Kv. Kızıma anne pis demeyi öğretmiş:(

Orasını ben de anlayamadım ya. Çalışan insanlar bile şu devirde para biriktiremiyor. Konu sahibi çalışmadan nerden para toplamayı planlıyor anlamadım.

Orasını ben de anlayamadım ya. Çalışan insanlar bile şu devirde para biriktiremiyor. Konu sahibi çalışmadan nerden para toplamayı planlıyor anlamadım.

Önceki konularında yazmış dağ kenarında nehre bakan ev falan...masal gibi ama para yok

Yaş 19 akıl havada hayatı tanımamış ki, ben memurum eşim memur bu ay -600deyiz

Önceki konularında yazmış dağ kenarında nehre bakan ev falan...masal gibi ama para yok

Yaş 19 akıl havada hayatı tanımamış ki, ben memurum eşim memur bu ay -600deyiz
Ben de 19 yaşındayım ama evde oturup üniversite sınavına hazırlanıyorum.
Konu sahibi bulunduğu ortamın etkisiyle sağlıklı düşünemiyor sanırım.

Bazı yorumları okurken kanım dondu. Ne demek sende ona küfür öğret kötü kelime öğret. Sonra çocuk her istemediği durumda saysın tüm kötü kelimeleri.

Sen artık annesin yasin 19 ya da 39 fark etmez. Gidip kaynana ile konuşman gerek. Yaptığı yanlış. Korkma sokak kedileri anne olunca köpeğe bile saldırıyor.

Kızına da güzellikle anlayana kadar anlat hayır bu kötü bir kelime anne cici anne güzel kız güzel diye. Hatta elini tut yüzüne sür avuçlarını öp anlatırken.

O cocuk senin istedigin gibi sren yetistirebilirsin cocuk ona anne deyince hayir kizim anne deyil babaanne o senin annen benim diyceksin su anne pis demesine de babaanne pis kizim anne cici de kaynananon sacini basini yolasim geldi

İstediği kadar anne pis demeyi öğretsin çocuktur bu bi kaç yıl sonra kim pis kim değil anlayacak. Eşinize söyleyin asla görüştürtmeyin bir daha da o kadınla.

Merak edilecek bişey yok yani hiçbir çocuk öğretmeyle ilerde annesine kin beslemez. O konuda için rahat olsun. Ama çocuğu böyle örgütleyen bir kadına ses çıkarmayan bir eşten ne gibi bir beklentiniz olur baba ya da koca olarak o da ilginç.

Daha çok küçükmüşsün
Ne terbiyesiz kadın senle olan sorununa küçük çocuğu alet ediyo gönderme ya da tek gitmesin

Canım merak etme yakında kocandan bosanacaksin kV bunun hazırlığıni yapıyor çocuğu da sana vermeyecekler. Akıllı ol çocuğu kV ile yalnız bırakma kV çocuğa zarar veriyor anlaşılan kV ile de yüzüne gül eşinin yanında hürmet et esin yokken al tavrını ikiyüzlülukten anlıyor bazısı.

Konularına şöyle bir baktım da yaşından çok büyük şeyler yaşıyorsun ya, Allah cikis yolu gostersin ablacim kolaylık versin

ben o kadını boğarım bu nasıl bir ruh hastalığıdır. el kadar bebeyi kendine oyuncak etmiş hırsları uğruna.

sakın sakın bırakmayın çocuğu yanına.

aynı fotoları çocuğa gösterip, anne cici anneyi sev, anne seni çok seviyor diyip öpün kızınızı.

babanne için kötü laflar öğretmeyin bence. çocuğun psikolojisini düşünün, kim takar yalova kaymakamını? boşverin önemli olan çocuğun ruh hali. sürekli nefret öğretilmesin el kadar bebeye.

çocuğu da bırakmayın babaya kayınvalideye. sorarsa, anne pis diye öğretmişsiniz çocuğa, hiç yakıştıramadım kaç yaşında kadınsınız, masum yavrumu kirli emellerinize alet ettirmem diyin.

bitti gitti hıh!

85 bin değerinde altınım var ve dükkanda duryor. (Eşim kuyumcu) o altınları bir şekilde eve getirmem lazım. O altınları kaynanama bırakcak değilim zaten kendisi benim altınlarımı benden daha çok takıyor. Yoksa eşimden doğru düzgün bi para aldığım yok yani. Onun haricinden başka bir şehirde kendim için bir kadın sığınma evi ayarlamam lazım bizim bulunduğumuz ilçeye yakın bir şehir olursa eşim bulur beni. Beni bulmasını istemiyprum bi süre ayrı kalıp sonra boşanma davası açacağım. Mardinde bir adam dini olarak karısını boşadığı zaman aşiretler büyük adamlar toplanır 100 bin'e yakın bir para erkekten alınıp kadına verilir. Kendi altınlarımla ve o parayla daha kolay bir İş kurabilirim kadın sığınma evine gittiğim zamanda elimden geleni yapıp para için bi şeyler yapmayı düşünüyorum. İnternet sosyal medya aracılığıyla bi şeyler satmak gibi mesela. Açık öğretim sınavım var bide gitmeden önce ehliyetimi de almak istiyorum o zaman bu planlarımı devreye sokmayı düşünüyorum.

altınları nasıl almayı planlıyorsun
acaba takmak istiyorum felan desen
getirmez mi

Tovbe bismillah.. kiz git konus kaynanla ama oyle dik durarak konus

kulaktan dolmada olsa aşiret adetlerini biliyorum ailen arkada olsaydı babanda aşiretleri toplayıp kocanın seni boşamasını söyleyebilirdi . Ama şöyle bir durum yok mu bu adamlar bildiğin bir mahkeme kuruyor seni ve eşini yargılıyorlar . Sonra kendi aralarında fıs fıs konuşup başları hüküm budur diyor . Dizi gibi ama Silopili bir kızdan böyle duymuştum olayı .

Bence o 100 bini unut çünkü kaçarak başka yere gittiğin için verecekleri hüküm kocanın başını yere eğdirmen olur. O yüzden al kızını 85 binle sıfırdan bir hayat kur . küçük bir ilçede sana 2 ev alsa birinde sen oturursun birnin de kirasını yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…