Kv ile ne sıklıkla konuşuyorsunuz

özledigim zaman ararim. hafta bir muhakka ararim napiyonuz iyimisiniz bir ihtiyacinz var mi ? diye sorarim

öyle pisman olmiyanlar varki... hicte utanmuyorlar

Valla hiç aramam hatta aradığında da açmam :)
İçimden gelmiyorsa görüşmek, zoraki konuşmanın anlamı var mı?

Eşim söyler bazen, seni sordu, hiç aramıyorsun filan diye, kimi ne zaman arayacağıma ben karar veririm der kestirip atarım.

İlk zamanlar böyle değildim tabi. Ama yaşlı kadın, sabit fikirli anlaşamıyorum. Eşimin hep onu koruyan tavırlarıyla da iyice irrite oldum. Olabildiğince uzak duruyorum artık. Ama görüştüğümüz zamanlarda soğuk davranmam.

Ozel olarak aramam
Hasta falan oldugunda gecmis olsun demek icin ararim
Dahada bir kere lafini etmedi
Lafini etse hic aramam
ben de ayda bir arıyordum. baktım sitem ediyo hic aramiyosun diye şimdi eşim nadiren aa Lilith de seninle konuşmak istiyor bak diye telefonu uzatinca konuşuyorum.

Ben hiç aramam nadiren ararım yeni evliyim nişanlıyken birmkere arayıp kızım bir şeye ihtiyacın var mı demedi masılsın diye bile hiç aramadı evlendim bende onu aramıyorum her zaman ne ekerse onu biçer kafasındayım nişanlıyken yapmadıkları örf adetleri cok güzel aleyhime ceviriyorum şu an kafam çok rahat :) sende cok arama mesafe iyidir

Ben kaynana olarak degil bir büyügüm ve esime karsi da saygi olarak gorerekten onlarinda beni sevdiklerine inanaraktan. Kaynanami ararim sorarim elimden geleni yaparim. Bunu hesaplayarak yasamam da dusunmem de. Insaniz herkrs hata yapar kabul edilebilir hatalar vardir edilemeyenler vardir.Fedakarligi gelin de yapar kaynana da. Ha herseyde sıkıntı varsa dicek birseyim yok onu yasayan bilir. Kim olursa olsun mesafeli olmak civitmamak gerekir. Hayatta bi cizgin gayen vicdanin olmassa her kotulugu yaparsin sonucta. Allah ne verirse hayirlisini versin uzerinizde hak olmsin da varsin baskasi tasisin onemli olan bu.

ben aramıyorum o aradıgında da açmıyorum sonra geri çaldırıp kapatıyorum
biliyorum ki duymuyo telefonunun sesi cok az. sorunca da e ben geri döndüüüüm açmadııın diyorum

Ben eskiden haftada bir kere ariyordum , eski eltim ise hic aramiyordu. Bilin bakalim hangimiz daha kiymetliydik......
Tabi ki eski eltim . Kissadan hisse size.

Ben başlarda arardım Üffff baktım boş muhabbetler zaten kanka olmamız gerekmiyor hatta mesafe iyidir. Şimdi neredeyse hiç aramıyorum arada vicdan yapıp ararım o kadar. Eşim bu konuda laf etmez zaten d benimkilere ısrar etsem bile (sadece hastalık veya tebrik durumları) benim iteklememle zorla konuşur. Gerek yok bence.
Tabi ilişkiler iyi olsaydı da daha sık görüşseydik ama durum bu

Ben eskiden haftada bir kere ariyordum , eski eltim ise hic aramiyordu. Bilin bakalim hangimiz daha kiymetliydik......
Tabi ki eski eltim . Kissadan hisse size.
Ay abla valla boşanma sürecin konuşma tarzın hayata yaklaşımın aynı ben galiba senin yaşına geldiğimde aynı durumda olucam inşallah ben de sen gibi şunlardan kurtulabilirim seni çok seviyorum valla bahtın güzel olsun

Benim ne zaman isim duserse o zaman ararim. Onun haricinde aramam ne yapiyim severim ama mesafe can dir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…