- 11 Aralık 2008
- 229
- 863
- 628
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Süs olarak mı aldı nedemek ya? Annene bakıcı eve temizlikçi diye mi alınır gelin sizde!
Anneni çok düşünüyorsan git sen yap yemeklerini..
Ayrıca bir kadın diye ötelediğin kişi abinin eşi tabiki de abin eşini savunacak!
Kadın yıllık izinde o kadar çalışmış 1 sene boyunce izinde oturup iş mi yapsın!
Annen gelip sana kötülüyor ne kadar ayıp!
Allah bilir evde kıza neler diyordur.
Valla abinize helal olsun.. ayakta alkışlıyorum
Nasıl çocuk yetiştireceğim kimseyi ilgilendirmez gül gibide bakıyorum çocuklarıma ayrıca çocuk gelişim mezunuyum siz önce kendi dertlerinizle ilgilenin burda ahkam kesmek kolay tabi
Ey Türk Gelinleri!
Birinci vazifen, köleliği ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Nefes alışınızın yegane temeli budur, bu temel sizin en kıymetli hazinenizdir.
Türk Gelinleri: tmm
Eki Görüntüle 2173112
Yapar yapamaz iyen mi var ama aksama kadar calışşın esi de gezmeye gıtsın bir kap yemek yapmasın normal mi bu. Ha istisna olur acil çıkması gerekır olur olmaz degil. Ama keyfi yapmamak bana gore ters. Size gore normalse yapacak bir sey yok.Herkes bildigi gibi yasaaın. Ama benım vicdanım el vermez.Kendine yemek yapardı belki, eli kolu çalışan her insanın yapabildiği gibi?
Ey Türk Gelinleri!
Birinci vazifen, köleliği ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Nefes alışınızın yegane temeli budur, bu temel sizin en kıymetli hazinenizdir.
Türk Gelinleri: tmm
Eki Görüntüle 2173112
Çalışın köleler!!111Robot olmasi yetmez, arada gaz da almasi lazim, simartmasi lazim.
Her türlü yetmesi lazim. Karakterim böyle sevmiyorum cok konusmayi deme lüksün de yok.
Tek bir sorum var hakim bey. Aynı evde oturan baba-oğul neden ellerini işe sürmüyorlarmış hiç?
İyi de bu kadın kendi evinde yıllık izindeyken yemek yapmayacak miydiYaşlı dediğiniz 50 yaşında kadın başkasının evine temizlik yapmaya gidebilecek kadar sıhhatli. Bütün gün evde oturan dediğiniz kadın düzenli işi olan biri ve şu an yıllık izindeymis. Konu da geçen kv çalışmıyormuş zaten sadece ara da ayda yılda bir iş çıkarsa gidiyormuş. Yani burada bence kv mağdur gösteriliyor ama gelin mağdur ki kadının oğlu bile eşine arka çıkmış haklı olarak. Aynı evde yaşıyorlar hem gelinin parası yeniliyor hem de gelinden hizmet bekleniyor bu hiç adil değil.
Ayrıca konu sahibi bana hiç samimi ve gerçekten annesini düşünüyor gibi gelmedi çünkü madem gelin yapmıyor sen yap dediğim de gelin dururken ben mi yapacağım dedi yani o yaşlı dediğiniz kadını kendi öz be öz kızı düşünmüyor 7 kat elin kızı mı düşünecek.
Bir yerde de ailesinin maddi durumu sebebiyle bir arada yaşadıklarını belirtmiş. Kafam karıştı.Konu sahibi abisinin durumu yoktu eh acamamis dügünden sonra o yüzden orda yasiyorlar
Hay Allah razı olsun en azından bunları dusunebılmıssın sonra zavvallı eşin ne tapardı ac ac.
