- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Orasını ben de anlayamadım ya. Çalışan insanlar bile şu devirde para biriktiremiyor. Konu sahibi çalışmadan nerden para toplamayı planlıyor anlamadım.Ölme eşeğim ölme diyosun yani
Çalışmadan nasıl para toplayacaksın , kocanın verdiği harçlıkları mı kastediyosun toplamalıyım derken? Ne kadar veriyo içkiden kısıp ? ne kadar zamanda kaç para toplamayı planlıyosun bu şekilde
Akla yatkın bir planın yok işin inşallah maşallaha kalmis
Orasını ben de anlayamadım ya. Çalışan insanlar bile şu devirde para biriktiremiyor. Konu sahibi çalışmadan nerden para toplamayı planlıyor anlamadım.
Ben de 19 yaşındayım ama evde oturup üniversite sınavına hazırlanıyorum.Önceki konularında yazmış dağ kenarında nehre bakan ev falan...masal gibi ama para yok
Yaş 19 akıl havada hayatı tanımamış ki, ben memurum eşim memur bu ay -600deyiz
85 bin değerinde altınım var ve dükkanda duryor. (Eşim kuyumcu) o altınları bir şekilde eve getirmem lazım. O altınları kaynanama bırakcak değilim zaten kendisi benim altınlarımı benden daha çok takıyor. Yoksa eşimden doğru düzgün bi para aldığım yok yani. Onun haricinden başka bir şehirde kendim için bir kadın sığınma evi ayarlamam lazım bizim bulunduğumuz ilçeye yakın bir şehir olursa eşim bulur beni. Beni bulmasını istemiyprum bi süre ayrı kalıp sonra boşanma davası açacağım. Mardinde bir adam dini olarak karısını boşadığı zaman aşiretler büyük adamlar toplanır 100 bin'e yakın bir para erkekten alınıp kadına verilir. Kendi altınlarımla ve o parayla daha kolay bir İş kurabilirim kadın sığınma evine gittiğim zamanda elimden geleni yapıp para için bi şeyler yapmayı düşünüyorum. İnternet sosyal medya aracılığıyla bi şeyler satmak gibi mesela. Açık öğretim sınavım var bide gitmeden önce ehliyetimi de almak istiyorum o zaman bu planlarımı devreye sokmayı düşünüyorum.Ölme eşeğim ölme diyosun yani
Çalışmadan nasıl para toplayacaksın , kocanın verdiği harçlıkları mı kastediyosun toplamalıyım derken? Ne kadar veriyo içkiden kısıp ? ne kadar zamanda kaç para toplamayı planlıyosun bu şekilde
Akla yatkın bir planın yok işin inşallah maşallaha kalmis
altınları nasıl almayı planlıyorsun85 bin değerinde altınım var ve dükkanda duryor. (Eşim kuyumcu) o altınları bir şekilde eve getirmem lazım. O altınları kaynanama bırakcak değilim zaten kendisi benim altınlarımı benden daha çok takıyor. Yoksa eşimden doğru düzgün bi para aldığım yok yani. Onun haricinden başka bir şehirde kendim için bir kadın sığınma evi ayarlamam lazım bizim bulunduğumuz ilçeye yakın bir şehir olursa eşim bulur beni. Beni bulmasını istemiyprum bi süre ayrı kalıp sonra boşanma davası açacağım. Mardinde bir adam dini olarak karısını boşadığı zaman aşiretler büyük adamlar toplanır 100 bin'e yakın bir para erkekten alınıp kadına verilir. Kendi altınlarımla ve o parayla daha kolay bir İş kurabilirim kadın sığınma evine gittiğim zamanda elimden geleni yapıp para için bi şeyler yapmayı düşünüyorum. İnternet sosyal medya aracılığıyla bi şeyler satmak gibi mesela. Açık öğretim sınavım var bide gitmeden önce ehliyetimi de almak istiyorum o zaman bu planlarımı devreye sokmayı düşünüyorum.
Tovbe bismillah.. kiz git konus kaynanla ama oyle dik durarak konusKızlar iyi akşamlar:-*
Kızlar bundan önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalideyle kavga etmiştik konuşmuyorduk eşimin aşırı ısrarları, surat asmaları, kavga etmeleri, huzurumu bozmaları yüzünden bugün indim kaynanamın evine. Eşimi boşayana kadar kaynanamın iğrençliklerini çekmek zorundayım sanırım ve bi para toplamadan bi iş sahibi olmadan eşimi boşayamayacağım sanırım çünkü arkamda bir ailem yok işim yok, param yok, bir kızım var. Neyse konuma döneyim aşağıdan şimdi geldim yukarı kızımı uyutacam diye. Demin kızım tv ünitesinin çekmecesinden bizim küçük düğün albümümüzü çıkardı,(kızım 14 aylık) albüme bakıyordu birden benim tek olduğum bir fotoğrafı açtı ve fotoğrafa anne pis anne pis diyip vurmaya başladı şok oldum sonunda kaynanam bunuda yaptı. Şimdi sizden istediğim bana biraz akıl vermeniz. 19 yaşındayım ve nerde ne konuşacağımı kendimi nasıl savunacağımı tam olarak bilmiyorumbide kaynanam kalkıp mutfağa gidince kızım arkasından anne diye çağırarak gitti. Ona kendisine anne demesinide öğretmiş ondan nefret ediyorum şeytanın ta kendisi.
85 bin değerinde altınım var ve dükkanda duryor. (Eşim kuyumcu) o altınları bir şekilde eve getirmem lazım. O altınları kaynanama bırakcak değilim zaten kendisi benim altınlarımı benden daha çok takıyor. Yoksa eşimden doğru düzgün bi para aldığım yok yani. Onun haricinden başka bir şehirde kendim için bir kadın sığınma evi ayarlamam lazım bizim bulunduğumuz ilçeye yakın bir şehir olursa eşim bulur beni. Beni bulmasını istemiyprum bi süre ayrı kalıp sonra boşanma davası açacağım. Mardinde bir adam dini olarak karısını boşadığı zaman aşiretler büyük adamlar toplanır 100 bin'e yakın bir para erkekten alınıp kadına verilir. Kendi altınlarımla ve o parayla daha kolay bir İş kurabilirim kadın sığınma evine gittiğim zamanda elimden geleni yapıp para için bi şeyler yapmayı düşünüyorum. İnternet sosyal medya aracılığıyla bi şeyler satmak gibi mesela. Açık öğretim sınavım var bide gitmeden önce ehliyetimi de almak istiyorum o zaman bu planlarımı devreye sokmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?