- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Gelin dururken ben yapmammis. Sen kimsin ya sen kendini ne zannettin acaba. Sana az bile bagirmis abin. Fitne ficur.
Iyi de kv kp ve kayin gelinle abinin evindeBence sinirlenmekle haklisin bacim :) anneniz kendisine göre yemek yapsin yesinmis falan hic olur mu bunlar cözüm degil ... bence sizde annenize diyin sikayetini dile getirsin ... begenmeyende ciksin gitsin kendi evini kursun. Kimse kimsenin hizmetcisi degil. Calisiyorsa calissin gelin tatildiyse tatil ... viy ev isi tatil mi bilir :)))
Böylesine ne yaranir zaten. Utanmaz ya vallahi utanmaz.Taslanmayacak gibi degil ki
Kadin evlenmis ama kp kv kayin uclusuyle yasamak ve onlari gecindirmek zorunda birakilmis
Birde ustune boyle bir forumda cinsiyetci yorumlarla asagilaniyor
Daha ne olsun?
O evde yaşıyor musun yoksa ayrı misin bilmiyorum. Eğer ayriysan sana laf düşmez. Abin haklı olur o zaman, ne karışıyorsun der.Biz şimdiye kadar hiç kavga etmedik karısının sorumsuzluğu yüzünden bana bağırması zoruma gitti bilmem bende anlatabildimmi
Konu sahibi soylediNerden böyle bir izlenime eriştiniz
Hahaha ne güldüm ya sen de evlisin afedersin kv den kp in ağzına etse yarabbim şükür deyip oturacaksın belli :) gelin değil misin sen de senin gibi düşünüyordur inşaAllah kv denGelin dururken ben yapmam. Farklı sehirlerdeyiz. Madem evlenmeyi biliyor annemede yardimci olacak. Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle bir dünya kimsede kusura bakmasın
İğrençlik ötesi değil mi. Gelini köle olarak görenler. Kendisi ezik yasayanlar hep kendilerine ezecek birini arıyorlar. Abisinin agzina saglik
Su asalak yuzunden ban yivem ya ona yandim suan.İğrençlik ötesi değil mi. Gelini köle olarak görenler. Kendisi ezik yasayanlar hep kendilerine ezecek birini arıyorlar. Abisinin agzina saglik
O zaman Hep birlikte yapacaklarKonu sahibi soyledi
Iyi de kv kp ve kayin gelinle abinin evinde
O zaman onlarin cikip kendi evlerini kurmasi lazim
OhhhBiz variz baby burda :)
Ayaklarimizla cigneyecegiz o ataerkilligi
Ondan mı abin yapıştırdı cevabı diye ağlıyosun. Milletin karısı kıymetli herkes senin kocan değil demekki. Koş kayınvalidene yardım et hadi gelin olmuşsun ama dil pabuç maşallah haydiBende yok erkelerin genelinde var güzelim
şaşkınım şu aneşiniz çok mu yumuşak biri siz mi çok baskınsınız, sizi tanımak istedim
Valla yapiyorum. Cokta guzel temizligine giderim misafirini agirlarim. Ama senin yaptigin terbiyesizlik gibi bi durumla karsilasmadim.Ağzını topla terbiyesiz. Sende hiç ıs yapmıyorsun galiba. Gelinimizi savunduğuna gore
Gelin annemin evine yerleşti. Lafını bil de konuş ben ne geline ne abime birşey demedim anneme söylerken abim duydu diyorum. Insan gibi yorum yapacaklar yazsın bu nedir ya terbiyesizler!!!!!
sizin gördükleriniz ve yetiştirdikleriniz öyle.. eşim yemek yapmayı benden daha çok sever.Bende yok erkelerin genelinde var güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?