Lafları Çok Koydu..

Bana kalırsa bir tarafı gömüp bir tarafı yüceltmek de çok mantıksız bu durumda.
Her iki taraf da sütten çıkmış ak kaşık değil.
Gelin kabul etti diye her şeyden elini eteğini çekecek diye bir mantık mı var?
Başına silah mı dayamışlar illa oturacaksın diye?
İyi ki bi "çalışıyor e o kadar da yapsın" demek çok saçma sapan düşünce.
Milyonlarca kadın var çalışan evine de gül gibi bakan.
Tabi ki böyle durumda zaten sanmıyorum ki kv si gelini çalışırken o gelene kadar kös kös otursun hiçbişi yapmasın.
Eminim yemeğini de yapıyordur, evini de topluyordur.
E gelin de eline yapışmaz sanırım bi masa kursa kaldırsa.
Yıllık izindeyken de en azından elini bişilere de sürebilir.
Abiniz nerenin prensesini almış çok merak ettim?

Ne olursa olsun insan boşken 2 kap yemek yapamıyorsa insanlıktan bahsetmesin
Vallahi bu şekilde düşünmek için ne içip ne yiyorsunuz merak ediyorum
Bizim dediğimiz kadının yemek yapıp yapmaması değil, yemek yapmanın görevi olarak görülmesi. O evde 2 erkeğin işlere ellerini sürmemesi ama gelin için "biz onu niye aldık, süs olsun diye mi" denmesi.

Konu sahibi diger mesajlarını gordum de yok evde 2 kadin varken yemek yapmazlar. Yok madem oyle neden evlendi diye. Vallagi yazik uzuldum sizin bu zihniyetle yetistireceginiz cocuklara. Bu zihniyeti onlarada yerlestirip boyle buyuyecek cocuklara. Yazik.. Kadin olup kadini sizin kadar basit gören canlilara yazik o geline de yazik. Hem calisacak hem kayinpeder kaynanayla calisacak hem evde is beklenecek hemde boyle bir gorumce olacak buralarda car car hakkinda yazdiracak. Kendinizi gelistirin bakis aciniz fazlaca hatali yanlis. O geline de tek laf etmeyin. Zaten cekiyor birde sizden cekmesin. Ve sunu da ekleyim kadin ne kadar insansa erkekte insan.

Konu sahibi en güzel hiç karışmamak,annen hatalı evde olup biteni sana anlattığı için.is yapar yapmaz o o evde yaşayanların problemi. Ne oldu şimdi sen kötü gorumce oldun,zaten öncesinde annen tarafından doldurulmustun ama belki de gelin hakli

O kadar kör bir zihniyete laf anlatmaya çalışıyoruz ki.
Evde 2 kadın varken erkekler yemek yapmazmış..
Yazık valla. Bu insan da çocuk yetiştirecek..

anneniz sadece bır gun ıcın işe gitmiş, gelinde yıllık izinde olduguna göre garanti bir işi var izinde ev işi yapmaktan ziyade gezmek ister bu da onun hakkı... ne demek abim gelini süs diye mi aldı?????
bir gelin olarak kv ile yaşamak zaten zor iken birde çalışıp evin işini üstlenmek istemezdim, o para getiriyor, annenizde ev işini yapsın bir zahmet...
hem bir günde yemek olmayıversın evde ne olur ki çok şart değil.. sonucta kardesınız ıle gezmeye gitmiş o zaman o da evde durup annenize yardım etse imiş..

Genelde su içerim siz ne içersiniz bilmem ama her insan herşeyi yapabilir
Yalnız biz türklerde böyle gelmiş geleneksel aileler böyle bunu değiştirmek zor

Ama çocuklarini bu kafa ile yetistiren birilerine is yapmayan gelin yakismaz mi gelin sonradan anlamistir nereye düştüğünü ama ne fayda

Baba hem emekli hem çalışıyor..anne ev işlerine gidebilecek dinclikte (bence çocuk bakımı daha az getirisi olan ama sürekliliği olup annenizi daha az yoracak bir iş ) .....abiniz ve gelininiz zaten çalışıyor.İki ailede kendi yuvalarında pekala gecinebilecek gelirdeler.Bence herkes kendi yuvasında kalsa haftada bir gorusseler bu kadar yuzgoz de olmazlar,ağızlarının tadı da bozulmaz

Anneniz gelini “süs” diye almadı dediğiniz gibi. Oğluna kadın, eş olsun diye aldı. Size ne evdeki durumlardan. Kadın çalışıyor ve izinde. Gezmesi ve kendine zaman ayırması çok normal. Bunu da ne zaman yapacağını kendi bilir. Neleri yapıp yapmayacağına da siz değil kendisi karar verir. Onun için siz sokmayın burnunuzu abinizin eşinin hayatına. Çok üzülüyorsanız her ne işle mesgulseniz bırakın gelin annenize yardım edin. Abiniz size karısmamanız için söylenmiş, çünkü karısmamanız gerekiyor yani size ne ? Hemde zaten yine annenize yardımcı olmus normalde annenizin çocuğunu gezdirmek Zorunda değil ama annene yük olmasın diye belkide onu da almıs yanına. Siz bir daha karısmayın

O zaman gelin ama yanlis kisiye kin güdüyor. Abiniz biriktirseydi karisina ev acsaydi bunda annenizin babanizin sucu yok. Abinizde evden ciksin. Bu ne rahatlik ...

Bence konuyu kapattir cok yanlis yerlere cekilmis herkes istedigini anlamis. Söylemediginiz seylere böyle ama diolar kendi görümcelerine olan nefretlerini kusuyorlar heralde

Ama çocuklarini bu kafa ile yetistiren birilerine is yapmayan gelin yakismaz mi gelin sonradan anlamistir nereye düştüğünü ama ne fayda

Nasıl çocuk yetiştireceğim kimseyi ilgilendirmez gül gibide bakıyorum çocuklarıma ayrıca çocuk gelişim mezunuyum siz önce kendi dertlerinizle ilgilenin burda ahkam kesmek kolay tabi

Yanlış yazmış olabilirim gelin kurulu düzene geldi ayrı ev açmaya durum olmadığı icin
Kız hic de utanmıyosun yalan söylemeye heBaban ve abin olunca geçinebiliyomuşlar abin ayrı eve cıksa neyle geçincekler acaba. Hem gelin çalışıyo hem abin ayrı eve çıksalar gayet rahat gecinirler. Gecinemeyen annenler olurdu. E temizlige gidebildigine göre elden ayaktan düşmüş de değil evdeki herkes çalışıyorsa o da yemek temizlik yapıversin. Gelin belki dışarda yiyecekti tatil gününde gelip yemek mi yapsın hayretsiniz cidden yaz günü bi de kesseymiş anneniz bi kavun yanına da peynir yeseymiş bu kadar olaya gerek olmazdı. Almışsınız ağzınızın payını inşallah evleri de ayırırlar tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…