Kv. Kızıma anne pis demeyi öğretmiş:(

Ya valla bnde nfrt edyorum cocugunuz nasl hmn brakyo szide kv anne dio yav o ole ogretyosa szde ole ogretn

Bnce esinzle konusun bir karar varn yoksa bosanin ortada cocugunz kalir onun piskolojisi ne olcak ya senn agzin yokmu kv sole nie bole ypyn die kndni cok ezdrmssn belli

Canim bnde 23 yasindayim senin yaslarinda evlendim eger benim kv benm kzima boyle bsey ogretse cok ciddi soyluyorm bogazna dalarim adamn elimden de kmse alamaz.. kii benm kv benim iznim olmadan kizimi balkona bile cikaramazdi o korkuyu vereceksin bi taraflarina ki adami enayi yerine almasinlar terbiyesiz seyyy bilee cok sinirlendim ayyyyyy

E olay kendi kendine cozulmus. Once bebeginize kendisine anne demeyi ogretmis. E bir de anneye pis demeyi ogretmis. Anne de pis de kendisi bu durumda!!! Yerinizde olsam devam ettirirdim, vurun onu kendi silahiyla. Kadin harbiden pismis, el kadar yavrucak yalan mi soyleyecek ?

KK hatunlari uzulmeyin, hayiflanmayin. Al atalim bu pis anne kv'ye bir ceza bulalim. Ben bulmus olabilirim bile :)

Simdi efendim, en etkili silah babaanne olacak bu fesadin resmini cocuga gosterip kokuyor dedirtmek. Ufaklik bunu bir ogrenirse, her yerde babaanne kokuyor derse oh icimin yaglari erir,bu bir.

Ikincisi yine ufakliga babaannen sana dokununca kendini sil temizle diye ogretmek. Benim kiz kardesim sevmedigimiz komsulara yapardi... Bunlarin hepsini ogretin sevgili konu sahibi. Fesat babaanne de tepki gosterince, "anne cocuk iste, bana de pis diyor" dersiniz, alir o mesaji.

Aglamayin, aglatin! Kanamayin kanatin! Fesatlara olum!

19 yaşındasınz ve kızınız 14 aylık. siz ne zaman evlendiniz öyle
Kv.ye hemen yarın
'senin, benim çocuğuma böyle şeyler öğretmeye hakkın yok haddini bil' demeniz lazım

kaynananiz pek sağlam ayakkabı gibi durmuyor..bayagi bayagi sizin yerinizde gözü var gibi...bosanirsaniz çocuğunuzu elinizden alıp kendini annesi olarak benimsetmek istiyor ve şimdiden çocuğa bunu empoze etmeye çalışıyor..zor günler sizi bekliyor..bence eşinizi seviyorsanız oda sizi seviyorsa kaynanayi çok ciddiye almayın ..kötü olmayın ama asla ona güvenmeyin..o giciklik yapıyorsa sizde akıllıca planlar yapmalı ona gore davranmalisiniz.kizinizi yollamayin..yalniz bırakmayın..eşinize alttan alttan annesinin ne yapmaya çalıştığını çaktırmadan gösterin...

Valla kendinizi ezdrmeyin bnde kucuk yasta evlendim ama kaynanama o korkuyu verdim karsmda konsturmam agzna tkarm lafi bizim babannemz bize sahip bile ckmadi esi askere gtti bnm esimde annecydi nasl donderdim bna duyurmadan ypar naparsa valla kndni ezdrme haddini bildr. Kizinizi gndermeyn kndnze alstrn ne dmek ona anne ya cok scma

Sizde babanne pis demeyi ogretin terbiyesiz kadin..... kimseden cekinmeyin dicenizi diyin o utanmiyorsa siz hic utanmayin

yil 2016 , teknoloji ilerliyor ,tip ilerliyor ve kaynanalarin terbiyesizlikleride tavan yapiyor .valla bir kere gozunu karartip sen ne diyorsun diye bir cikisacaksin.hatta bide kucuk bir ayna al ver ona asil pislik kimmis bak gor diyeceksin .kucuk yasta evlenmissin .kimseyi kinamiyorum herkezin kendi secimi ama bu yasta kaynanayla ugrasicaginiza keske ogretmenlerinizle ugrassaydiniz

Son düzenleme:
ayyy inanmiyorum ya cnm boyle konular iyiki açiliyor bi sevgilim vr evlenmk icin iknaya calismm gereken..bunlari okuyunca soguyorum Allahimm bu aileler yuvalara neden boyle karisip kutsuz ediyorlar..kadinlar ozellikle nekafar şeytanlar YATACAK YERLERI YOK COK korkuyorumm evliliktennnnnn cok uzuluyorummm yuvalara cokk cigerim yaniyo...bir kiz cocugu babaacmm diyince bu yasta evlenemedgm icin aci cekiyordum bunlari okuyunca boşa aci cekmiyim diyorummm offff evlenmek icin falci falci geziyoz bizde offf

Kizini kv yalniz birakma kv cok mesafeli ol baska yapicak birsey yok malesef cocugu olabildigince gorusturme bence hic laf dalasina girme seni haksiz cikarirlar

Şaka mi bu?

Sizinle ne sorun yaşarsa yasasin ama bi kiz çocuğunun gözünde annesini oyle göstermek cok acimasizca.
Kvniz gerçekten cok terbiyesizmis.

Geri zekali kadin. Sensin pis. Bide ana olacak bizlere ornek olacak. Utanmaz.
Uzak dur. Gorusme. Mesafeni koy. Herkese herseye ragmen kizin senin canin. Bitti arkadas.

Kayınvalide meydanı boş bulmuş, atını koşturuyor. Burda tek suçlu var aslında o da aileniz. Bu yaşta, çırılçıplak sizi evlendirmeyeceklerdi. Acelesi neymiş babanızın? Şimdi de arkamda değiller diyorsunuz.

Sana verecek aklım yok kamu spotu şeklinde yazicam, 17 18 19 gibi yaşlar okul yaşıdır hadi okumadınız hayata dair birşeyler öğrenme kendini geliştirme yaşıdır, velev ki bunlar bana gelmez ille de koca dediniz o zamanda bari bu annem bu eşim ayrımını yapabilecek ayrı ev açabilecek adamlar seçin

Yazıktır ömrünüze

Hayır yok onu boşamadan önce biraz para toplamalıyım sonra iş bulmam lazım gidecek bir yer bulmam lazım.

Ölme eşeğim ölme diyosun yani
Çalışmadan nasıl para toplayacaksın , kocanın verdiği harçlıkları mı kastediyosun toplamalıyım derken? Ne kadar veriyo içkiden kısıp ? ne kadar zamanda kaç para toplamayı planlıyosun bu şekilde

Akla yatkın bir planın yok işin inşallah maşallaha kalmis

Burda açılan konular hep aynı yere dayanıyor : lütfen ama lütfen kızlar okusun, lütfen kızları okutun, erkekler her iş yapar ama kızları her ortama sokamazsınız. Eli ekmek tutmayan kızların kaynanaları eğer ezmeye meyilliyse mutlaka kendini geri çekecektir, ya da çekmezse bile siz rahatça çeker gidersiniz. Kızlar, evlendirilip başından atılacak asalaklar değildir, ne yazık ki bazı aileler böyle görüyor ve geri almak istemiyor yük olmasınlar diye. Bir birey olarak toplumda var olun hanımlar. Sizlerin geleceği kocanızın veya ailesinin insiyatifinde olmasın. Ya gerçekten çok üzücü bu toplumun aldığı hal...
Ve AdAm_OLaCaK_KIZ ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…