Kv ile ne sıklıkla konuşuyorsunuz

Ben hiç aramıyorum nadir ararım. O arar beni haftada bir ya da 10 günde bir. Aramız da iyidir severim onu bir problem yaşamadık hiç ama zatem her gün oğluyla konuşuyor ondan alıyor haberlerini fazla telefon trafiğine gerek yok

Yok torunlarını görmek için arıyorlar ve bende haliyle 3 5 kelam ediyorum....
ne sinir bozucu yahu her gun her gun bir onlarda torun var sanki abartmayi ne kadar seviyorlar
benim kvalidegil yakinda sık sık goruyorlar uzak olsak ayni sizin gibi oluruz eminim

Eşim ailemi ne kadar arıyorsa, o kadar ararım. Yani aramam. Gidip geldikçe görüşürüz.

ayni sehirde oldugumuzdan bende telefoj.nosu bile yok benimde onda yok bunu dusuunmek bile cok mutlu eder beni:) yani asla arasmayiz..ayda 1 giderim.ben cay icer kalkarim onlar icer ben bi kosede otururum daha dogrusu

Uzaktayız hiç aramadım eşim haftada 2 gün konuşur. Ben 2 ayda bi konuşurum 5 dk fln. eşim konuşurken isterim. Kandil yada bayramsa ekstradan ararım.

Hic aramiyorum yaz tatilinde gidiyoruz misafrirlige gidiyiruz o da yatili deil yani ne aryok nede gorusyok

esim annemi bayramdan bayram hastalikta falan arar.bana derse annemi aramiyosun
"sen cok ariyosunya sanki anami babami"derim
bende oyle ararim
bi de kv ye gitcegim zmn ararim o da bize gelcegi zmn arar
benim de sikayetim kv habire bize gelsinler ister kendini "bak bak ben iyi kv yim ki bize gekiyolar " gibi gostermek ister hanfendi kendi 3 4 aydir evimize ugramadi
ben gitmeyince gitmeyen gelin olurum ama hanfendi asil hic gelmez
aman gelmesin de zaten ama bizim de zirt birt gitmemizi istemesin o zmn
biz de haftada bir gideriz hanfendi dariliyo..
bazen 2 haftaya da donusur

ayni sehirde oldugumuzdan bende telefoj.nosu bile yok benimde onda yok bunu dusuunmek bile cok mutlu eder beni:) yani asla arasmayiz..ayda 1 giderim.ben cay icer kalkarim onlar icer ben bi kosede otururum daha dogrusu
Görüyor ve arttırıyorum: yılda bir ararım yılda bir hatta iki yılda bir görürüm. Telefon numarası telefonumda kayıtlı değil. Yılda ya da iki yılda bir gördüğümde hal hatır sorar itinayla kenara çekilirim.

Hic konusmuyorum.
Cok tavsiye ederim.
Esim arada yarim saat ugrar. Evi ile isi arasinda yol ustu evleri

of ne güzel hayatlar var ya özendim. bizimki her gün bizde..

O ne zaman ararsa ben önceden her hafta arardım her aramam sonrası ağlatırdı beni eşim de aramanı yasakladım dedi bidaha da aramadım çok acil bişey olmadık ca gelip gitmede ayda bir ancak kendi hiç gelmez napalım böylesi en güzeli

benimkide hergün iki üç kez arayıp laf arama derdindeydi şimdi telefonumu rahatsız etme moduna alıyorum arasa da mesgul calıo telefonum bozuk hatlarda sorun var vs geciştiriyorum onca yaptıklarından sonra yüzsüzlüğü hayatta elinden bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…