Lafları Çok Koydu..

O zaman Hep birlikte yapacaklar
Bu yaşta kadın içinde gelin içinde zor
Yada yolunu bulup o evden ayrılacaklsr
Su anda evin icind3 ne yasandigini bilmiyoruz
Herkese kendi annesi melek gelir ama bakalim gelin neler yasiyor orda
Keske bastan kabul etmeseydi boyle bir birlikteligi
Ortak yasamda herkes birsey yapmali buna katiliyorum ama bu konudaki gelin bu kadar tepkili sekilde elini birseye surmuyorsa , esi de onu bu kadar hararetli savunuyorsa demek ki farkli seyler yasaniyor evde
Konu sahibinin yaklasimi ve kullandigi kelimeler de ailenin bakis acisini yansitiyor bence

çok haklısınız ve çok güzel yansıtmışsınız durumu.

Iyi de kv kp ve kayin gelinle abinin evinde
O zaman onlarin cikip kendi evlerini kurmasi lazim

Yo bak gelinle abi annesi gile yerlesmis parasal sorunlar yüzünden konusundada öyle yaziyordu
Gelin annemin evine yerleşti. Lafını bil de konuş ben ne geline ne abime birşey demedim anneme söylerken abim duydu diyorum. Insan gibi yorum yapacaklar yazsın bu nedir ya terbiyesizler!!!!!

Ev kira ortak yaşıyorlar. Abim vardiyalı çalışıyor şuan gündüz evde gece ise gidiyor abimde babamda hayatta yemek yapmaz evde 2 kadın dururken.

al işte söyleyince de kızıyorlar.
2 kadın dururken. Kadınlar çalışsa da çalışmasa da farketmez, kadın değil mi yapacak.
Hele bir de Gelin diye alınmışsa!
Zihniyetinize ................

Yo bak gelinle abi annesi gile yerlesmis parasal sorunlar yüzünden konusundada öyle yaziyordu
Ama abinin parasal sorunu yuzunden degol
Anne ile babanin parasal sorunu yuzunden
Yani abi anne babasina destek olmak icin o eve yerlesmisler yoksa kendisi karisiyla ayri evde yasayabilirdi

ben başkalarını bilmem de annem babam beraber yaşıyor yani yanlarında yaşayan gelin falan yok .ama gelinlerimiz ya da ablamla ben yanlarına gidince annem boş da olsa ona yemek de yaptırmayız bulaşık da yıkatmayız. gelinlerimiz de biz de bütün bunları içimizden geldiği için istediğimiz için yaparız. ben anneme iş yaptırmaya çok utanırım üzülürüm de.siz de sanırım bu sebepten üzüldünüz annenize kıyamadığınız için. en doğrusu aynı evde yaşamamaları maddi sebepler de olsa 1+1 ev olsun ayrı olsun ne anneniz geline hizmet etsin ne de gelin annenize. kafa da rahat olur. başka türlü çözüm bulamazsınız bu konuya.yoksa sorunlar artar.

Yok bu zamana kadar müdahale etmedim sadece anneme yemek yapıp gitseymiş ıyi olurmuş sende yoruldun dedim olay bu. Annem arada abime söylüyormuş yardım etsin falan diye şimdi bendende duyunca tesadüfen annem diyorki iki arada bir derede kalıyormuş karısının kalbinide kırmak istemiyormuş

Babamda karşılıyor adam hem emekli hem çalışıyor bu yaşta. Şimdi her masrafları karşılıyoruz diye yan gelip yatmaları gerekmiyor

Geline sayiyorsunuz da "Ben dururken annem nasil temizlige gider, ben maddi yardim edeyem" dediginizde yok. Yani o evde çalışan gelin, arkasindan konusnak mi size düştü. Yapmayın

Babamda çalışıyor hem emekli hemde çalışıyor giderler ortak ödeniyor sadece gelinin maaşıyla değil.

karşılıklı uyum ve anlayış. maşallah size

Senin yemeklerini kocan yada kp yapıyor galiba ne şanslısın.

Aynı bizim evlilik de böyle
Cok sükür bana yemek yap koy diyecek yapısı yok bazen o yapar bazen ben
Hatta suara meyve yeterde artar
Genelde bende izinliyken gezer tozarım :)
Sonuçta bende çalısıyorum ve eşimle hayatı evliliği vs ortak yaşıyoruz

Ben yeri geldiğinde koruyorum abim gece çalıştığı için gündüz uyuyor normalde benim aradığım saatlerde ise gideceği için tesadüfen duydu. Benim bakış açım öyle değil ama malesef erkeklerin geneli böyle buda bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…