- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Canım önce ki konum yada konularımı okursan eşimin ne tür bir insan olduğunu anlarsın bence. Annesi neler neler yaptı bir kere sesini çıkarmadı bunamı çıkaracak sevgili kocam bu gece içmeye gitmiş gidişi olsunda dönüşü olmasın.Eşin ne diyor duruma
Eşim takmaz canım onun bana yaptıklarını birgün bile takmadı bir gün bile savunmadı beni. Önceki konulrımı okursan anlarsın.Yuh ya koca kadının uğraşlarına bak.. sizin kv basit Bi kadın demek ki eşinize bu durumu anlatın bir daha da gitmeyin oraya terbiyesizliğin lüzumu yok ya !
Olmaz canım göndermemezlik edemem kadın zaten ruh hastası kocamı boşayana kadar ondan kurtuluşum yok kızım bir kere yataktan düştüğünde de bir hafta kızımın yataktan düşme taklidi ağlama taklidini kızımı korkuta korluta yaptı eşim öyleyce annesine bakıyordu. Kendi yatağına götürüp bak böyle düştün gibi hareketler yapıyordu.Yok artık ya bu ne biçim ruh hastasıdır! eşine anlat gönderme kızını bir daha. çocuğun psikolojisini bozacak manyak kadın!
Psikopat manyakOlmaz canım göndermemezlik edemem kadın zaten ruh hastası kocamı boşayana kadar ondan kurtuluşum yok kızım bir kere yataktan düştüğünde de bir hafta kızımın yataktan düşme taklidi ağlama taklidini kızımı korkuta korluta yaptı eşim öyleyce annesine bakıyordu. Kendi yatağına götürüp bak böyle düştün gibi hareketler yapıyordu.
Eşim takmaz canım onun bana yaptıklarını birgün bile takmadı bir gün bile savunmadı beni. Önceki konulrımı okursan anlarsın.
Çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız beni hep mutlu ediyor çok sağolun.Siz ne yaptınız o anda ? Sizin için gerçekten çok üzücü bir durum. Siz yokken yalnız bırakmayın kızınızı o kadınla.
Şimdi gidip kadınla konussaniz anlamaz, eşiniz zaten duyarsız bu yüzden muhatap olmayın derim.
Kızınızla daha fazla vakit geçirin. Kurallarinizda biraz daha esnek olun. Anne pis dediğinde sarılın ona, gözlerinin içine bakın , uzuldugunuzu belli edin.
Bir iki anlayacaktır sizi.
Çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız beni hep mutlu ediyor çok sağolun.
Canım ne dersem diyeyim eşimin beyni almıyor tam annesinin kölesi. onu boşamayı o kadar çok istiyorum ki onunla aynı odada yatmaktan bile nefret ediyorum artık. herşeye yalandan gülüyorum yalandan kendimi mutlu gösteriyorum hiç umadığı bir anda terke edecem onu o kadar çok şey çektim ki bu cani insanlardanBen anlayamıyorum bunlar nasıl anne, nasıl baba. Geçmişte ne gibi sorunlar vardı da boşanma kararı aldınız bilmiyorum ama sorunlar her ne olursa olsun, insan kendi çocuğunun kızına neden böyle şeyler öğretir, bir çocuğun annesine nefret besleyerek büyümesinden daha kötü ne olabilir onun için. Bu nasıl bir ego yani, herşeyden önce torununun iyiliğini düşünmesi lazım.
Ben aynı durumda olsam bunu eşimle konuşur anlatırdım ve araya ciddi bir mesafe koyardım. Eşiniz asla ve asla size hak vermeyip annesini savunuyorsa, o zaman bu durumun ilerde çocuğun psikolojisi açısından neler doğurabileceğinden bahsedin. Torununu seven bunu yapmaya çalışmaz, anneyle arasına girmez vs diyin. O yaştaki bir çocuk neden annesinin kötü olduğunu düşünerek, beynine o işlenerek büyüsün. Eğer çocuğuna değer veren bir babaysa anlayabilmesi lazım bunu bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?