Lafları Çok Koydu..

Iyide annenin sucu yok ... annede bu durumda istedigini yapamaz oldu.
Ayri ev en güzelide. Keske evlenmeye hazir degilken evlenmeseydi bu ikilimde kalmazdi. Vicdana gerek yok madem durumlari var 3 kardes bunlar kirayi pce bölseler yeteri kadar yardimci olurlardi zaten.

Ben ezelden beri karsiyim aileyle yasamaya
Kendim zaten 22 yasimda ayri eve cikip kendi ailemle bile yasamadim
Konunun trk cozumu ayri eve cikmalari ama abinin vicdani el vermiyo anladigim kadariyla

Bu zamana kadar bir sakıncasını gormesim umarım sizde goremezsiniz..Ayrıca yumurtaya da yemek dıyerek literature girdiniz tebrikler

Bence de ayri eve xikmali
Ama ne yasadiklarini bilemeyiz
Tek bir seyden eminim hicbir kadin gidip de kv evinde yasamak istemez
Burada ne konular okuyoruz , esim nisanliyken soz verdi 5 ay yasayip kendi evimize gececktik soyle olacakti boyle olacakti diye
O yuzden gelin gelip de buraya isin gercegini anlatmadigi surece ben gelinin tarafindayim
Anne bu arada gayet de istedigini yapar sonucta ev kendi evi , kendi duzeni , kendisi zaten arada bir calisiyormus

Istiyerek orda yasadigini bende sanmiyorum hatta icten ice sanki acisini yanlis yerden cikariyor gibi ... ama o zaman esi suclu. Anne baba degil ki ...
bende annenin tarafindayim

Ha bide KK‘ds hic karsi tatafi dinlemiyoruz ki :) o zaman kimseye yorum yapmayalim :) konu sahibi ne yazdiysa onu biliyoruz ona göre yorum yapiyoruz :)

Sadece baba ve abi çalışınca 5 kişi geçinebiliyor ama abi ve yenge ayrı evde 2 kişi 2 maaşla geçinemiyor öyle mi?

Çerez mi? ahahahah

İnsanlar yumurta yedikten sonrada genellikle doyarlar, bilgin olsun.
Neyse hadi by.
Kelimeleri anlayısnıza hayran kaldım. Yemek degil dedim yenmez demedim. Protein kaynagıdır saglıklıdır. Ama yemek olarak gecmez domates salatalıkta yiyecek ama yemek mi. Cogu ınsan karnını onlarla da doyurur yemek mi bunlar simdi. Neyse hadi hayırlı gunler daha fazla zamanımı harcamayacagım zira kocacıgıma yemek hazırlamakla mesgulum.

Orta doğu neden hakaret olsun, yaşadığımız coğrafya sayılır kendisi
Dünya üzerinde herkes benim babam gibi diye bir iddiam yok zaten. Erkekler kadınlara yardım etmez, gelinler kalkıp iş yapsın düşüncesini savunduğunuz için size yorum yazdım
İyi forumlar

Koş koş
Yetiştiremezsen gider arkadaşlarına sızlanır falan
Allah korusun

Sadece baba ve abi çalışınca 5 kişi geçinebiliyor ama abi ve yenge ayrı evde 2 kişi 2 maaşla geçinemiyor öyle mi?

Basta annesinin maddi sıkıntılardan dolayi o gün temizlik isini kabul ettigini yaziyor. Yani maddi sıkıntı icinde olan kv ve kp bence. Ayrica merak ettim:Erkek kardeste evde islere yardim ediyor mu?

Koş koş
Yetiştiremezsen gider arkadaşlarına sızlanır falan
Allah korusun
Merak etme çok anlayışlı bir kocam var yetişmesede dert etmez. Bilir benim naaıl becerikli oldugumu. Sen kendi kocanın derdine yan. Ya da pardon yanma yumurta kırar yer nasıl olsa tavanın yerini ögretmişsin bayyyyy

Merak etme çok anlayışlı bir kocam var yetişmesede dert etmez. Bilir benim naaıl becerikli oldugumu. Sen kendi kocanın derdine yan. Ya da pardon yanma yumurta kırar yer nasıl olsa tavanın yerini ögretmişsin bayyyyy

Aaa
Peki neden o zaman erkenden hazirlamadin
Sonucta kocanin kacta gelecegini biliyorsun.
Hani konuda ki gelinde gezmeye gitmeden once hazirlayip gidebilirdi ya?
Ama gordun mu onun eside dert etmemis, tipki senin esin gibi
Hadi simdi git. Gonul rahatligiyla

Valla ne yemekMis : ( bu kadar sorun olmazdi evde yemek yapilmasaydida.. Hava sicak zaten kim oyle tam yemek yiyo: ( iki gundur dondurma ve suyla besleniyorum ben : ( dun yemek yapmadim ben.. bugunde makarna yapicam mesela.. la hava cok sicak cooohhhhkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…