- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Su anda evin icind3 ne yasandigini bilmiyoruzO zaman Hep birlikte yapacaklar
Bu yaşta kadın içinde gelin içinde zor
Yada yolunu bulup o evden ayrılacaklsr
çok haklısınız ve çok güzel yansıtmışsınız durumu.Su anda evin icind3 ne yasandigini bilmiyoruz
Herkese kendi annesi melek gelir ama bakalim gelin neler yasiyor orda
Keske bastan kabul etmeseydi boyle bir birlikteligi
Ortak yasamda herkes birsey yapmali buna katiliyorum ama bu konudaki gelin bu kadar tepkili sekilde elini birseye surmuyorsa , esi de onu bu kadar hararetli savunuyorsa demek ki farkli seyler yasaniyor evde
Konu sahibinin yaklasimi ve kullandigi kelimeler de ailenin bakis acisini yansitiyor bence
Oturdukları ev kira anne de sürekli çalışmıyor zaten. Muhtemelen evin masraflarını da abi ve yenge karşılıyor. Yani o evde asalak olan yok.
Iyi de kv kp ve kayin gelinle abinin evinde
O zaman onlarin cikip kendi evlerini kurmasi lazim
Gelin annemin evine yerleşti. Lafını bil de konuş ben ne geline ne abime birşey demedim anneme söylerken abim duydu diyorum. Insan gibi yorum yapacaklar yazsın bu nedir ya terbiyesizler!!!!!
Su asalak yuzunden ban yivem ya ona yandim suan.
Ev kira ortak yaşıyorlar. Abim vardiyalı çalışıyor şuan gündüz evde gece ise gidiyor abimde babamda hayatta yemek yapmaz evde 2 kadın dururken.
Ama abinin parasal sorunu yuzunden degolYo bak gelinle abi annesi gile yerlesmis parasal sorunlar yüzünden konusundada öyle yaziyordu
"gelini süs diye mi almis mi abim" demek... Abiniz sizin bir taraftan annenizi doldurduğunuzu fark etmiş olmaliki size böyle bir tepki göstermiş. Ve hakli da. Abiniz su anda kendi evini gecindiremuyor. Gelin dediğiniz kisi de mutlu degildir durumundan emin olun. Evin islerins disardan müdahale etmeye hakkiniz yok. Ha müdahaleyi burda yazdiginiz sekikde yapiyorsaniz abiniz tepki göstermekle haklı
Babamda karşılıyor adam hem emekli hem çalışıyor bu yaşta. Şimdi her masrafları karşılıyoruz diye yan gelip yatmaları gerekmiyor
Ev kiraymis. Anneniz temizlige gidiyormus"eskiden" Artik gitmiyormus.
Annenizin kirada tek basina ev gecindirecek maasi var mi?
Kirayi kim oduyor? Fatura, alisveris kim oduyor? Kimin kime faydasi var ben anlamadim.
Anneniz mi oduyor kirayi? Herkes bisey diyor anlamiyorum.
Ev kvnin sandim ama kiraymis. Kari koca calisiyorlar. Kv calismiyor. Gelin mi bedava oturan asalak oldu simdi?
Abin adam gibi adammış..
karşılıklı uyum ve anlayış. maşallah sizeHayatım takılıyorum ne yapayım başka
Önüne bir kap yemek koyma sen devam et bu kafada diyor kadın, niye muhtaç mı yani.
Bende çalışıyorum eşimde çalışıyor. Eşim izin günlerinde evden çıkarken dolaba yemek koymuyor ben yiyeyim diye
ben neden düşüneyim?
Kaldı ki eşim de benden bunu beklemiyor zaten.
Çok güzel yemek yapar oturur yer. Hafta da 6 gün çalışıyorum 2 gün ya yaparım ya yapmam.
Ya dısarıda yeriz yada alırız bir karpuz keser yeriz peynirle birlikte.
Migren hastayım bazen işten gelince atarım kendimi odaya perdeleri kapatır dinlerim.
Eşim girer mutfaga az yada çok hazırlar bişiler.
Ne eşim çok yumusak nede ben çok baskınım.
İkimiz de birbirimize karşı anlayıslıyız, bu kadar basit.
Hala tanışmak istiyorsan yaz özelden ahahaha
Ya gerçekten Allah size gelecek geline sabır versin şu kafa yapısıyla 1 adım öne değil 100 adım geri gidersiniz. Kadın çalışıyor zaten bir de ev işimi yemek mi yapacak yıllık izin dediğin 2 hafta bırakın da kadın nefes alsın. Annenize çok uzuluyorsaniz ona bir yardımcı tutun paraya kıyıp ya da söyleyin abiniz yapsın o dedikleriniz gelinin görevi değil gelin annenizin evladı çocuğu değil abiniz annenizle ilgilenmek işini yapmak zorunda.
Şimdi dersiniz ama o erkek ne anlar benim eşim de erkek gidiyor annesinin camlarını siliyor madem çok rahatsizsiniz gelini değil abini eleştir o evde sadece annen ve gelin yaşamıyor abin ve baban da yaşıyor onlar yapsın yemeği.
Hmmm padisahlara bak hele sen.Tam degil. Ne o nede babasi ev isine el degdirmiyormus ya evde iki kadin var diye
Hayatım takılıyorum ne yapayım başka
Önüne bir kap yemek koyma sen devam et bu kafada diyor kadın, niye muhtaç mı yani.
Bende çalışıyorum eşimde çalışıyor. Eşim izin günlerinde evden çıkarken dolaba yemek koymuyor ben yiyeyim diye
ben neden düşüneyim?
Kaldı ki eşim de benden bunu beklemiyor zaten.
Çok güzel yemek yapar oturur yer. Hafta da 6 gün çalışıyorum 2 gün ya yaparım ya yapmam.
Ya dısarıda yeriz yada alırız bir karpuz keser yeriz peynirle birlikte.
Migren hastayım bazen işten gelince atarım kendimi odaya perdeleri kapatır dinlerim.
Eşim girer mutfaga az yada çok hazırlar bişiler.
Ne eşim çok yumusak nede ben çok baskınım.
İkimiz de birbirimize karşı anlayıslıyız, bu kadar basit.
Hala tanışmak istiyorsan yaz özelden ahahaha
Evde iki kadın dururken mi? Sizin de kadına bakış açınız böyle mi? Anneniz o an yemek yaparken, abiniz yanında ne yapıyormuş mesela? Gündüz evde ve uyumuyorsa, kalkıp annesine yardım etseydi bir zahmet. Bence geline bu kadar yüklenmek yerine, hayatınızdaki erkeklerin rollerinin ne kadar adaletsiz bir yerde olduğuna odaklanıp, arada gelininizi koruyun.
Bizim kahvaltımızı her gün babam hazırlar, kimi zaman akşam yemeği vs de kendisi hazırlar. Çünkü bunları kadınların görevi olarak görmezSenin yemeklerini kocan yada kp yapıyor galiba ne şanslısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?