slm kızlar
inanın o kadar kırıldım ki anlatamam. hemen konuya giriyorum biz 3 kardeşiz benden büyük bir abim var 28 yasında yaklaşık 1.5 yıldır evli. gelinimiz çalışıyor bu ara yıllık izinde olduğu için evde. (bu arada annemlerle birlik oturuyorlar maddi sıkıntıdan dolayı) annem 50 yasında kadın onceden eve temizliğe giderdi bende küçük kardeşime bakardım. sağlık sorunlarından dolayı bırakmıştı. dün yine temizlik işi çıkmış annemde para sıkıntısından dolayı kabul etmiş. öğlen saatlerinde annemi aradım ve işte olduğunu akşam görüşelim dedi bende tamam diyerek kapattım. akşam tekrar aradım annem işten geldim yemek yapıyorum dedi bende gelin nerde diye sordum küçük kardeşimle gezmeye gitmiş. bende dedimki bari yemeği hazırlayıp gitseydi annem yemek yaptıgı için telefonu hoparlöre koymuş abim bu dediğimi duydu ve koptu kıyamet. sanane sen neden karışıyosun kaynana mısın sen kes çeneni duymak istemiyorum sesini falan diye bağırmaya başladı inanın okadar kötü oldumki. ben kötü niyetle bişey demedim sadece anneme acıdığım için keşke yemeğide hazırlayıp gitseydi dedim. kızlar gelinimz hiç iş yapmıyormus her işi annem görüyor odasına giriyormuş sürekli telefonla meşgul. bunları bana annem anlattı kendim gidip gözümlede gördüm ama hiç karışmam abim dururken benim geline bişey söylemem yanlış olur. kızlar dünden beri çok kötüyüm çok kırıldım bir kadın yüzünden insan kardeşine bağırırmı biz birbirimize çok düşkündük. belki aranızda görümcesin ortalığı karıştırma diyenler olacak ama inanın hiç bişeylerine karışmadım bugüne kadar annem okadar gelinimizden şikayet etti bana ağzımı açıp tek bir laf bile etmedim. yazık değilmi anneme hem ev işi hem dışarı temizliğe gidiyor hem gelip yemek yapıyor gelini süs diyemi almış abim anlamadım ben mi yanlış düşünüyorum. küstüm abime lafları çok koydu ne yapmalıyım sizce hiçbişey olmamış gibi devam mı edeyim yoksa küsmü kalayım ?? okuduğunuz için teşekkürler
Babası var, gayet bahsetmiş.Babaları var mı bilmiyorum, söz etmemiş konu sahibi ama bir mesajında annem gelsin benimle kalsın dedim abim izin vermiyor demiş buradan babaları olmadığını düşündüm
Oğula gelince klasik adam işte yapması gerek ama anladığım kadarıyla evdeki kadınlardan hizmet bekleyen bir biri, bu değişir mi, zibilyon tane erkekte hiç değiştiğini görmedim :)
Yaşlı dediğiniz 50 yaşında kadın başkasının evine temizlik yapmaya gidebilecek kadar sıhhatli. Bütün gün evde oturan dediğiniz kadın düzenli işi olan biri ve şu an yıllık izindeymis. Konu da geçen kv çalışmıyormuş zaten sadece ara da ayda yılda bir iş çıkarsa gidiyormuş. Yani burada bence kv mağdur gösteriliyor ama gelin mağdur ki kadının oğlu bile eşine arka çıkmış haklı olarak. Aynı evde yaşıyorlar hem gelinin parası yeniliyor hem de gelinden hizmet bekleniyor bu hiç adil değil.
Ayrıca konu sahibi bana hiç samimi ve gerçekten annesini düşünüyor gibi gelmedi çünkü madem gelin yapmıyor sen yap dediğim de gelin dururken ben mi yapacağım dedi yani o yaşlı dediğiniz kadını kendi öz be öz kızı düşünmüyor 7 kat elin kızı mı düşünecek.
Evde anne baba kardes abi ve gelin olmak uzere 5 kisilerBabaları var mı bilmiyorum, söz etmemiş konu sahibi ama bir mesajında annem gelsin benimle kalsın dedim abim izin vermiyor demiş buradan babaları olmadığını düşündüm
Oğula gelince klasik adam işte yapması gerek ama anladığım kadarıyla evdeki kadınlardan hizmet bekleyen bir biri, bu değişir mi, zibilyon tane erkekte hiç değiştiğini görmedim :)
Çalışın köleler!!111
Ama konu ccookk yanlis tarafa cekildi herkes anlamak istedigini anladi :/ evi gelin gecindiriyor diyorlar konu sahibi hayir öyle birsey yok diyor daha israrla kaynana gelin parasi yiyor diyorlar hahaha anlamadimAyrı eve çıkamayacak kadar ekonomik zorluk yaşıyorlar ama konu sahibinin ifade ettiği "gelinin zevk için ,evde canı sıkıldığından dolayı çalıştığı" bu biraz kafa karıştırdı sanirim
Kodlama yapmadım yapmamda insan insandır erkek kadın diye ayrım yapmam ama anlamamakta ısrar edıyorsunuz. Gezmeye gıdecek kadar vaktın var ama bır saatte yemegını hazırlayıp gıtmek yerıne kendi yumurta kırsın yesin diyebıliyorsun. Yapamayacahından mı hayır yapar. Ama dogru mu bu tavır bana gore hayır sana gore dogruysa yapacak bır sey yok. Alan razı satan razı. Aclıktan oleni yokta karısının bu tavırlarından arkadaslarına sızlananı cok haberiniz olsun ha ha ha!Hanım efendi siz benim eşimi ne olarak kodladınız beyniniz de anlamadım ki :) Bu kadar mı aciz yani erkekler.
Hayvanlar bile aç kaldığında karnını doyurma mücadelesi güder, bir yolunu ama öyle ama böyle bir şekilde bulur.
Merak etmeyin, açlıktan ölen bir erkeği tarih henüz yazmadı. Özellikle karısı yemek yapmadığı için ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?