Aynı mı olurlarBen utanmasin benim evimdeyken diye cay iciyor atiyorum al yanina sundan ye bos icme diyom ben icemiyom cayi bos diyom sen de iyi alismissin diyo..sonra esim lokum getirmis al ye ben yememde sütum gelsin diye yiyom diyom ben de sana yedirmezdim zaten lohusasim diye diyor ki bura bemim evim benden kiskaniyo benim evimdekileri
Amin canim eger karar verdiysen bas tekmeyi gitsin. Giden yillar oluyor.Ay abla valla boşanma sürecin konuşma tarzın hayata yaklaşımın aynı ben galiba senin yaşına geldiğimde aynı durumda olucam inşallah ben de sen gibi şunlardan kurtulabilirim seni çok seviyorum valla bahtın güzel olsun
Ne kadar münakaşa ederseniz o kadar zor durumda olursunuz..Giyimime kuşamıma laf ediyorlar sürekli bana öteki muamelesi yapıyorlar Türk’üm diye
Tunik de giyme bir türbanlı olarak söylüyorum baskalarını boşver içden gelir bunlar zorla değil eşin ne diyorYa bana örtün örtün diye demediklerini çektirmediklerini bırakmadılar en son bize geldiklerinde örtünmeyeceğim dedim tunik giyerim salaş giyinirim ama o kafamı kapatmayacağım dedim
Eşim ailesinin ağzına bakıyorTunik de giyme bir türbanlı olarak söylüyorum baskalarını boşver içden gelir bunlar zorla değil eşin ne diyor
Ne ayni mi olurlar cnm anlamadimAynı mı olurlar
Ayyy ne konuşuyorsunuz bacım hergün hergün, daha daha nasılsından öte ne var? Ben bayramdan bayrama olmadı 3-4 ayda bir konuşuyorum önce daha sıktı haftada birdi ama açtım arayı kafam rahat (kp ile bayramlarda ve hastalık okursa geçmiş oldun olarak)Her gün hem de görüntülü
Ne kadar özeniyorum bir bilsen:)ben aramam bana kalsa 10 günde bir ararım ama onlar her gün arar,torunlarını görür,hal hatır sorar kapatırlar...Ayyy ne konuşuyorsunuz bacım hergün hergün, daha daha nasılsından öte ne var? Ben bayramdan bayrama olmadı 3-4 ayda bir konuşuyorum önce daha sıktı haftada birdi ama açtım arayı kafam rahat (kp ile bayramlarda ve hastalık okursa geçmiş oldun olarak)
Hiç mumkunse şeytan görsün yüzünü ama o şeytani eteğinde sallarKv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?