Kv kp gorumcem temelli bize yerleşiyor.

Bu evde de ikimiz idar ediyorduk çocuklarimiz için daha guzel şeyler dusunmusduk. Ama içimde oyle çocuk boşluğu varki. Sanki sadece bebek haberi beni kendime getirir( belki bebek olunca ayri eve çikarlar
Hı hı bacım kesin dediğin gibi olur... okudukça sinirleniyorum.

Yuhhh diyorum kayinpederinize. Asalak herifin teki. Gidişi olur dönüşü olmaz inşallah. Yani siz o evde saksı mısınız? Neden kimse size fikrini sormuyor? Resmen dayatma yapmışlar hep bir elden. Sanki sizin eve çöktüklerinde kavga etmeyecekler, sizin de huzurunuzu bozacaklar hepsi sizin o tatlış ballış ilişkinize de yansıyacak. Offf Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerle gelirsiniz umarım

E hani kapışmışlardı kv ile kp?
Eşin ailesiyle bir olmuş seni oyuna getirmiş.
Boşan.

Ayrı ev tutulsa onlar orda yaşasa sizde arada gitseniz olmazmi

Sabah sabah konunuza verdiğiniz cevapları okuyunca başıma ağrılar girdi. Daha kendi taleplerinizi dile getirmeye çekiniyorsunuz çocuğunuza nasıl ebeveyn olmayı düşünüyorsunuz? Sen 5 kişi bir evde yaşayinca sakin bir hamilelik geçirebileceğini düşünüyor musun gerçekten. Eşinizin ailesine karşı sorumlulukları var madem evlenmeseydi.

Zaten olayda bir saçmalık var, karı koca kavga edip ayrılmak istiyorlar evi boşaltıp oğullarının yanına ailece yerleşmeye kalkıyorlar bu işte bir iş var. Sanki bir oyun dönüyor.

Benim kv demde biz yeni evliyken kocayı bosamaya kalktı eşime resti çektim kabul etmedi oldu bitti.

Hayir sevgi var tabiki. Ama kp biz buraya yerleşicez diyor herseylerini satip buyuk bir ev dikelim diyorsa eşim artik ne desin( biz de şehre taşinicaz diyor. Eşimin bile soz hakki yok artik malesef(
Eşiniz bunlara birsey diyemiyor ama siz diyebilirsiniz! belliki sizi iyilikleriyle sindirmisler ilk olarak eşinizle konuşun ama tam kararlı bir şekilde olacakları anlatın ona eğer o ailesiyle konusamiyorsa siz konuşun olmadı gideceginizi söyleyin onlara bu arada sakın ama sakın çocuk fln yapmayın

Ne dediniz eşinize?

Benim iyiliklwrimi sindirmek ne demek fikrim dahi sorulmuyorki. Yanimda sanki ben yokmuşum gibi saticam tanisinac gelicez diyor. Yuzume bile bakmadan. Kizim senjn fikrin ne diye dusunmeden. Yani oglumun evi istediyimi yaparim gibi.

E hani kapışmışlardı kv ile kp?
Eşin ailesiyle bir olmuş seni oyuna getirmiş.
Boşan.
Hayir yuzunde morluklar da var. Bayilmis kv. Bu yawdan sonra bosanmazlar da bir yerde de yine kavga ederler diye işte gozetçi dikiliyorum. Gelsinler de gelinin hatrina kavga olmaz

Benim sadece salonum ve mutfağım 70 metrekare. 64 metrekarede insan nefes alamaz. Çocuğu da zor yaparlar. Adam karısını öpmek için yerinden kalksa esen rüzgarın sesi yan odaya gider. Ne diyelim bazı insanlar ölmeden mezara girmeyi bir erkek uğruna tercih ediyor. Bize de Allah rahmet eylesin demek düşer.

dipnot: o çocuk o evde uyumaz bile. Uyamayan bir çocuk sağlıklı büyüyemez. Umarım tez zamanda bu saf halimiz geçer. Sizinki saflığı da aştı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…