• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv. Ve annem

Yavrum oyle degil ilk baslarda araları iyiydi iyiyken bu sorunlar oldu sadece biraz iletisim istedi annem evet annem mukemmel kaynanamda mukemmel yanları var ama bunlar bi kacı anlattıklarımın bana da 1 sene de yasattiklari olduğu icin iyi yanını göremiyorum ama ne olursa olsun esimin annesi ve annem bir arata gelince huzursuz olunmasin istiyorum
Buda çok manasız. Tabii evla olan iyi anlaşmaları ama çokta zorlamaya gerek yok. Siz onlarla iyi anlasın eşiniz sizin ailenizle iyi anlassin yeterli.

Gerçekten çok mu gerekli bir araya gelmeleri? Hala çeyiz düzme adetinin kaldığı bilmiyordum, çok gereksiz bence. Kayınvalideniz çeyizi görse ne görmese ne? Takının namus olduğunu da hayatımda ilk defa duydum. Kayınvalidem ne takacak diye sormadım, düğünde gördüm ne taktığını. Önceden bilseniz ne değişirdi anlamadım. Bu forumda gördüm sadece vijdan dendiğini, doğrusu vicdan olacak. Erkek tarafı olumlu olmak zorunda değil. Çocuğunu düşünen taraf olumlu olmalı, kız tarafı erkek tarafı yok bunun. Son olarak bir araya gelmelerinin ne faydası var? Niye zorluyorsunuz, bırakın görüşmesinler konuşmasınlar
Yaa sormayın kaç kişi 'vijdan' yazdı acaba mı diye kendimi sorguladım 😂

Annem ceyiz konusunda takıldı gelip gormediler bile ki aralarında hic bir sorun yokken birde kafalarına gore hereket ettikleri icin
Bence boşverin hiç bu topa girmeyin. Hani genç yada ergen değillerki siz buluşturdunuz aynı ortamda Bulundular diye Muhabbete başlasınlar. Belki ters bile tepebilir. O yüzden bence karışmayın.

Bence boşverin hiç bu topa girmeyin. Hani genç yada ergen değillerki siz buluşturdunuz aynı ortamda Bulundular diye Muhabbete başlasınlar. Belki ters bile tepebilir. O yüzden bence karışmayın.
Öyle yapcam fikirler beni o yöne götürdü teşekkür ederim haklısınız

Esyalari esinizle ikiniz dizdiği icin mi bu tavır ? Ayrica evlenen sizsiniz her seye tabi siz kosacaksiniz

Tabiki hayır güzelce anlayarak okusanız anlicaktiniz aslında ne demek istedigimi
İyi de sürekli kvin hicbir seye karismamasindan dert yanmissiniz. Daha iyi işte herkesin istediği kv tipi. Annenizle iyi olmazsa olmasin bircok kisinin ailesi görüşmüyor zaten. Arada bir soğukluk olduğu icin değil normali bu olduğu için.

Soruma cevap verenlere cok tesekkur ederim hepinize cok tesekkur ederim kırdıysam affola sadece anlamadan yorum yapmayın sormak istediğim cok netti yazdıklarımı arasindan alıp yazmanızı istemezdim, dediklerinizi uygulucam demekki ben yanlış düşünüyordum.:KK74:

Aslında ilk basta böyle bi sorun yoktu cok iyi anlaşırlardı daha sonrasında sorunlar oldu cok yakınlar birbirlerine ben sadece araları ısınsın istiyorum yarın bir gün yan yana geldiklerinde sorun olmasın istiyorum tek derdim bu.
Asıl şimdi zoraki isindirma çabaları olursa yarın birgün yan yana gelince sorun çıkar hatta belki yan yana gelecek yüzleri bile kalmayabilir . Anlaşamıyorlar zorlamanın anlamı yok ben 12 yıllık evliyim sadece hastalık cenaze düğün doğum gibi şeylerde bir araya geldiler hiç bir eksiklikte hissetmedik gayet saygililar bu şekilde birbirlerine karşı.

Su virus bitse demissinizde virus dunyadan yok olmayacak. Hicbir ulkede ortadan kalkmayacak taaki asi bulunup kullanima sokulana kadar.
bence siz bosverin kimseyi biraraya getirip iyiyken kotu olmayin.

Görüşmeyi versinler çok mu lazım siz eşinizle iyi olun yeter. Ayrıca geline altın takmakla, namusun ne alakası var anneninizi baya bir ballandırarak anlamışsınız ama kusura bakmayın çok itici konuşmuş durumu olmayıp küçük bişey takan veya hiç takamayan namussuz mu oluyor?

Erkek anaları nedense sanki kızını evlendirir gibi bizde oğlan veriyoruzzzz diyorlar benim çocuğum yok elbette kız erkek aynı gibi olsa da evlendirirken erkek çocuğu kız gibi olmaz diye düşünüyorum. Bence en iyisi herkesin uzak olması. Bence eskiden çok özenirdim böyle hep beraber ailecek etkinlikler yapalım vs ama gerçek hayatta öyle olmuyor. En iyisi sen eşinle iyi ol gerisini boşver. Bizde ne çeyiz alma oldu ne kv filan yardıma geldi. Önceden araç tutar götürürüz dediler. Ee ev hazırlanıyor mobilyalar yavaştan gelmeye başladı bir gün bende kv dedim azar azar arabamızla götürürüz. Ki öyle de yaptım biraz babamın arabasıyla biraz eşimin arabasıyla götürdük. Ev dizilmeden önce evlenmiştik. Evime geçtim her şeyi tek başıma yerleştirdim. Belki evi yerleştirmem bir haftamı aldı ama olsun. Kimseye minnet etmem. Sende umursamaz ol mutluluğunu yaşa

Back
X