- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Oh iyi yapmış, iyi ki de yardım etmemiş. Baksana ne gözle bakılıyor kendisine. Keşke gelin bu yorumları görse de ayarı verse size. Evlenmeyi bilmekle annene yardımcı olması ayrı şeyler. Abinle evlendi, ANNENLE DEĞİL. İnşallah şu yaptığın görümceliği sen de yaşarsın.
Yani insanı zorla şöyle konuşturuyorsun, senin şu yorumundan sonra tamamen geline hak vermeye başladım.
Gelinler hizmetçi değildir bu bir.Ama anneniz madem temizliğe gidiyormuş sevgili gelinde insanlık namına bu yaşta kadın temizliğe gidiyor bende bi tencere yemek yapayım diyebilirdi ama bu vicdan meselesi tabii.
Abinize gelince size erkeklik yapıp hönküreceğini evini ayırsın.Evlenmeyi bilen adam/kadın ev geçindirmeyide bilir.Ananın evinde kira vermeden oturacak birde hönkürecek yok öyle yağma.Adam olsunda evlilik sorumluluğunu bilsin.Ayrı ev açmaya totosu yoksa evlenmeyiverseydi bi zahmet.Çünkü senin annende kimsenin hizmetçisi değil.
Gelinler hizmetçi değildir bu bir.Ama anneniz madem temizliğe gidiyormuş sevgili gelinde insanlık namına bu yaşta kadın temizliğe gidiyor bende bi tencere yemek yapayım diyebilirdi ama bu vicdan meselesi tabii.
Abinize gelince size erkeklik yapıp hönküreceğini evini ayırsın.Evlenmeyi bilen adam/kadın ev geçindirmeyide bilir.Ananın evinde kira vermeden oturacak birde hönkürecek yok öyle yağma.Adam olsunda evlilik sorumluluğunu bilsin.Ayrı ev açmaya totosu yoksa evlenmeyiverseydi bi zahmet.Çünkü senin annende kimsenin hizmetçisi değil.
Evet kp ve eşim cok guzel yemek yapıyor sen tabi ki anlayamazsın çünkü sizin erkekleriniz erkek bizim ki değil dimi :) evet çok şanslıyım bak eşim birazdan namazdan gelecek mutfak dolaplarımızı silecekSenin yemeklerini kocan yada kp yapıyor galiba ne şanslısın.
Kahvaltı değilde aksam yemegi balık özellikle babamdan sorulurBizim kahvaltımızı her gün babam hazırlar, kimi zaman akşam yemeği vs de kendisi hazırlar. Çünkü bunları kadınların görevi olarak görmez
sen ne yap biliyor musun konu sahibi
al ananı koy kendi evine, işe de gir çalış bir yandan da gel yemeğini temizliğini yap. yengeniz de rahat etsin
kızı değil misin yapacaksın tabii
valla bizim burda böyle derler kızı varken yedi kat el gelin mi yapcak ?
Koni sahibi gelin hatali ama sen daha hatalisin. Gelininiz yapsaydi hos olurdu. Ama yapmadi diye sizin ne diye aldi abim sus mu demeniz daha buyuk hata. Gelin demek evin yemek yapani is yemek yapani demek ki. Süs mü ne demek? Senin hatan carpik zihniyetin. Abin de doğru ola i yapmis. Oturup seninle karisina camur atmasini seni hakli bulup karisina kizmasini mi bekliyorsun. O KARİSİ. Anne ve karisi arasindaki olaya sen mudahale edemezsin. Abin ikisi arasinda dengeyi kurar yada kuramaz. Seni baglamaz.
Yani gelin onlara destek olmak icin kendi evini mi dagitti?Ama abinin parasal sorunu yuzunden degol
Anne ile babanin parasal sorunu yuzunden
Yani abi anne babasina destek olmak icin o eve yerlesmisler yoksa kendisi karisiyla ayri evde yasayabilirdi
Tam tersiymiş annede kalıyorlarmış göndersin ne uğraşıyor Hemen de savunursunuz gelinlerin maddi durumu kötüymüş hem muhtaç hem sivriliyorSu anda evin icind3 ne yasandigini bilmiyoruz
Herkese kendi annesi melek gelir ama bakalim gelin neler yasiyor orda
Keske bastan kabul etmeseydi boyle bir birlikteligi
Ortak yasamda herkes birsey yapmali buna katiliyorum ama bu konudaki gelin bu kadar tepkili sekilde elini birseye surmuyorsa , esi de onu bu kadar hararetli savunuyorsa demek ki farkli seyler yasaniyor evde
Konu sahibinin yaklasimi ve kullandigi kelimeler de ailenin bakis acisini yansitiyor bence
Hayir aileye destek olmak icin evlendiginde oraya yerlesmis kendine ev kurmak yerineYani gelin onlara destek olmak icin kendi evini mi dagitti?
Kesinlikle, ben de babamdan gördüklerimi göreceğim biriyle evlenirim ancak.Kahvaltı değilde aksam yemegi balık özellikle babamdan sorulur
Bide tabi süpürge vs acar
Hayat müşterek ben ailemdede böyle gördüm eşimde böyle
Anne mi gondersin?Tam tersiymiş annede kalıyorlarmış göndersin ne uğraşıyor
Hayir aileye destek olmak icin evlendiginde oraya yerlesmis kendine ev kurmak yerine
Ya elin evine gelmiş kendi maddi durumu kötü diye ne geçindirmesiAnne mi gondersin?
Onu anlatmaya calisiyorum gonderemez cunku evi gecindiren abi ile karisi zaten
Rabbim vicdanlı adam cıkarsın karsınızaKesinlikle, ben de babamdan gördüklerimi göreceğim biriyle evlenirim ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?