Lafları Çok Koydu..

Ev kira ortak yaşıyorlar. Abim vardiyalı çalışıyor şuan gündüz evde gece ise gidiyor abimde babamda hayatta yemek yapmaz evde 2 kadın dururken.
Evde iki kadın dururken mi? Sizin de kadına bakış açınız böyle mi? Anneniz o an yemek yaparken, abiniz yanında ne yapıyormuş mesela? Gündüz evde ve uyumuyorsa, kalkıp annesine yardım etseydi bir zahmet. Bence geline bu kadar yüklenmek yerine, hayatınızdaki erkeklerin rollerinin ne kadar adaletsiz bir yerde olduğuna odaklanıp, arada gelininizi koruyun.

ev annemlerin değil kiradalar ben cinsiyetçi olduğumu düşünmüyorum her zaman kadınları desteklerim ama bukadarda vurdumduymaz olunmaz gelin sonuçta adı üstünde
Gelin sonuçta adı üstünde diyerek bayağı bir cinsiyetçilik yapmış oluyorsunuz zaten
Damat alsanız ondan iş beklemezdiniz dimi?

Gelin dururken ben yapmam. Farklı sehirlerdeyiz. Madem evlenmeyi biliyor annemede yardimci olacak. Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle bir dünya kimsede kusura bakmasın

Terbiyesizsin sen. Iyi bil bunu.

Hem karnim doysun hem pastam dursun diyen senin ailen. Kadin kabul etti diye yasamayi tepesine binceksiniz resmen.

Sana hak veriyo gibi olmustum ama sen asalak asalak öteden beriye insanların huzurunu kaciramazsin.
Sen dıs kapinin dıs mandali olarak tam anlamiyla ortaya fitne ficur sokuyosun. Abin haddini bildirmiş. Ağla ağla cok aglarsin daha.
Had bilmezlikte sınır tanimiyosunuz.

Hem kadinin evine yerlesmis annen hem de utanmadan dedikodusunu yapiyosunuz.
Arsizlikta son nokta. Iyilik yap denize at. Burda böyle konusan kim bilir daha neler diyodur.

Ev kira ortak yaşıyorlar. Abim vardiyalı çalışıyor şuan gündüz evde gece ise gidiyor abimde babamda hayatta yemek yapmaz evde 2 kadın dururken.
Yaa şu cümleler çok itici. Ya da abinizle babanız mi öyle desem bilemedim. İlk baş haklı gibiydiniz ama konu açıldıkça yenge hanım haklı oldu

Ben ismiyle sordum burda ismini mı yazayım oyuzden gelin yazdım ne kadarda onyargilisiniz bence sizde bakış acınızı değiştirin

Bende annemin şikayetlerinden bunaldım gelinle kardeşimle tartıştım. Anneler gününde tartıştık kardeşimle bugün konuştum gelinle konuşmuyorum. Annem ne kadar şikayet etsede onlar kötü olamıyor yine konuşuyorlar arada ben kötü oldum olan bize oluyor ben pişman oldum keşke tartışmasaydım diye. Herkesin ağzı dili var kendini savunabilir sen karışmasaydın iyi olurdu

Gelin dururken ben yapmam. Farklı sehirlerdeyiz. Madem evlenmeyi biliyor annemede yardimci olacak. Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle bir dünya kimsede kusura bakmasın

Oh iyi yapmış, iyi ki de yardım etmemiş. Baksana ne gözle bakılıyor kendisine. Keşke gelin bu yorumları görse de ayarı verse size. Evlenmeyi bilmekle annene yardımcı olması ayrı şeyler. Abinle evlendi, ANNENLE DEĞİL. İnşallah şu yaptığın görümceliği sen de yaşarsın.

Yani insanı zorla şöyle konuşturuyorsun, senin şu yorumundan sonra tamamen geline hak vermeye başladım.

Bence sinirlenmekle haklisin bacim :) anneniz kendisine göre yemek yapsin yesinmis falan hic olur mu bunlar cözüm degil ... bence sizde annenize diyin sikayetini dile getirsin ... begenmeyende ciksin gitsin kendi evini kursun. Kimse kimsenin hizmetcisi degil. Calisiyorsa calissin gelin tatildiyse tatil ... viy ev isi tatil mi bilir :)))

İğrençlik ötesi değil mi. Gelini köle olarak görenler. Kendisi ezik yasayanlar hep kendilerine ezecek birini arıyorlar. Abisinin agzina saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…