- Konu Sahibi Bayan mimik
-
E olay kendi kendine cozulmus. Once bebeginize kendisine anne demeyi ogretmis. E bir de anneye pis demeyi ogretmis. Anne de pis de kendisi bu durumda!!! Yerinizde olsam devam ettirirdim, vurun onu kendi silahiyla. Kadin harbiden pismis, el kadar yavrucak yalan mi soyleyecek ?
KK hatunlari uzulmeyin, hayiflanmayin. Al atalim bu pis anne kv'ye bir ceza bulalim. Ben bulmus olabilirim bile :)
Simdi efendim, en etkili silah babaanne olacak bu fesadin resmini cocuga gosterip kokuyor dedirtmek. Ufaklik bunu bir ogrenirse, her yerde babaanne kokuyor derse oh icimin yaglari erir,bu bir.
Ikincisi yine ufakliga babaannen sana dokununca kendini sil temizle diye ogretmek. Benim kiz kardesim sevmedigimiz komsulara yapardi... Bunlarin hepsini ogretin sevgili konu sahibi. Fesat babaanne de tepki gosterince, "anne cocuk iste, bana de pis diyor" dersiniz, alir o mesaji.
Aglamayin, aglatin! Kanamayin kanatin! Fesatlara olum!
Uygulicam bunu cok saolun :)
Ufaktan birr sinir krizi geçir bütün sinirini boşalttt anlasın el mi yaman beymi yamanEşim takmaz canım onun bana yaptıklarını birgün bile takmadı bir gün bile savunmadı beni. Önceki konulrımı okursan anlarsın.
Hayır yok onu boşamadan önce biraz para toplamalıyım sonra iş bulmam lazım gidecek bir yer bulmam lazım.
Burda açılan konular hep aynı yere dayanıyor : lütfen ama lütfen kızlar okusun, lütfen kızları okutun, erkekler her iş yapar ama kızları her ortama sokamazsınız. Eli ekmek tutmayan kızların kaynanaları eğer ezmeye meyilliyse mutlaka kendini geri çekecektir, ya da çekmezse bile siz rahatça çeker gidersiniz. Kızlar, evlendirilip başından atılacak asalaklar değildir, ne yazık ki bazı aileler böyle görüyor ve geri almak istemiyor yük olmasınlar diye. Bir birey olarak toplumda var olun hanımlar. Sizlerin geleceği kocanızın veya ailesinin insiyatifinde olmasın. Ya gerçekten çok üzücü bu toplumun aldığı hal...Ölme eşeğim ölme diyosun yani
Çalışmadan nasıl para toplayacaksın , kocanın verdiği harçlıkları mı kastediyosun toplamalıyım derken? Ne kadar veriyo içkiden kısıp ? ne kadar zamanda kaç para toplamayı planlıyosun bu şekilde
Akla yatkın bir planın yok işin inşallah maşallaha kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?