlarda bi kayınvalidem olsaydı da, çocuğu bırakabilseydim gerekli durumlarda
Yokluğu da zor oluyo bazen..
Varsın desin ne olur ki..

Giyimime kuşamıma laf ediyorlar sürekli bana öteki muamelesi yapıyorlar Türk’üm diye

Ben utanmasin benim evimdeyken diye cay iciyor atiyorum al yanina sundan ye bos icme diyom ben icemiyom cayi bos diyom sen de iyi alismissin diyo..sonra esim lokum getirmis al ye ben yememde sütum gelsin diye yiyom diyom ben de sana yedirmezdim zaten lohusasim diye diyor ki bura bemim evim benden kiskaniyo benim evimdekileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…