- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
O kurdugunuz cumleye odaklandim goremedim kusura bakmayınİlk yorumumu okusaydınız görürdünüz aslında, ordada yazmıştım aynısını...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kurdugunuz cumleye odaklandim goremedim kusura bakmayınİlk yorumumu okusaydınız görürdünüz aslında, ordada yazmıştım aynısını...
Buda çok manasız. Tabii evla olan iyi anlaşmaları ama çokta zorlamaya gerek yok. Siz onlarla iyi anlasın eşiniz sizin ailenizle iyi anlassin yeterli.Yavrum oyle degil ilk baslarda araları iyiydi iyiyken bu sorunlar oldu sadece biraz iletisim istedi annem evet annem mukemmel kaynanamda mukemmel yanları var ama bunlar bi kacı anlattıklarımın bana da 1 sene de yasattiklari olduğu icin iyi yanını göremiyorum ama ne olursa olsun esimin annesi ve annem bir arata gelince huzursuz olunmasin istiyorum
E bu açıdan bakabiliyorsanız o zaman anneniz farklı kayınvalideniz farklı, herkesin örfü adeti farklı. Di mi?Evet canım oralardayız sen nerdesin bilmiyorum herkesin orfü adeti farklı siz farklisiniz ben farklı
Yaa sormayın kaç kişi 'vijdan' yazdı acaba mı diye kendimi sorguladımGerçekten çok mu gerekli bir araya gelmeleri? Hala çeyiz düzme adetinin kaldığı bilmiyordum, çok gereksiz bence. Kayınvalideniz çeyizi görse ne görmese ne? Takının namus olduğunu da hayatımda ilk defa duydum. Kayınvalidem ne takacak diye sormadım, düğünde gördüm ne taktığını. Önceden bilseniz ne değişirdi anlamadım. Bu forumda gördüm sadece vijdan dendiğini, doğrusu vicdan olacak. Erkek tarafı olumlu olmak zorunda değil. Çocuğunu düşünen taraf olumlu olmalı, kız tarafı erkek tarafı yok bunun. Son olarak bir araya gelmelerinin ne faydası var? Niye zorluyorsunuz, bırakın görüşmesinler konuşmasınlar
Haklısınız ama yarın bir gün cocuk olursa huzurlu bir ortamda bulussunlar istiyorymBuda çok manasız. Tabii evla olan iyi anlaşmaları ama çokta zorlamaya gerek yok. Siz onlarla iyi anlasın eşiniz sizin ailenizle iyi anlassin yeterli.
Yoo ikisi de o kafada hatta kayınvalidem daha muhazafar sadece huyları farklı ama ben sadece ısınsın araları istedimE bu açıdan bakabiliyorsanız o zaman anneniz farklı kayınvalideniz farklı, herkesin örfü adeti farklı. Di mi?
Yaa sormayın kaç kişi 'vijdan' yazdı acaba mı diye kendimi sorguladım![]()
Bence boşverin hiç bu topa girmeyin. Hani genç yada ergen değillerki siz buluşturdunuz aynı ortamda Bulundular diye Muhabbete başlasınlar. Belki ters bile tepebilir. O yüzden bence karışmayın.Annem ceyiz konusunda takıldı gelip gormediler bile ki aralarında hic bir sorun yokken birde kafalarına gore hereket ettikleri icin
Öyle yapcam fikirler beni o yöne götürdü teşekkür ederim haklısınızBence boşverin hiç bu topa girmeyin. Hani genç yada ergen değillerki siz buluşturdunuz aynı ortamda Bulundular diye Muhabbete başlasınlar. Belki ters bile tepebilir. O yüzden bence karışmayın.
Tabiki hayır güzelce anlayarak okusanız anlicaktiniz aslında ne demek istedigimiEsyalari esinizle ikiniz dizdiği icin mi bu tavır ? Ayrica evlenen sizsiniz her seye tabi siz kosacaksiniz
İyi de sürekli kvin hicbir seye karismamasindan dert yanmissiniz. Daha iyi işte herkesin istediği kv tipi. Annenizle iyi olmazsa olmasin bircok kisinin ailesi görüşmüyor zaten. Arada bir soğukluk olduğu icin değil normali bu olduğu için.Tabiki hayır güzelce anlayarak okusanız anlicaktiniz aslında ne demek istedigimi
Muhazafar ne demek bilmiyorum ama düşündüğünüz kadar aynı kafada değillermiş demek ki.Yoo ikisi de o kafada hatta kayınvalidem daha muhazafar sadece huyları farklı ama ben sadece ısınsın araları istedim
Asıl şimdi zoraki isindirma çabaları olursa yarın birgün yan yana gelince sorun çıkar hatta belki yan yana gelecek yüzleri bile kalmayabilir . Anlaşamıyorlar zorlamanın anlamı yok ben 12 yıllık evliyim sadece hastalık cenaze düğün doğum gibi şeylerde bir araya geldiler hiç bir eksiklikte hissetmedik gayet saygililar bu şekilde birbirlerine karşı.Aslında ilk basta böyle bi sorun yoktu cok iyi anlaşırlardı daha sonrasında sorunlar oldu cok yakınlar birbirlerine ben sadece araları ısınsın istiyorum yarın bir gün yan yana geldiklerinde sorun olmasın istiyorum tek derdim bu.