- 26 Temmuz 2017
- 2.619
- 5.788
- 88
- 38
+98065475467990aman söylensin dursun. istemiyosan aramamaya devam et. mecbur değilsin. oğluyla konuşsun yetmiyo mu? senin eşin anneni arıyor mu devamlı?
kesinlikle aynı fikir dyim cancağazımaman söylensin dursun. istemiyosan aramamaya devam et. mecbur değilsin. oğluyla konuşsun yetmiyo mu? senin eşin anneni arıyor mu devamlı?
ne sinir bozucu yahu her gun her gun bir onlarda torun var sanki abartmayi ne kadar seviyorlarYok torunlarını görmek için arıyorlar ve bende haliyle 3 5 kelam ediyorum....
peki esiniz ozlemiyormu bu kadar az surede ailesiniHic aramiyorum.
Ayda bir gideriz sadece 15 dk otururuz o kdr.
Görüyor ve arttırıyorum: yılda bir ararım yılda bir hatta iki yılda bir görürüm. Telefon numarası telefonumda kayıtlı değil. Yılda ya da iki yılda bir gördüğümde hal hatır sorar itinayla kenara çekilirim.ayni sehirde oldugumuzdan bende telefoj.nosu bile yok benimde onda yok bunu dusuunmek bile cok mutlu eder beni:) yani asla arasmayiz..ayda 1 giderim.ben cay icer kalkarim onlar icer ben bi kosede otururum daha dogrusu
Bizim biraz problemlerimiz oldu. Ailesi esimi yanliz birakti bu surecte bu yuzden ayda bir gorusuyoruz.peki esiniz ozlemiyormu bu kadar az surede ailesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?