- 15 Kasım 2017
- 14
- 11
- 3
- 34
neee ben hic aramam ayda yilda birHer gün hem de görüntülü
öyle pisman olmiyanlar varki... hicte utanmuyorlarBen hergun ararm haftada birde gorusuruz.Kayinvalidemi seviyorum.Iyi biri cok sukurAnlayissiz kotu bi insan olsaydi bende aramayabilirdim.Ama kızlar buyukluk sizde kalsin o size kotu davransada siz alttan alin sonra pisman olur belki yaptiklarina.Sonucta anne yarn birgun sizde kv olcksiniz.
Utanmadan torunlarının hakkını yiyenler bile varöyle pisman olmiyanlar varki... hicte utanmuyorlar
ben de ayda bir arıyordum. baktım sitem ediyo hic aramiyosun diye şimdi eşim nadiren aa Lilith de seninle konuşmak istiyor bak diye telefonu uzatinca konuşuyorum.Ozel olarak aramam
Hasta falan oldugunda gecmis olsun demek icin ararim
Dahada bir kere lafini etmedi
Lafini etse hic aramam
Ben hiç aramam nadiren ararım yeni evliyim nişanlıyken birmkere arayıp kızım bir şeye ihtiyacın var mı demedi masılsın diye bile hiç aramadı evlendim bende onu aramıyorum her zaman ne ekerse onu biçer kafasındayım nişanlıyken yapmadıkları örf adetleri cok güzel aleyhime ceviriyorum şu an kafam çok rahat :) sende cok arama mesafe iyidirKv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
Ay abla valla boşanma sürecin konuşma tarzın hayata yaklaşımın aynı ben galiba senin yaşına geldiğimde aynı durumda olucam inşallah ben de sen gibi şunlardan kurtulabilirim seni çok seviyorum valla bahtın güzel olsunBen eskiden haftada bir kere ariyordum , eski eltim ise hic aramiyordu. Bilin bakalim hangimiz daha kiymetliydik......
Tabi ki eski eltim . Kissadan hisse size.
Fenasınızben aramıyorum o aradıgında da açmıyorum sonra geri çaldırıp kapatıyorum
biliyorum ki duymuyo telefonunun sesi cok az. sorunca da e ben geri döndüüüüm açmadııın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?