Kv. Kızıma anne pis demeyi öğretmiş:(

altınları nasıl almayı planlıyorsun
acaba takmak istiyorum felan desen
getirmez mi
Evet takmak istiyorum diyecem ama eşim altın sevmediğimi ve takmadığımu biliyor o yüzden bi düğün falan olunca ver takacam diyecem, sonrada altınlar evde kalsın diyecem. göndermeyecem dükkana.

Canım o 100 bin mutlaka verilir kadının namus parasıdır o para benim bildiğim.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum canım o kadın çatlasa da patlasa da sana anne pis dedirtse de o çocuk senin ve annesi sensin bunu kimse değiştiremez. Eşin anladığım kadarıyla ne olursa olsun anne diyen biri gerçekten çok çok zor bir durum kendi kendine iyi olmayı öğreneceksin dik durmayı belli etme kızın ona anne dediğinde yüzünü asma aa babaanne geliyor de ve babaanne kelimesini çok kullan kızın zaten 3 yaşına gelsin o anne dedirtse bile demeyecek. Benim ki de yapıyordu anne diyor benden önce söyle kuzummm diyordu minnak tatlı çocuğum da sana demedim babaanne anneme dedim diyordu. Aklı ersin merak etme neyin ne olduğunu küçücükler ama biliyorlar.

Eş konusunda Rabbim yardımcın olsun o konuda sabır dilemekten başka bir şey diyemiyorum.Eşleri değiştirmek kendini anlatmak çok sabır ve zaman istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…