Kv. Kızıma anne pis demeyi öğretmiş:(

Tamam gondermemezlik yapma ama lütfen her seferinde orada sıkıntıdan patlasan bile kizinla git.
Hatta rahat davran orada.
Eline birseyler ver yesin. Dagittiklarini topluyormus gibi yap toplama.
Söylediklerini duyma. Hep mutlu görün.

Çocuklar oyun ve alaka ister. Evde onu hep meşgul et, ona gitmeyi istemesin.
Sulu boya yapın, el boyayıp kağıda baskı yapın. Patates baskı yapın. Saklambaç oynayın.
Mutfakta az hamur yap. Eline ver yere oturup oynasın, çocuk merdanesiyle açsın.

Vakit gecirdikce , sana çok düşkün olacaktır. Senin yokluğundan faydalanıyor vicdansızlar.

Sağolun ya çok teşekkür ederim gerçekten inşallah bi an önce kurtulurum;(

Söylediklerinizi mutlaka uygulayacam. Ve hep onunla gidecem.

Canım sen kocanı boşayana kadar bu kadın manyaklıklarına devam mı edecek? ya boşanman 3sene 5 sene sürerse ya hiç boşanamazsan?

Kaynananla konuş o zaman "anne bu çocuk bunu kimden öğrendi? neler anlatıyorsun çocuğa ?" de bari. çocuğu istediğinde uyuyor karnı aç falan de gönderme. yazık çocuğa ya..

madem boşanacaksınız, görmezden gelip salaga yatacaksınız, işinizi durumunuzu ayarlayıncada arkanıza bakmayacaksınız. tam durumunuz nedir bilemem ama şuan için problemleri büyütmek veya tartışmak sizin işinize yaramaz. acele edin iş bulun tamam deyin çıkın gidin.

Kayınvalide cadısı bertaraf edilir o kolay da eşin için "gidişi olsun, dönüşü olmasın" diyecek kadar eşine kinli isen üzüldüm. . Çok gençsin. . Umarım hayırlı şeyler olsun senin için. . .

Valideye gelince. .
Kızını onunla yalnız bırakmamaya çalış.
Bebeğine güzel davranmaya devam et, sen onun annesisin, o kadın ne yaparsa yapsın anne olan sensin, bebek de bunun farkında, üzülme .
Eşine söyle yine de. Annesinin pis laflar öğrettiğini, devam ederse tepki vereceğini bilsin.
Tavrın net olsun. 19yaşında da olsan sen annesin artık, bebeğinin yetiştirilme şekline sen karar vermelisin

Eski konularıma baksanız kocamın nasıl bir insan olduğunu anlar ve bu sözü söylediğim için bana hak verirsiniz

Yahu 14 aylik bebek ,pis dese nolur ,anne dese nolur baskasina ,
Ne oldugunu anlamiyor ki ,
Cocugunu alip kadin siginma evine git ,esin sana siddet vs uygularsa ,
İnme ailesinin evine tavrini koy ,
Sende babanesinin resmine daha kotu bir kufur ogret ,

Birincisi yaşınız cok kucukmus bu yaşlarda insan bazı şeyler farklı yorumlayabiliyor.kendimden biliyorum.eskiden kızdıgım yada kustugum bazı şeylere buna nası kızılırki dıyorum simdi.asıl konuya gelecek olursak kv tanımıyorum nası bi karakterde olduğunu bilmiyorum ama sanki siz biraz yanlış anlamışsınız belki başka Bi yerden oğrenmiştir olabilir çocuk sonuçta.

Arkanda niye ailen yok biraz özet geçersen diğer konularını inceleyemedim. Daha 19 yaşında bir kızın ne hatası olursa olsun kv nin sana yol göstermesi anlayışlı olması lazım. Tabi normal bir kişiliğe sahipse. boşanmayı net bir şekilde düşünüyormusun

Söylemek haddim değil ama keşke ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp evlenseydiniz. Ezdirmeseydiniz kendinizi. Kaynananizin yaptığına yorum yapamıyorum. Cok rezil bir davranış.Beraber mi yaşıyorsunuz okuyamadım orasını. Eşinizle konusun. Tek de bırakmayın mümkünse kaynanayla kızınızı.

Bunlar iyice cozuttu! Anne sen bu çocuğa ne öğretiyosun diye sert çık bence!

Evlenmeden önce nerede yaşıyordun? İş bul kurtulmaya bak. Allah yardımcın olsun.

Eşini de gözden çıkarmışsin sanirim.eger boşanma kararın kesinse esin ne derse ne yaparsa yapsın gitme artık o kadının evine.ne basit işlerle uğraşıyor.ama bir umut varsa kv nle konus eğer ayrılmamızi istemiyorsan sen de çaba göster cocugumuz var aramızdaki sorunları halletmek istiyorum eşimle ,sen de böyle davranirsan artık çıkmaza girecek ve bosanicam de.tabi laftan anlayan biriyse.esine de aynı şekilde konuşabilirsiniz belki korkar da çaba gösterir eğer daha da umursamiyorsa yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…